Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Lankytojų foto  ~  Ixxx

lauruteab
Parašytas: 2008 05 15, 5:29 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 12 Pranešimai: 149

Jei as parodziau kaip ji anrimto atrodo ir kokio ji elgesio budo yra tai jus visi ant manes uzsivaret. Manes nemokykite kaip elgtis nes as elgiuosi kuo normaliausiai, o jus patys tik aiskinate ka kitiems daryti ie viskas, nes jus nematote kokie ant rimto yra zmones is vidaus. Jus viska atvirksciai matote. Madlaugh

Linksmas.net
Parašytas: Lankytojų foto > Ixxx
Reklamukas

Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 05 15, 5:35 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 13 Pranešimai: 238

Lt

Manau viską gerai matau.. koks skirtumas kaip ji atrodo.. ir koks skirtumas kaip ji mokykloje elgiasi.. tu pasižiūrėk pati kaip atrodai, ir kaip elgies.bjauriau negu ji. Beto ko čia mums nepažįstamiems aiškini kokia ji.. čia jos reikalas.. nuteikinėji bereikalo ją prieš mus, bet patikėk, dbr tu save nuteikei labiau nei ją. jei ji tokia žiauri, tai mes pabendrausim su ja ir pamatysim kokia, mums nereikia pagalbos, turim savo galvas.. bet tu jau matau nelabai ką turi toj savo galvoj...

Sako
Parašytas: 2008 05 15, 5:45 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 69 Pranešimai: 1441

Lt

Man Ixxx kaip tik normalesnė atrodo matosi draugiška ir graži mergaitė Smile O štai lauruteab užneša i trenkta pavydo perpildyta ir šiaip mergaite pas kuria kultūros tik pėdsakai.lauruteiab patariu tapti labiau kulturingai nes dabar užneši i kelis metus džiunglese pragyvenusi vaiką.

wamp
Parašytas: 2008 05 15, 6:14 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 18 Pranešimai: 413

Lt

lauruteab rašo:
PAtikekit as ja pazystu, tiksliau ji mao klasioke, ji moksliuke ir kazkokia baidykle ir durna Crying or Very sad
Man atrodo tu neką geresnė. Gražuolė mat atsirado. Apmaudu, kad tokie vaikai rodo sako kaprizus ir charakterį.

S-a-r-a-s
Parašytas: 2008 05 16, 1:19 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 16 Pranešimai: 490

Lt

Ixxx daug simpatiskiau atrodo, nei kazkokia chaliera is kaimo Very Happy

Bet geriausias palyginimas tai kad per kuno k. nepabega Very Happy kiek ten vienuolikos metu laksyt reik? Very Happy pazistu ir as tokiu kur nepabega, o stanga dvigubai uz mane spaudzia, tai cia tas tavo palyginimas nk vertas Very Happy

raminta
Parašytas: 2008 05 16, 1:58 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1214

Lt

Eee.. Ir Ixxx ir aš iš to pačio kaimo, tad prašom labai čia nesikaimuot. Very Happy Very Happy
o jei pavydi Ixxx populiarumo, tai pavydėk tyliai, o ne gandus skleisdama. Smile

S-a-r-a-s
Parašytas: 2008 05 16, 2:39 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 16 Pranešimai: 490

Lt

Cia kaimas ne ta prasme buvo Very Happy man jos elgesys i kaimietes panasus

Ixxx
Parašytas: 2008 05 16, 5:02 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 12 Pranešimai: 46

Lt

Aj, pakviesiu klasiokę viną čionai, ir parašys, kaip čia yra Very Happy

guste992
Parašytas: 2008 05 16, 7:17 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 1093

Lt

Intrigos intrigos Very Happy Senus gerus laikus primena Very Happy
Laurute tai nusivyliau, dar kažkada gint mėginau, šnipštas, veidmainė ji kažkokia. Ką jau, visokių pasitaiko. Bet intrigos tai vertos dėmesio Very Happy

*AgnyČy
Parašytas: 2008 05 16, 7:27 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 1102

Lt

Jo..prisiskaičiau ..ir užteko.. Crying or Very sad Shocked
žiauru Very Happy
o mergaitė,kaip mergaitė.visai simpatiška Wink Very Happy

Ixxx
Parašytas: 2008 05 16, 8:52 pm Atsakyti su citata

Lt

Nu, aš tai nesiveliu į tokias nesąmones ir tokias kaip Laura, ignoruoju.
O vat vieną klasiokę pakviečiau, čionai, tai jei ji prisiregistruos tai visą tiesą pasakys.
Iš tikrųjų tai niekas su Laura nebendrauja (nu, ne visai, bet galima taip sakyt). Manau, nori čia tokia krūta pasirodyt.

Ramintulyt, o kaip faina, mano kaimiškė. Iš kokios šulios esi?

ievuzia
Parašytas: 2008 05 16, 9:14 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 1990

Lt

Reikia ir man įsikišt. Va taip
Visų pirma, Laurut, panašu, kad turi vadinamąjį "bandos jausmą". Jei jau visi tai ir aš. Kad tik pritapčiau, kad tik "kieta" būčiau. Savo nuomonę reikia turėt. Kad ir kitokią nei visų, svarbu savo. Gana kitiems iš paskos sekiot. Visiška pyplė dar ir iš kur žiaurumo tiek?..Vienam komentare savo paminėjai, kad Ixxx moksliukė. Žinai, mieloji, mokykla ir yra mokymo įstaiga. Čia tau, dvejetukininkei, gėda turėtų būt. Dar bernus berods minėjai. 11 metų ir jau bernai galvoj? Ar tik neaauga dar viena blondinė fyfa trumpu sijonėliu ir vištos smegenėlėm kurių Lietuvoj ir taip apstu? Ir dar siūlyčiau apie žmogų iš išvaizdos nespręst, nes ir pati ne modelis. Nuoširdžiai sakau man Ixxx už tave mielesnė atrodo.

O Ixxx ką galiu pasakyt...Žinau, kad sakoma "ignoruok, atsibos ir atstos". Nesąmonė. Kuo tu blogesnė už kitus? Reik kovot už save...Toks gyvenimas...Jei visiems nusileisi visada kitiems būsi tik tuščia vieta, neverta dėmesio.

Ixxx
Parašytas: 2008 05 16, 9:23 pm Atsakyti su citata

Lt

Nu ką, žiūriu vistiek kažkodėl dar tikit Laura, kad esu nepritapėlė.
tikrai tokia neesu. Čia Laura su nieko nebendrauja. (Reikia patiem pamatyt, paaiškint nemoku.)
O dėl mokinimosi...
Aš tik apie ateitį galvoju, kad geresnį darbą susirasčiau suaugus, ir netektų skurt.
O teisingai sakai ievuzia, kad ,,Miokyla - mokslo įstaiga"
Aš mokykloj vienokia, o su tikrais draugais - visiškai kitokia.
Nes aš vertinu tik gerus ir tikrus draugus, kurie neišduos, būdami ir kitam pasaulio kampely.

ievuzia
Parašytas: 2008 05 16, 9:25 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 1990

Lt

Pritapėlė nepritapėlė...Kam tai rūpi. Visi žmonės.

raminta
Parašytas: 2008 05 16, 9:56 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1214

Lt

Biržai miestelis, tarp kitko.Very HappyD
Aš iš Kaštonų. Centrinių.

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume