Sakai, kad ne mažvaikė? tai gal jau panelė?
Aš mažų mažiausiai turiu noro kažką tau aiškinti ar įrodinėti . Kam man to ?
Čia grožis, apie kurį Tu kalbi, neturi jokios reišmės. Yra kalbama apie tai, kaip tu drįsti šmeižti savo klasiokę.
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Lankytojų foto > Ixxx
Reklamukas
Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
RLIKZ
Parašytas: 2008 06 14, 9:27 pm
Patyręs forumietisAmžius: 13Pranešimai: 506
Lt
Ta Ixxx visai grazi o ta lauruteab labai nedraugiska , tikrai nei elgesiu nei tapacia isvaizda ne ka geresne manau , nors pats esu ne ka vyresnis bet suprantu kad dabar atejo baisus laikai
Greitas redagavimas
sokeja
Parašytas: 2008 06 15, 8:25 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 13Pranešimai: 172
Lt
Tavo vietoj Laura, tai jau geriau patyleciau. Paskaicius tavo pasisakymus, labai pakeiciau apie tave nuomone, dar gyniau kazkada...
Geriau jau atsiprasyk...
Greitas redagavimas
MeKiUS.
Parašytas: 2008 06 26, 4:22 pm
®espectAmžius: 10Pranešimai: 2926
Lt
Gražios foto.
Greitas redagavimas
radvilea142
Parašytas: 2008 07 02, 12:01 pm
ApšilinėjantisAmžius: 15Pranešimai: 25
Lt
Aš- Ievos klasioke, sakysiu tiesa:
Nėra labai jau taip, kad Ieva man žiauriai patiktu, bet nėra ir taip, kad ji man žiauriai nepatiktu. Gal ji mokykloje turi kokiu trukumu, negali pabėgt greit,nelabai moka šokt. Bet visko galima išmokt Internete ji faina, ir su ja idomu pasirašinėt. Tai va.
Greitas redagavimas
vaiva
Parašytas: 2008 07 02, 12:18 pm
VIPPranešimai: 1650
Lt
haha, geri pas jus žmogaus 'gerumo' kriterijai.. greitai bėga, gražiai šoka..
Greitas redagavimas
[Opheliac]
Parašytas: 2008 07 02, 4:16 pm
®espectAmžius: 12Pranešimai: 1304
Lt
radvilea142 rašo:
Aš- Ievos klasioke, sakysiu tiesa:
Nėra labai jau taip, kad Ieva man žiauriai patiktu, bet nėra ir taip, kad ji man žiauriai nepatiktu. Gal ji mokykloje turi kokiu trukumu, negali pabėgt greit,nelabai moka šokt. Bet visko galima išmokt Internete ji faina, ir su ja idomu pasirašinėt. Tai va.
"Niekur nėra taip lengva meluoti, kaip internete".
Nepriimk asmeniškai, Ieva.
Greitas redagavimas
dreamland
Parašytas: 2008 07 02, 6:29 pm
Patyręs forumietisAmžius: 16Pranešimai: 522
Lt
Grazus labai plaukai paskutineje nuotraukoje.. o ir siaip miela atrodo....Ir nereik klausyt pavyduoliu visokiu
Greitas redagavimas
Sinjorita
Parašytas: 2008 08 29, 9:09 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1016
Lt
lauruteteab nekalbek uz kitus...kad ir kokia ji bebutu tu tikrai negeresne...ir jau ne tavo reikalas ar bernam ji patinka...P.S kas ant kito sako ant saves pasisako!Nesok auksciau bambos !
be to visai grazi panele...
Paskutinį kartą redagavo Sinjorita, 2008 08 31, 8:54 pm. Redaguota 2 kartus(ų) Greitas redagavimas
Musytea
Parašytas: 2008 08 29, 11:14 pm
DalyvisAmžius: 14Pranešimai: 94
Lt
O man ji visai graži... Ir svarbiausia ne kaip žmogus atrodo, ne ką sugeba, o kaip bendrauja!
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2009 01 05, 10:45 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 12Pranešimai: 207
Lt
Heh, Princesė labai dėkoja už palaikymą ir komentarus. O P. atsibodo jau šis ginčas ir jai jis atrodo bevertis, tagi Off Topic
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume