Jei as parodziau kaip ji anrimto atrodo ir kokio ji elgesio budo yra tai jus visi ant manes uzsivaret. Manes nemokykite kaip elgtis nes as elgiuosi kuo normaliausiai, o jus patys tik aiskinate ka kitiems daryti ie viskas, nes jus nematote kokie ant rimto yra zmones is vidaus. Jus viska atvirksciai matote.
Ne nu viskas užnisai tu mane. Žinau ,kad pasirodysiu labai nedraugiška, bet tu mane jau taip nervini. Aš nesuprantu kodėl tu varai ant savo klasiokės? Nu gerai gal ji tau ir nepatinka, bet nereikia to skelbti visame forume. Ir kaip jau kažkas sakė tu net nežinai kokia jinai būna ne mokykloje. Ir nesileisk vedama bandos jausmo...
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Lankytojų foto > Ixxx
Reklamukas
Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 16, 10:02 pm
DalyvisAmžius: 12Pranešimai: 94
Lt
ramintulyte, koks sriktumas. O aš iš Aušros Bet netoli kitų Kaštonų gyvenu
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 16, 10:16 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1460
Lt
mano kaštonai kitoj pusėj aušros. o gyvenu prie gimnazijos.D
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 16, 10:26 pm
Lt
Aš žinau, kur antas korpusas
Greitas redagavimas
raminta
Parašytas: 2008 05 16, 10:28 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1460
Lt
Puiku. Būna tokiu, kurie nežino..
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 16, 10:30 pm
Lt
Saulė kitaip
Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 05 16, 11:25 pm
Patyręs forumietisAmžius: 14Pranešimai: 419
Lt
na čia su ta Laura jau išsiaiškinta. Jau net tingiu dar jai rašyt. Na, nieko, kai paaugs, galėsis, kad nepasikeitė kol jauna. Taip gali neturėt draugų, o jei ir turėsi, tai jie veidmainiai bus ir pan, kurių negalėtume pavadinti draugais. Keiskis, Laura, kol laikas. Mąstyk ką darai. O Ixxx normali, miela ir faina mergaitė. Ir matot pataikiau, kaip sakiau, kad mokykloj gal ji vienokia, o už mokyklos ribų kitokia. Atspėjau..
Greitas redagavimas
KaWi
Parašytas: 2008 05 25, 7:45 pm
®espectAmžius: 10Pranešimai: 1038
Lt
nu laura man nepatinki pilnai uzknisi ir ixxx daug uz tave grazesne na as ir moksliuke bet tai nebutinai knigu ziurke tai buna ir genuose siaip jei dar nezinojau matos kad daug kam is forumo nepatinki neveltui karma pasako -13
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 26, 7:46 pm
Lt
Ačiū
Greitas redagavimas
Gretutte
Parašytas: 2008 05 26, 8:54 pm
®espectAmžius: 14Pranešimai: 1072
Lt
Na tikrai simpatiška mergytė. Kelias pirmas nuotraukas pamačiau ir pagalvojau, gal vyresnė, bet vėlesnėse vistiek atsiliepė amžius.
O dėl tavęs lauruteab tai šiek tiek keista. Kiek tau metų 11? Neesu mačius nei vieno 11-mečio, kuris taip elgtųsi... Mastyk mergaite ką šneki. Aš apšalusi. Pati ne supermodelis. Iš nuotraukų tau tikrai 6 metus duočiau, taip, kad slėpkis po lapais. Ką nors dabar pasiekei? Manau, kad nieko išskyrus nepagarbą. Man tavo vietoje gėda būtų...
Greitas redagavimas
newisai_protinga
Parašytas: 2008 05 26, 11:53 pm
®espectAmžius: 15Pranešimai: 1136
Lt
Laurute >>> nepavydėk jai proto ir grožio. Ir dar patarimas: nesigadink sau reputacijos.
O apie Ixxx pasakysiu tik tiek, kad labai graži ir tokia maladiec mergaitė.
Greitas redagavimas
lauruteab
Parašytas: 2008 05 27, 1:22 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 12Pranešimai: 174
Lt
Gretutte rašo:
Na tikrai simpatiška mergytė. Kelias pirmas nuotraukas pamačiau ir pagalvojau, gal vyresnė, bet vėlesnėse vistiek atsiliepė amžius.
O dėl tavęs lauruteab tai šiek tiek keista. Kiek tau metų 11? Neesu mačius nei vieno 11-mečio, kuris taip elgtųsi... Mastyk mergaite ką šneki. Aš apšalusi. Pati ne supermodelis. Iš nuotraukų tau tikrai 6 metus duočiau, taip, kad slėpkis po lapais. Ką nors dabar pasiekei? Manau, kad nieko išskyrus nepagarbą. Man tavo vietoje gėda būtų...
O kodėl aš turėčiau slėptis po lapais???? jai tau reikia tai pati ir slėpkis
Greitas redagavimas
Canderella
Parašytas: 2008 05 27, 3:46 pm
Forumo gyventojasPranešimai: 728
Lt
lauruteab > apskritai ,tai paskaičius tavo pasisakymus susidaro nuomonė, kad tu esi išpaikinta, pavydi mergiotė, kuri neturi nė lašo protelio, kad taip drįsta kalbėti. Taip negražiai kalbėdama apie savo klasiokę juodini ne ją, o pačią save. Apskritai tave reiktų mandagumo mokyti. Mažvaikė dar esi, o jau taip darai. Pritariu Gretuttei , kad po lapais slėptis turėtum dėl tokių savo poelgių.
Atsiprašau, Ixxx, kad nelabai į temą čia gavosi, bet manau, kad suprasi
Greitas redagavimas
lauruteab
Parašytas: 2008 05 27, 3:50 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 12Pranešimai: 174
Lt
As tai jau tikrai nemazvaike ir tu man nemama kad aiskintum. Visiem tik aiskinat ir aiskinat ka daryt o pacios ka darote tai nemato. Ir as tikrai nesiruosiu po lapais sleptis nes man nera nuo ko sleptis o pacios sakote kad as ir neisgraziausiu o tai pacios galvojete kad esate grazios???
Jau geriau pacios viena karta gyvenime patilekite nes jau uzknisote mane
Greitas redagavimas
Gretutte
Parašytas: 2008 05 27, 3:54 pm
®espectAmžius: 14Pranešimai: 1072
Lt
Esmė yra ne tame kas yra gražus, o kas ne. Esmė tai, kaip tu šneki, kaip elgiesi. Negi neturi nė trupučio gėdos. Na taip ne mums tave mokyti, bet aš tau patariu susitvarkyk su savimi kol dar ne vėlu. Vėliau tu gailėsiesi, kad taip elgeisi ir šnekėjai. Pamatysi
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume