Įvairūs Mistika

Jehovos liudytojai

Vartotojo avataras

Editukia

Dalyvis

Kaunas

905.91 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 16, 22:06

iš viso cia ziauru..Mano AA dieduko zmona buvo toj jahovoj kai diedukas buvo prie gyvenimo pabaigos ("ant patalo gulejo") o jetau,mano mamai kiso knygas visokias ir pan..po to diedukas mire..Tai jinai visas jo nuotraukas sudegino,visas namas ju liko tuscias,o pats namas uzrasytas jachovos liudytojams..žodžiu ziauru..Geriau nesusidurt gyvenime.. :|
Paskutinį kartą redagavo Editukia 2011 Bal 30, 19:08. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sparky

Dalyvis

Garliava

4,556.72 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 08:11

mane tokie nervina
labai daznai ateina kazkokie sektantai ir dalina lankstinukus ir siulo prisijungti prie ju
Jie savo sekta vadina kristaus kelias

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 09:03

..
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 09, 20:31. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Serenity

Aktyvus dalyvis

Kaunas

8,152.32 Lt

Standartinė » 2011 Bal 30, 15:09

as jusu prasau pagalbos del ju,na....pas mane yra tokia kaimyne,ir ji vis kviecia mano mama eiti i tuos jehovos liuditojus,klausiau apie juos mociutes,kunigu,atsakymas toks-jie isnaudoja zmogu ir palieka,tai kur yra tiesa,jehovos liuditojai yra tiesiog SEKTA?

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Bal 30, 15:12

Šiaip mano vienos pažystamos,giminaitė ten kažkokia irgi į šitą sektą įsitraukus,tai tysia visokius daiktus ten jiems ir pan.Ką turi tą ir neša :cry:

Vartotojo avataras

Editukia

Dalyvis

Kaunas

905.91 Lt

Standartinė » 2011 Bal 30, 19:13

Geriau net neikit ten ir nesidomekit,nes ten jie tik vieno nori...praplauti zmogui smegenis,palikti durna ir be cento..Is pradziu jie atrodo labai mielai,kisa visokius bukletus,siulo ateiti,vaisina,po truputi itraukia zmogu i savo rata.po to jau taip buna kad ner kelio atgal,"uzburia" prota ir privercia tiketi,kad jei itrauksi daugiau zmoniu i ju kompanija tai pateksi i Roju ar pan..

Vartotojo avataras

Acid Rain

Dalyvis

2,284.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 04, 00:06

Atsibosta man jie, per dažnai vaikšto. Kur tik persikraustau (tam pačiam mieste) -- ten ir ateina. Eh. Kaikuriuos net atpažint pradedu.
Kažkaip nesu labai už jų tikėjimą, ar kaip tai pavadint. Sekta kažkokia.
Išvis, tik palyginus neseniai pamačiau kad šalimais yra kažkoks kaip ir pastatas, panašus į bažnyčią, gal. Net nepamenu. Tik žinau tiek kad su liudytojais šiais susiję, mat pavadinime buvo paminėta. Bent jau žinau dabar iš kur jie veisias ir pro kurį keliuką vengti bėgioti, ar eiti prie jūros. o.O

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 04, 16:12

Mano klasiokė jahovistė. žiauru jai, daug kas tyčiojas dėl to.

Vartotojo avataras

brige97

Apšilinėjantis

1,052.16 Lt

Standartinė » 2011 Geg 07, 12:49

Sekta..
Jiems neleidziama operuotis, gyditis, ZIAURU !
Jei kokiam vaikui truksta apendicitas negalima Jahovos liuditojams jo vezti i ligonine o.o

Vartotojo avataras

Alchemikas

Lankytojas

180.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 07, 17:28

Kažkokia sekta ir viskas.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Geg 15, 13:09

Mamos draugė jehovistė, tai kai aš maža dar buvau, bandė mamą įklabinėt į jų gretas įsitraukt, skiedė kažką amžiną padėjimą, palaikymą. Bet jau tokia grynai daužta ta jehovistė man pasirodė, neturėjo nei vaikų, nei vyro, namie žaislų pilna, kažkada į svečius atėjom, nusivedė mane į virtuvę, arbatos užkaitė, bijojau gert, nes primaišė kažkokių žolių, dar tokiu evil žvilgsniu visą laiką žiūrėjo, šypsena tokia psichopatės. Paskui iš kažkur sužinojo tėvai, kad jehovistai gali ir namus priverst perrašyt jų bendruomenei ir pan. Dar viena istorija buvo, kad šeima prie jehovistų prisidėjo, vyras gėrė labai, žmoną mušo, o ta niekam negalėjo pasiskųst, nes Jehovos tie liudytojai įtikino ją, kad čia verta taip kentėt, Dievas kažkada atsilygins. Nu, žodžiu. Bijau aš tokių sektantų, stengiuos atokiau laikytis. Ignoruoju kai atneša alnkstinukų, knygučių, kurių ateis po mėnesio pasiimt..

Fabulous...

Apšilinėjantis

386.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 24, 16:28

Salia mano namu yra ta ju karalystes sale :whata:

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 15:50

Kad nagli jie tai tikrai, kiša tuos lankstinukus, nors sakau kad nieko man nereikia ir dar po kelis kiša sako draugams, šeimai duočiau, nors aš aiškiai sakau kad NEREIKIA, atrodo kaip apsėsti ir nieko negirdi : D juokinga net kokie žmonės keisti. Labai gaila kad įtraukia jaunus žmones ir jie tuom tiki, neina pas daktarus ir žūva dėl nieko dėl savo silpnavališkumo , gaila ir jų tėvų..

Vartotojo avataras

Eweliniuks

Įsijaučiantis

Šiauliai

100.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 16:18

Mano kaimynai yra Jehovos liūdytojai. Šiaip asmeniškai man netrukdo, nors galvoju, kad tai galima vadinti sekta. Ypač tas naujų narių verbavimas. Kiša ir kiša lankstynukus, knygutes. Seniau vis ateidavo pas kaimynus tokia sena moteriškė ir primėtydavo mums visko į pašto dėžutę.. Niekada nešvenčia švenčių jie. Net per naujuosius kai einame į kiemą pas juos namuose jau nebedega lempos.
O šiaip ką norėjau pasakyti, tai jie labai daug pinigų prisirenka. Bent jau Šiauliuose ta jų bažnyčia ar kaip ją reiktų vadinti, toks modernus ir visai gražus pastatas iš išorės..

li94na

Įsijaučiantis

2,111.10 Lt

Standartinė » 2011 Gru 17, 22:27

Kol jie man kely nesimaišo, tol tegul egzistuoja, visokių nukrypimų šiam pasauly pilna...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Domicelė, Domicijonas, Butautas, Rimutė, Danutė, Stanislovas

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių