Nu Vaiva, ką tik parašau visi prikimba, gi aš ne apie VISUS-/AS.
Sakau galejau Nerašyt, aš gi ne nėščia ir net nežinau, kaip elgčiaus, ką daryčiau.
Nu aš prieš abortą ir tiek. Va.
O ką kitos daro man pofik...
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Grožis ir sveikata > Jaunos mamytės, nėštumas
Reklamukas
17219.90 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 12, 8:46 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1421
35001.40 Lt
Jei jau prisidirba vaiką, tai negalima žiūrėt atlaidžiai. Nes juk galėjo ir rūpintis saugumu. Bet jei pasiryžta gimdyt reikia skatint, drąsint. O ne smerkt kad tokia jauna ir vaikelį turės... O abortai... Hmm.. Nenorėčiau kad juos darytusi visos. Bet nenorėčiau turėti vaiko nuo žagintojo, arba suprantu tas kurioms vaikeliui dar ne laikas, jei jis sugadintu gyvenimą. Gudruolės Jūs. Pačios pabandytkit išlaikyt vaikutį tokio amžiaus. Jau geriau abortas nei neišsivystę, nedanešioti, neaprūpinti vaikai.
Nepeikit tų mamyčių. Geriau pagalvokit kaip elgtumėtes jų vietoj?
Jaunos mamos neturi pagrindo po kojomis. Kas geriau ar greita mirtis neišsivysčiusiam kūdikiui, ar ilgas kankinantis badavimas gyvenant skurdžiai...
Greitas redagavimas
Sako
Parašytas: 2008 05 12, 8:55 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1797
26279.60 Lt
Pagal jus vaikų namų nėra kas be ko vaikų namuose vaikai gauna daugiau negu iprastas vaikas paprastoj šeimoj.Sugadintu gyvenima?Savanaudžiu debiliu posakis.Aš jų vietoj gimdyčiau ir man netektu būt jų vietoj nes taip anksti dar "duotis" nepradėjau.Yra draugai,tėvai vaikėlio tėvas neliksi juk viena.Vis dėl to tos motinos galėtu iškentėt ta patį ka ir jų vaikas.
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 12, 9:00 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1421
35001.40 Lt
Ok. Aš būsiu debilė. Bet nesakau griežto ne abortams.
Greitas redagavimas
Fyfa
Parašytas: 2008 05 12, 9:05 pm
Forumo gyventojasAmžius: 16Pranešimai: 786
15505.60 Lt
aš ir priš aborta, jau cia seniau rašiau, bet paskaiciau toki straipsni, kad vienai merginai buvo butinas abortas, nes vaikelis butu vistiek mires po menesio(negimes) tad teko jei daryti ta aborta kad jei nepakenktu, ta mergina nesutiko bet ja ikalbejo tevai ir draugai..
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 12, 9:14 pm
VIPPranešimai: 1552
58963.09 Lt
kam kentėt visiem, jei galima nekentėt niekam.
Greitas redagavimas
Bite_Me
Parašytas: 2008 05 12, 9:25 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 5290
48432.50 Lt
Vaikelis tai tikrai nekentės. Ir mamelė. Kur tau. Man patinka tavo logika.
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 12, 9:29 pm
58963.09 Lt
vaikelis dar ne vaikelis, kai jam tiek laiko. mama paskaičiuos kiek metų vaikučiui būtų, bet bent gyvenimo nepasigadins. vakelis gaus galimybę tikriausiai antrą kartą ateit, kai bus laukiamas, ir kai tėvai stovės tvirtai ant kojų ir bus tam pasiruošę visapusiškai.
Greitas redagavimas
Bite_Me
Parašytas: 2008 05 12, 9:36 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 5290
48432.50 Lt
Visviena, gyvybės užuomazga. Kažkas gyvo. Jaunos mamos, darančios abortus, neleidžia vaikeliui net gyvenimo pajusti. Kad ir to sunkaus. Kas žino, kas iš to vaikelio išaugs. Gal jis puikiausiai galės aprūpinti ne tik save, bet ir savo tėvus.
Greitas redagavimas
Sako
Parašytas: 2008 05 12, 9:42 pm
26279.60 Lt
jo kai mamytė galbūt nebegalės vaikų turėt ir truputi proto igavus jau galės gimdyti reikėjo galvot ankščiau.Štai kas vyksta vaikučiu:
Vaikas supjaustomas į gabalus ir išgramdomas.
Apie abortus:
Aborto metu sunaikinamas žmogaus gemalas turi savyje visą būsimo žmogaus genetinę informaciją vadinasi, jis jau yra potencialus žmogus.
Todėl abortas yra žmogžudystė, nusikaltimas ir turi būti draudžiamas įstatymais.Ypač pavojingas pirmojo nėštumo nutraukimas moteris rizikuoja likti nevaisinga visam gyvenimui.Jei abortai bus uždrausti, Lietuva suklestės.Prieš keliolika metų Lietuvoje buvo padaroma beveik tiek pat abortų, kiek gimdavo vaikų.
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 12, 9:43 pm
58963.09 Lt
man sąžinė neleistų gimdyt, kai žinau, kad nieko negalėčiau jam suteikti, kai neturiu jokių žinių apie auklėjimą, kai niekaip negalėčiau juo pasirūpinti, kai pačiai rimtas gyvenimas dar tolimas, kai negalėčiau jam būti joks autoritetas, kai negalėčiau jo aprūpinti materialiai, kai negalėčiau džiaugtis jo atėjimu, jo buvimu,... nu kam to reikia.
Greitas redagavimas
Sako
Parašytas: 2008 05 12, 9:48 pm
26279.60 Lt
Lyg tai tėvų neturėtum.Buvo tokia mergina jai 15m ir turbūt dabar jau pagimdė bet kai kiti užkalbinėdavo tai tik ramiai atsakydavo: "Atsitiko taip, kaip atsitiko. O aš ne žudikė. Ką jūs žinot, galbūt aš būsiu laiminga jauna mama."Net jei ir dabar pastočiau, apie jokius abortus nė negalvočiau.Šiaip yra dar vieną mergina dabar 11kl mokosi ir prieš metus pagimdė abi draugiškai su mama augina vaikeli
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 12, 9:53 pm
58963.09 Lt
tuo labiau sąžinė neleistų atiduot kažkam savo vaiką augint.
Greitas redagavimas
Sako
Parašytas: 2008 05 12, 9:57 pm
26279.60 Lt
Na jei tėvai yra kažkas... Vaikas, bet kuriuo atvėju, yra laimė. Tai mažas padarėlis, nors ir dar vos pakeliantis galvytė, bet jau žmogus.
Paskutinį kartą redagavo Sako, 2008 05 12, 10:01 pm. Redaguota 1 kartą Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 05 12, 10:00 pm
58963.09 Lt
tėvai - nėra mano šeima. tėvai užaugino, paleido į gyvenimą, bet svarbiausi ir artimiausi man jie niekada nebus. o šituo klausimu tai visi yra 'kažkas'.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume