ne, siaip mokykla i kitas patalpas kraustosi tai nezinau kaip ten bus kitais metais. Na bet del ismetimo tai irgi negali zinot
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Studijos, mokykla > Iš kokios jūs mokyklos?
Reklamukas
2201.50 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
Pilstukas
Parašytas: 2008 06 19, 9:29 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 16Pranešimai: 160
5714.80 Lt
Juozo Gruso vidurine.. Susprogdykit ja kas nors...
Greitas redagavimas
EnameL
Parašytas: 2008 06 25, 11:10 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 3922
24588.60 Lt
Plateliu Gimnazija
Greitas redagavimas
naira
Parašytas: 2008 06 26, 8:50 am
LankytojasAmžius: 16Pranešimai: 4
48.60 Lt
"Purienų" vid. mokykla
Greitas redagavimas
newisai_protinga
Parašytas: 2008 06 26, 9:18 am
®espectAmžius: 15Pranešimai: 1128
24527.20 Lt
Mes bendramokyklės
Greitas redagavimas
eFeCTaS
Parašytas: 2008 06 26, 8:38 pm
®espectAmžius: 10Pranešimai: 2300
14117.30 Lt
Panevėžio ''Mykolo Karkos vid.'' 13 vidurinė.
Greitas redagavimas
BeautifulGirl
Parašytas: 2008 06 28, 10:03 pm
DalyvisAmžius: 17Pranešimai: 79
2106.30 Lt
Iš kokios mokyklos? Iš tokios, kur apkalbos už akių ima viršų, kur žmonės labai pasikėlę ir draugiški tik į akis, kur vaikinai vos ne banditai, o merginos mušasi mokyklos kieme.
Aš lankau tą mokyklą. Joje išmokau būt stipri, savarankiška. Toje mokykloje yra viena taisyklė: "Išgyvena gražiausi ir tie, kurie turi ginklą bei pažinčių.". Pritapti ten labai sunku, nes jau yra susidarę grupelė žmonių - Elitas, prieš kurį nepašokinėsi. Nenorėdama, Aš taip pat į tą Elitą pakliuvau, bet kiek gyvenimo susigadinau. Ta mokykla iš esmės pakeičia žmogų: padaro jį tuščiu, garbėtroška, žiauriu ir "Aš esu viskas, o tu niekas!".
Greitas redagavimas
AgnUtia
Parašytas: 2008 06 29, 5:42 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 15Pranešimai: 44
1766.10 Lt
Siauliu universiteto gimnazija
Greitas redagavimas
Chemi.
Parašytas: 2008 06 29, 8:47 pm
®espectAmžius: 8Pranešimai: 1605
25721.40 Lt
BeautifulGirl rašo:
Iš kokios mokyklos? Iš tokios, kur apkalbos už akių ima viršų, kur žmonės labai pasikėlę ir draugiški tik į akis, kur vaikinai vos ne banditai, o merginos mušasi mokyklos kieme.
Aš lankau tą mokyklą. Joje išmokau būt stipri, savarankiška. Toje mokykloje yra viena taisyklė: "Išgyvena gražiausi ir tie, kurie turi ginklą bei pažinčių.". Pritapti ten labai sunku, nes jau yra susidarę grupelė žmonių - Elitas, prieš kurį nepašokinėsi. Nenorėdama, Aš taip pat į tą Elitą pakliuvau, bet kiek gyvenimo susigadinau. Ta mokykla iš esmės pakeičia žmogų: padaro jį tuščiu, garbėtroška, žiauriu ir "Aš esu viskas, o tu niekas!".
O, negalima būtų sužinoti pavadinimo..?
Greitas redagavimas
Nightlord
Parašytas: 2008 06 29, 11:31 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 17Pranešimai: 191
4323.20 Lt
Chemi. rašo:
BeautifulGirl rašo:
Nejau, nesupranti iš žinutės? Ji turbūt iš Mindauginės. O gal ir ne. Bet, po žinute slypi tuščias pyktis iš nekaltos avelės ji pavirto vilke, bet nesupranta vieno dalyko, kad: galėjo pasirinkti dar vieną kelią. Tu galėjai būti viena visą tą laiką ir nekreipti dėmesio, nes tai tik laikina. Sakydama paskutinį sakinį tu pati pasakei kad pati esi niekas, nes tu prisidėjai prie Elito.
Mokykla žmonių nekeičia. Žmonės ir įvairios situacijos keičia žmones.
Aš iš Simono Daukanto vidurinės.
Greitas redagavimas
Chemi.
Parašytas: 2008 06 30, 10:22 am
®espectAmžius: 8Pranešimai: 1605
25721.40 Lt
Nightlord rašo:
Chemi. rašo:
BeautifulGirl rašo:
Nejau, nesupranti iš žinutės? Ji turbūt iš Mindauginės. O gal ir ne. Bet, po žinute slypi tuščias pyktis iš nekaltos avelės ji pavirto vilke, bet nesupranta vieno dalyko, kad: galėjo pasirinkti dar vieną kelią. Tu galėjai būti viena visą tą laiką ir nekreipti dėmesio, nes tai tik laikina. Sakydama paskutinį sakinį tu pati pasakei kad pati esi niekas, nes tu prisidėjai prie Elito.
Mokykla žmonių nekeičia. Žmonės ir įvairios situacijos keičia žmones.
Aš iš Simono Daukanto vidurinės.
Na matai, aš nelabai mokyklomis domiuosi, tuo labiau, Mindauginės nė nežinau. :>
Anyway, norėčiau į tokią pakliūt.
Greitas redagavimas
zhaba
Parašytas: 2008 06 30, 11:08 am
ApšilinėjantisAmžius: 14Pranešimai: 13
50.70 Lt
Aš iš Platelių Gimnazijos
Greitas redagavimas
Effigy18
Parašytas: 2008 06 30, 5:54 pm
LankytojasPranešimai: 5
209.70 Lt
SMC - Tai yra Suaugusiųjų Mokyko Centras Man ten patinka
Nuo 14:30 iki 20-18 val Kartais 21:30
Greitas redagavimas
knopke
Parašytas: 2008 07 01, 11:00 am
Patyręs forumietisAmžius: 15Pranešimai: 577
15274.10 Lt
Is klaipedos Zudermano mokyklos
Greitas redagavimas
[Opheliac]
Parašytas: 2008 07 01, 1:14 pm
®espectAmžius: 12Pranešimai: 1126
20937.30 Lt
Effigy18 rašo:
SMC - Tai yra Suaugusiųjų Mokyko Centras
Zjbc ten Man ten patinka
Nuo 14:30 iki 20-18 val Kartais 21:30
Nes neužduoda namų darbų, niekas neliepia nokytis ir nesirūpina, lankai mokyklą ar ne?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume