Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Grožis ir sveikata  ~  Jaunos mamytės, nėštumas

orintuse
Parašytas: 2008 06 09, 7:19 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Pranešimai: 80

mano nuomuone,dabar jaunos uzaugina daug geriau vaikus nei tos suaugusios.nejaugi vaikui maloniau vaikscioti su mama kuri tinka i mociutes?Wink

Linksmas.net
Parašytas: Grožis ir sveikata > Jaunos mamytės, nėštumas
Reklamukas

3633.30 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 06 09, 7:24 pm Atsakyti su citata
VIP Pranešimai: 1533

58282.69 Lt

pagrįsk. mano mama subrendus mane pagimdė, bet į močiutes man niekeno akyse netaikytų. aš didžiuojuosi savo mama, ji ne tik mano, bet ir kitų akyse autoritetatinga moteris, kuri man padeda įsikabinti į gyvenimą, ir, manau, didelė dalis mano ateities sėkmės, bent jau karjeros dalyje, bus jųdviejų su tečiu nuopelnas. tėtis man tinktų į senelius.

Paskutinį kartą redagavo vaiva, 2008 06 09, 7:27 pm. Redaguota 1 kartą

orintuse
Parašytas: 2008 06 09, 7:26 pm Atsakyti su citata

3633.30 Lt

tai ziurint kokia tu subrendusia laikai, nu mane 19 pagimde.ir nesijauciu kaip su sese.

vaiva
Parašytas: 2008 06 09, 7:27 pm Atsakyti su citata

58282.69 Lt

kam ta išvaizda rūpi? nepagrindei. prieštarauji, kad prieštaraut.

DarkMia
Parašytas: 2008 06 09, 7:29 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 13 Pranešimai: 337

6475.60 Lt

mane dvidešimties pagimdė,manau galėjo dar palaukt Drinkin'

orintuse
Parašytas: 2008 06 09, 7:34 pm Atsakyti su citata

3633.30 Lt

nepagimdziau?tikra tuom? Smile taip nepagimdziau,o is kur zinai jgal as laukiuosi,. daugelis sako o kaip as nemegstu vaiku,bet kai patys pastoja ir nesiojas vyduje ta gemala,tada gimsta ir motynistes jausmai.. Šokantis

vykmantiki
Parašytas: 2008 06 10, 11:48 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 14 Pranešimai: 338

9461.40 Lt

ten buvo kas sakė, kad vaikų namuose gerai gyvena vaikai ir pan.. tikrai ne.. esu pati buvusi vaikų namuose. na ir kas, kad jie gauna daiktų maisto ir pan.. kad sveiki, švarūs, bet juk jiems reikia šilumos, reikia, mamos.. atsimenu kai buvau pas tų vaikų, verkiau, dauguma klausė ar būsiu jų mamytė ir pan..beto iš vaikų namų išauga nekokie vaikai, dažniausiai arba pažeisti, silpni, arba pilni pykčio. aš manau, jei mama nežada auginti savo vaiko ir nežada juo pilnavertiškai rūpintis, tj geriau jau daro abortą, bet tokias problemas turi tik kvailos, nemąstančios merginos..Wink] šiaip negerai yra abortai, bet man jau geriau būtų nematyti vaiko, negu matyti kaip jis kankinasi..Wink]

Katty..;>
Parašytas: 2008 06 11, 2:55 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 13 Pranešimai: 260

7031.30 Lt

Man atrodo, kad tom kurios būdamos jaunos laukiasi, yra kažkas netaip. Turbūt pas pcihologą jom nueit reiketu, o ne jaunoms vaikus gimdyt.. Pffff...apsurdas.

kamikiuks
Parašytas: 2008 06 11, 4:11 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 11 Pranešimai: 188

828.40 Lt

Abortas yra žiauru, bet negalima dėl to ginčytis. Kiekvienam atrodo vis kitaip. Man asmeniškai atrodo, kad darytis aborta tas pats kas nužudyt žmogų. Ir be to, Vaiva, man atrodo, kad reikia saugotis ir ne per daug "to" daryti.

orintuse
Parašytas: 2008 06 11, 5:57 pm Atsakyti su citata

3633.30 Lt

nu gerai man 17,as laukiuosi kol pagimdysiu bus 18 ir nei kiek del to nesijauciu nesveika,ir visiskai nesijaudinu.

Sako
Parašytas: 2008 06 11, 6:03 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 70 Pranešimai: 1684

23654.00 Lt

Šuonuolė!Esi puikus pavizdys toms savanaudėms.Linkiu tau pagimdyt sveika vaikeli.Galėtu būti daugiau tokiu kaip tu Smile

orintuse
Parašytas: 2008 06 11, 6:07 pm Atsakyti su citata

3633.30 Lt

Nemanau kad vaikas -gali sugadinti gyvenima, tiesiog tik pauokoji dali savo jaunystes. as gyvenu kad girdeciau koks kudikio juokas,kad matyciau koks gimsta zmogus sioj zemej.... Love

vaiva
Parašytas: 2008 06 11, 6:20 pm Atsakyti su citata

58282.69 Lt

ale, man buvo taip įdomu, o tu neatsakei, kodėl visgi tokios, sakyčiau, ypač jaunos, tavo nuomone, geriau išaugina, nei subrendę.
sveikinu, kad patirsi šitą džiaugsmą, anksčiau galėjai - tiek metų be reikalo iššvaistei.
jo, jin man puikus pavyzdys. reik pradėt vartot kontraceptikus.

orintuse
Parašytas: 2008 06 11, 7:14 pm Atsakyti su citata

3633.30 Lt

tavo ziniai buvo vartojami kontraceptikai ir cia tas pastojimas buvo per pirma karta... Razz o manau,kad jaunos geriau isaugina vaikus,nes jos labiau atsiduoda vaiku auginimui,nes tai nauja,tai nepatirta.o senos,jau nebeturi tiek kantrybes..migdyt rekiancius vaikus;] Love Love taip,sutinku kad siek tiek per anksti..bet kas padaryta-tas padaryta...vien del to tikrai aborto nesidaryciau,kaip galim atiduot ar zudyt vaika kuris tau paemiamas tiesiai is tarpukojio;] Laughing ir nerizikuociau-daauiau niekada netureti vaiku,..nes daugelis pasidare abortus-taip niekada ir nebesulaukia vaiku,o neturejimas vaiku-neturejimas nieko...man sazine neleidzia ,ir neleistu parasyti nuosprendi vaikui-dar neisvydusiam pasaulio.... : Love

*Fanta*
Parašytas: 2008 06 11, 7:16 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 77

1869.20 Lt

o jus priimtate aborda na laikote geru jei pvz mergina koke 15 išprevartavo, ir ji pasidare aborta, mano manimu tokiu atveju abortas gera išeiti...šeip žauru kaip galima savo vaika, nu nesvarbu kad dar nepagimdiai, nužudyti..... savo krauja..... to nesuprantu.

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 710
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Hey.lt