Jei augi vaikų namuose tai jau reiškia negali turėt ateities? Pavyzdys - Coco Chanel, ji užaugo vaikų namuose, bet kaip matot, turi nuostabų gyvenimą, nuostabų talentą ir yra žinoma visame pasaulyje. Gal vaikas užaugęs vaikų namuose prasimuš į pasaulį, gal padarys didį darbą, gal jam lemta sukurt vaistus nuo AIDS? Kodėl taip laisvai leidžiat sau nulemti negimusių kūdikių likimus? Kodėl manot kad turit tam teisę?
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Grožis ir sveikata > Jaunos mamytės, nėštumas
Reklamukas
33506.50 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 27, 10:50 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1421
34999.40 Lt
Wow, nežinojau kad Coco Chanel iš Lietuvos. Juk užsieny viskas visai kitaip.
O nulemt likimą galima nes tai motinos pasirinkimas, kol vaikas joje. Kodėl nėra tėmos pasmerkim motinas kurios nužudo ar palieka kur nors jau gimusius kūdikius? Kodėl visi smerkia tas, kurios tiesiog atsisako kūdikio greičiausiu veiksmu. Ir taip pasauly per didelis gimstamumas. Vaikų buvo ir bus niekur nedings. O jei vaikas dar nieko nesupranta, jis neturi ko prarast. ir mums čia beviltiška ginčytis ir aiškintis, nes kiek faktų beteiktumėme aš tikiu kad nepakeisi nuomonės. O aš jos keisti irgi neketinu.
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 27, 10:52 pm
VIPPranešimai: 1552
58963.09 Lt
nu taip taip, puikus pavyzdys. žinai kelis žymius žmones iš vaikų namų, o kiek yra tokių, kur bobutes užpuolinėja, kur gyvena žemiau vidutinio pragyvenimo ribos, kur pilni agresijos, kur seka savo nepažintų tėvų pėdom. ir skrist žmogus mokėtų, jei labai greitai rankom mosikuotų.
Greitas redagavimas
guste992
Parašytas: 2008 05 27, 11:47 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1093
33506.50 Lt
Bet pripažinkit, milžiniškas veiksnys abortams jaunoms (ne)būsimoms mamytėms yra paprasčiausia gėda. Ir vargu ar mergina masto apie vaiko ateitį, ji masto kaip JAI sunku bus. Nežinau žmogeliai, darykit jūs kaip norit, aš prieš abortą, ir manau, kad žmonės savanaudžiai abortus darydami, jei prisidirbai tai ir prisiimk atsakomybę, kad tas vaikas užaugtų doras ir kilnus. Jei nėra sąlygų, bent pasistenk jas sukurt, o nepulk lengviausiu keliu.
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 27, 11:53 pm
58963.09 Lt
tavo nuomonės niekas ir nenori pakeisti. būk prieš tą abortą, kiek galima tą patį stumdyt iš vieno kampo į kitą. nepulk lengviausiu keliu pati svarbiausia, o šiuo klausimu, kad kitos kitaip nei tu elgsis, pasaulis nesugrius.
Greitas redagavimas
guste992
Parašytas: 2008 05 28, 12:36 am
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1093
33506.50 Lt
Ir puiku.
Greitas redagavimas
orintuse
Parašytas: 2008 06 04, 6:03 pm
DalyvisPranešimai: 80
3713.30 Lt
Manęs nebėr, nors taip norėjau pas tave
pabūti, Mama.
Taip troškau būti tavo rankų pasūpuotas,
Pabust iš miego tavo glėbyje.
Savo mažom rankutėm paliesti tavo skruostus,
Kai jie nušvinta laimės šypsnyje.
Taip troškau pamatyt akis motutės,
švelniai priglust prie tėvo plakančios širdies,
Ištiest rankas į žėrinčią saulutę,
Ir vėl saldžiai užmigt ant motinos peties.
Taip troškau pabraidyt po žemės rasą,
Ramunės žiedą tau, mamyt, padovanot,
Ir savo širdį mažą mažą
Visam pasauliui atiduoti.
Norėjau laumžirgio sparnais skrajoti,
Krykštaut iš laimės saulės pursluose.
Norėjau žemės klonių grožį
Kasdien regėt motulės akyse.
Tu dar nė mano balso negirdėjai,
Net nežinojai, kuo ateisu pas tave,
Tik pirmus mano virpesius išgirdus,
Pabūgus, kad kliudysiu, jau nuteisei numirt mane.
Manęs nėra ir nebebuvo niekad...
Tu mirties nuosprendį man ištarei pati,
Kai aš buvau dar silpnas pradas
Ir širdis plakė tavoj širdy.
Nežinau aš, kuo tau nusidėjau,
Kad tu taip žiauriai nubaudei mane,
Nors teisę gimti, kaip ir tu, turėjau,
Nes tu gyventi pašaukei mane.
Aš, kaip ir tu, turėjau teisę gimti,
Užaugt ir bręst tėvų ir žemės glėbyje.
Tu užmiršus viską, tik meile pažaidei truputį,
O paskui žiauriai mirčiai atidavei mane.
Gal būčiau saulę tau padovanojęs.
Gal skraidęs saulės erdvėse.
Ar didvyriu iš mūšio mūšin jojęs
Ir gėrį sėjęs žemės kloniuose.
Gal būčiau tau ašarą nušluostęs.
Atnešęs duonos kvepiančios delne.
Gal būčiau patį brangiausią žodį
Tau nešęs, mama, savo širdyje.
Manęs nebėr, nors taip norėjau būti...
Ir klausiu, kodėl man mirties nuosprendį
Ištarei Motute,
Pažymėjusi save žmogžudžio dėme?
Greitas redagavimas
paulliuz
Parašytas: 2008 06 06, 1:00 am
Aktyvus dalyvisAmžius: 20Pranešimai: 140
5924.20 Lt
ramintulyte rašo:
Vaikai ten užauga žiaurūs, ir grubūs. Aišku visur skirtingai. Bet esmė ta pati.
Tikrai taip ir ne viena atveji zinau
Greitas redagavimas
Pilstukas
Parašytas: 2008 06 06, 6:04 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 16Pranešimai: 160
5714.80 Lt
Tai va kadangi tokia tema, pasireiksiu ir as.. tai va yra taip, pas mus siais metais buvo atejus nauja klasioke < likus antrais metais > ka zinau, panele kaip panele, savo vietoj viskas ok, is pradziu i mokykla ejo normaliai kaip ir visi, po kiek laiko, visi ja matem vis reciau, i savaite karta, veliau i menesi karta, kol viena diena pastebejom, kad ji stiprokai pastorejus, zinoma mum tai sukele tik juoka, kad cia va daug valgo ir t,t, klasiokes reagavo normaliai, bet va mes bachuriukai pradejom lazdavotis, tai ka laukiesi ir pan, galiausiai nuo balandzio menesio jos isvis nemateme mokykloje kol siandien aukletoja sako: kaip man is jos knygas atsiimt, klasiokai sako: Tai tegu atnesa ir viskas, aukletoja nusisuko ir sako "Tai, kad ji nescia, spali gimdo...'' Visiems tik zabtai atsidare, vien del to, kad ant juoku lazdavojomes, o pasirodo tai tiesa, tai va, nezinom nieks apie ja dabar nieko, bet manau gyvenimas ne koks jai bus...
Greitas redagavimas
Kvaksia
Parašytas: 2008 06 06, 9:06 pm
Patyręs forumietisAmžius: 17Pranešimai: 503
12723.95 Lt
Mano kalsėje per šiuos metus dvi panelės pasidarė abortą.
Greitas redagavimas
orintuse
Parašytas: 2008 06 07, 7:39 pm
DalyvisPranešimai: 80
3713.30 Lt
nu as tai pries abortus esu,jau tas vaikelis nera kaltas del to kad jaunimas zaidzia suaugusiuju zaidimus,ir tuo labiau ir paciam vaikui yra maloniau tureti jauna mama,nei ta kurios laikomos subrendusiomis
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 06 08, 10:47 pm
58963.09 Lt
tai jau. man gėda būtų vaikščiot su mama, kaip su sese.
Greitas redagavimas
Sako
Parašytas: 2008 06 08, 10:52 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1797
26279.60 Lt
Mane ir mano mama vadina sesem (kas ne pažysta dažnai negali patikėt kad čia mano mama) ir man nė kiek dėl to negėda.
Greitas redagavimas
SugarGirl
Parašytas: 2008 06 09, 12:37 pm
ĮsijaučiantisPranešimai: 41
1638.90 Lt
Nu ka manau tai ju reikals jei jos pasirinko buti mamomis budamos jaunos taj ka galiu pasakyti? Tebunie...O seip apie abortus manau nekaip...Zinoma jei ji atliekama del busimo vaiko apsigimimo ar dar kitu priezastciu..taj nieko pries taij neturiu bet jaij mergina tai daro savo noru del savo kvailumo nes netycia pastojo tada tikrai nepalaiko to dalyko reik pries tai galvoti tam ir turim galveles
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 06 09, 2:14 pm
58963.09 Lt
tai aš ne tik apie išvaizda. jei ji galės su manim pasidalint tik tokia savo gyvenimo patirtim, kad saugokis besidulkindama, kad negalės vaikystėj papasakot, kodėl pomidoras geltonas, o morka oranžinė, kad negalės man būti autoritetas.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume