Vaikai renka butelius?Umm tokio vaizdo kokius 3metus nemačiau.Galėsi po aborto turėti vaikų?Labai didelė rizika kad liksi nevaisinga gyvenimas ir be vaikelio sugadintas bus.Gerai pjaustykim vaikus ir žalokim motinas Lengva tau šnekėt kai esi vaikinas ir tau ne teks gimdyt galbūt tu tik pasiplausi kaip daugelis vyru ir paliksi mergina būtent dėl tokių vyrų merginos ir pasidaro abortus nes tesiog mergina juk ne geležinė.Umm jei jauna mergina pagimdo tai būtinai turėtu būt valkatos ir šliundros išaugt na kažkaip mano teta normali išaugo nei valkata nei šliundra nors jos mama gimdė 16m.
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Grožis ir sveikata > Jaunos mamytės, nėštumas
Reklamukas
15688.70 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
paulliuz
Parašytas: 2008 05 15, 9:02 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 20Pranešimai: 140
5786.20 Lt
o tu nesnekek ko nezinai, pasiplauciau as ar ne. as atsakomybes jausma turiu ur uz save atsakau. o jei namatei mazo vaiko renkancio butelius arba vagiliaujancio tarkim per kokia svente kur dideli zmoniu susiburimai tai atsimerk isejus i lauka.
Greitas redagavimas
orintuse
Parašytas: 2008 05 24, 10:18 pm
DalyvisPranešimai: 79
3395.50 Lt
vaiva--.> juokiingas man tavo mastymas,toks pasyvumas,tokia tavo pasauliezura i gyvenima,mes nei vienas neturime teises atim gyvenimo is zmogaus,nesvarbu kad jis dar tik vystosi,taciau vaikas jau budamas dveju savaiciu,tas mazas gumulelis jau turi nervu sistema,ir viska jaucia,nuori tikek,nuori ne!! ir nemanau kad vaikas tai yra kazkokia nelaime vargas ar tragedija,jis kaip tik dziaugsmas,is kuriuo tu gali ismokti dziaugtis ,taip kaip jis dziaugiasi kiekvienu mamos prisilietimu,kiekvienu zvilgsniu i tavo veida,kaip istaria pirmuosius zodzius,tai nerealus jausmas,visa tai girdeti is ties labai malonu!! pries darydamiesi abortus apgalvotokite velesnes galimas pasekmes ir prisiminkite toki Dievo isakyma-Nezudyk;]
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 24, 11:36 pm
VIPPranešimai: 1457
54758.69 Lt
o man juokingas tavo 'nuori'. daug kas man juokinga, tik stengiuosi nutylėt, kad juokinga. ypač jei juokingi žmonės su savo nuomonėm. juokinga, kai norėdami žmonės apginti savo nuomonę, bando užgauti kitokios nuomonės turėtojų orumą. juokingas toks žmonių kategoriškumas, ypač kai jie nebuvo atsidūrę tokioj situacijoj. juokingas įsitikinimas faktais, kurių iš tiesų nežinai, bet tiki, nes nori tikėti.
Paskutinį kartą redagavo vaiva, 2008 05 24, 11:58 pm. Redaguota 1 kartą Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 24, 11:45 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1217
28239.30 Lt
Man šitas irgi krito į akis.
Greitas redagavimas
hipis
Parašytas: 2008 05 24, 11:50 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1982
7910.60 Lt
Abortai turi būti leidžiami tik tam tikrai atvejais: jei moteris buvo išprievartauta, jei ji negalės išlaikyti vaiko ar pan..
Čia kai kurie sako, kad abortus reik visiškai uždraust? Tai vaiką į vaikų namus kišt? Abejoju ar tai būtų protingas žingsnis...
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 24, 11:54 pm
28239.30 Lt
Tai va būtent tame ir esmė, kad mergaitės prisigalvoja kad va visos moteris ir darosi abortus jei taip pasitaiko netyčiukas...
O jei uždraus abortus bus tik dar dar blogiau. Kaip lenkėms. Važinės į kitas šalis darytis abortų, arba paplis kriminaliniai abortai. Kraupu, kraupu.
Greitas redagavimas
KaWi
Parašytas: 2008 05 25, 10:06 am
Forumo gyventojasAmžius: 10Pranešimai: 654
11144.50 Lt
vaiva man nepatinka tavo logika tai geriau tavo tevai tau butu dare aborta ane?jei visos darysis abortus zemej nebeliks givybes
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 25, 10:44 am
54758.69 Lt
mano tėvai mane planavo, manęs laukė ir, jų supratimu, buvo pasiruošę mano atėjimui.
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 25, 12:28 pm
28239.30 Lt
Kamiooke, skaityk viską, o ne kas antrą žodį.
Dauguma kurie už abortus, turi omeny tik svarbesniais atvėjais o ne belekada ir beleką.
Greitas redagavimas
orintuse
Parašytas: 2008 05 25, 2:16 pm
3395.50 Lt
Vaiva--> jei juokinga tai juokis-- vitamino c pasigaminsi;DD o seyp is kur zinai kad as tikiu tais faktais,nemanai kad gal as ta zinau?,as bereikalingais zodziais nesisvaistau,rasau tik ta ka zinau.is savo patirties arba artimuju. o as nesuprantu kaip galima atimti gyvybe,nu gerai negali islaikyti vaiko,manau tevai padetu tokiu atveju jau,tiesiog kalbek atvirai -nuori isilakstyt,o tau jis nasta,ar ne taip?,nu tegu tas vaikas buna atiduotas i globos namus,bet is kur gali zinoti,gal jis butent bus tas zmogus kuris Lietuvai reikalingas?
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 25, 2:59 pm
54758.69 Lt
tai ar čia nuodėmė, kad aš 18 metų būdama dar lakstytis noriu? Moters pareiga gyvenime užaugint vaikus ir palaikyt savo vyro ego. tai argi čia auginimas palikt tėvam ar į vaikų namus atiduot. gimdysiu kai būsiu tam pasiruošus. kol nepasiruošus, stengiuosi, kad nereiktų gimdyt, o jei toks dalykas atsitiktų tikriausiai daryčiausi abortą. negink mano būsimų vaikų, galvok apie savo ir pati elkis kaip išmanai, nebandydama man prikišti savo nuomonės, nes vistiek nepavyks. nedarau ir nedarysiu nieko, ko įstatymai ir, mano nuomone, žmogiškumas neleidžia.
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 25, 4:13 pm
28239.30 Lt
Kiek pastebėjau bergždžias reikalas čia aiškintis. Įsikalę į galvas kad tai žmogžudystė, ir atstatę krutines aiškina apie abortą kaip apie kraupų nusikaltimą. Niekas jums neliepia pačioms darytis abortus, bet kitoms yra pasirinikimo teisė. Jei toks dalykas yra, reiškiasi jis reikalingas.
Greitas redagavimas
orintuse
Parašytas: 2008 05 25, 9:28 pm
3395.50 Lt
nu va galiu padaryti isvada is jaunimo nuomuones-kad Lietuvio nacionalinis valgis yra -kitas lietuvis.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume