Iškraipytas grožis
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Aš tai nesuprantu, koks tikslas imti paprastą „buitinę“ moterį ir daryti kažką iš jos. Paėmė siauralūpę, trumpakaklę, mažaakę ir paskuj keitė žmogų kardinaliai... kam to reikia? Ne geriau būtų paimti tipinę manikenę su maža nosyte, storomis putliomis lūpomis, didelėmis akimis ir gulbės kaklu?
-------------------------------------- Rekomenduojam :) --> nesuprantu,ką čia manyt.Tai reklamoms aišku,kad reikalingi gražūs veidai ir bruožai(įdomu ar sugundytų reklama ant kurios,kaip minėjo,būtų buitiškas veidas) ir kadangi retas modelis juos turi,tai ir tenka griebtis kompiuterio.Svarbu,tik pačiai visuomenei žinoti kur reklama,o kur realu.O tai po to nusiperka šampūną ir glavoja,kad plaukai kaip reklamoj bus.
![]()
Manau, labai neprotingai tu čia sušnekėjai. Dabar pamąstyk, ką pati pasakei, retas modelis turi gražų veidą ir gražius bruožus? O tai ką jis tada turi, jei ne juos?
Apie tobulumą aš ir nešneku, tobulų nėra. Bet nereiškia, kad netobula yra negražu. Jei jau buvai priimta į modelių agentūrą, ir tuo labiau jei tave fotografuoja ar filmuoja reklamai, patikėk, tu turi gražų veidą. Pasakymas visiškai nelogiškas
Žinok nelabai. ) Yra tam tikri stereotipai modelių pasaulyje. Vešlūs antakiai, didelės akys, maža nosytė ir storos lūpos. Viskas yra proporcinga. Jei tu būsi belūpė su bulvinėmis akimis, niekas tavęs į tą modelių pasaulį nepriims, vien dėl to, kad tavo akys didelės, ten negali būti tavo grožis tik vienos kažkurios dalies, turi būti graži visa visuma. ![]()
nu galima ir taip pasakyti,nors aš nepasakyčiau,kad jos veido bruožai labai gražūs. Va čia neblogas pasaulio modelių sąrašas,daba dar pasakyk,kad jų visų veidai yra proprocingi ir tinkami reklamai.Nuoroda pirmam šios temos puslapy gal labiau eksperimentas ar propaganda kažkokia,bet manau kiekvieną reklamos foto pakoreguoja su photošopu. http://www.supermodels.nl/models/ ką aš norėjau pasakyt,kad photošopas yra būtinas kurti ar reklamuoti produktą,nes reklamose turi būti tobuli žmonės(taip priviliodami klientus).ta pati šampūno reklama - nu jeigu joje filmuosis modelis su savo plaukais,tai tikrai nesugundys taip,kaip sugundo tie kompiuteriu pagražinti tobuli,vešlūs plaukai.O veidas tikrai nevisada būna modelių proporcingas ir tinkamas reklamai.Twiggy,jeigu esi girdėjusi apie ją,turėjo be galo dideles akis,tikrai jos nebuvo proporcingos kitiems jos bruožams.
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

) Yra tam tikri stereotipai modelių pasaulyje. Vešlūs antakiai, didelės akys, maža nosytė ir storos lūpos. Viskas yra proporcinga. Jei tu būsi belūpė su bulvinėmis akimis, niekas tavęs į tą modelių pasaulį nepriims, vien dėl to, kad tavo akys didelės, ten negali būti tavo grožis tik vienos kažkurios dalies, turi būti graži visa visuma.