Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Studijos, mokykla  ~  Iš kokios jūs mokyklos?

Moniania
Parašytas: 2008 06 19, 9:11 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 16 Pranešimai: 59

zvyriete rašo:

Kol neišmetė. Very Happy Joke Razz

ne, siaip mokykla i kitas patalpas kraustosi tai nezinau kaip ten bus kitais metais. Na bet del ismetimo tai irgi negali zinot Smile Laughing

Linksmas.net
Parašytas: Studijos, mokykla > Iš kokios jūs mokyklos?
Reklamukas

2201.50 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Pilstukas
Parašytas: 2008 06 19, 9:29 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 160

5714.80 Lt

Juozo Gruso vidurine.. Susprogdykit ja kas nors...

EnameL
Parašytas: 2008 06 25, 11:10 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 3922

24588.60 Lt

Plateliu Gimnazija Bedantis Boogie

naira
Parašytas: 2008 06 26, 8:50 am Atsakyti su citata
Lankytojas Amžius: 16 Pranešimai: 4

48.60 Lt

"Purienų" vid. mokykla

newisai_protinga
Parašytas: 2008 06 26, 9:18 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 1128

24527.20 Lt

Mes bendramokyklės Very Happy

eFeCTaS
Parašytas: 2008 06 26, 8:38 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 10 Pranešimai: 2300

14117.30 Lt

Panevėžio ''Mykolo Karkos vid.'' 13 vidurinė. Wink

BeautifulGirl
Parašytas: 2008 06 28, 10:03 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 17 Pranešimai: 79

2106.30 Lt

Iš kokios mokyklos? Iš tokios, kur apkalbos už akių ima viršų, kur žmonės labai pasikėlę ir draugiški tik į akis, kur vaikinai vos ne banditai, o merginos mušasi mokyklos kieme.
Aš lankau tą mokyklą. Joje išmokau būt stipri, savarankiška. Toje mokykloje yra viena taisyklė: "Išgyvena gražiausi ir tie, kurie turi ginklą bei pažinčių.". Pritapti ten labai sunku, nes jau yra susidarę grupelė žmonių - Elitas, prieš kurį nepašokinėsi. Nenorėdama, Aš taip pat į tą Elitą pakliuvau, bet kiek gyvenimo susigadinau. Ta mokykla iš esmės pakeičia žmogų: padaro jį tuščiu, garbėtroška, žiauriu ir "Aš esu viskas, o tu niekas!".

AgnUtia
Parašytas: 2008 06 29, 5:42 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 15 Pranešimai: 44

1766.10 Lt

Siauliu universiteto gimnazija Very Happy

Chemi.
Parašytas: 2008 06 29, 8:47 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 8 Pranešimai: 1605

25721.40 Lt

BeautifulGirl rašo:
Iš kokios mokyklos? Iš tokios, kur apkalbos už akių ima viršų, kur žmonės labai pasikėlę ir draugiški tik į akis, kur vaikinai vos ne banditai, o merginos mušasi mokyklos kieme.
Aš lankau tą mokyklą. Joje išmokau būt stipri, savarankiška. Toje mokykloje yra viena taisyklė: "Išgyvena gražiausi ir tie, kurie turi ginklą bei pažinčių.". Pritapti ten labai sunku, nes jau yra susidarę grupelė žmonių - Elitas, prieš kurį nepašokinėsi. Nenorėdama, Aš taip pat į tą Elitą pakliuvau, bet kiek gyvenimo susigadinau. Ta mokykla iš esmės pakeičia žmogų: padaro jį tuščiu, garbėtroška, žiauriu ir "Aš esu viskas, o tu niekas!".

O, negalima būtų sužinoti pavadinimo..?

Nightlord
Parašytas: 2008 06 29, 11:31 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 17 Pranešimai: 191

4323.20 Lt

Chemi. rašo:
BeautifulGirl rašo:

Nejau, nesupranti iš žinutės? Ji turbūt iš Mindauginės. O gal ir ne. Bet, po žinute slypi tuščias pyktis iš nekaltos avelės ji pavirto vilke, bet nesupranta vieno dalyko, kad: galėjo pasirinkti dar vieną kelią. Tu galėjai būti viena visą tą laiką ir nekreipti dėmesio, nes tai tik laikina. Sakydama paskutinį sakinį tu pati pasakei kad pati esi niekas, nes tu prisidėjai prie Elito.

Mokykla žmonių nekeičia. Žmonės ir įvairios situacijos keičia žmones.

Aš iš Simono Daukanto vidurinės.

Chemi.
Parašytas: 2008 06 30, 10:22 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 8 Pranešimai: 1605

25721.40 Lt

Nightlord rašo:
Chemi. rašo:
BeautifulGirl rašo:

Nejau, nesupranti iš žinutės? Ji turbūt iš Mindauginės. O gal ir ne. Bet, po žinute slypi tuščias pyktis iš nekaltos avelės ji pavirto vilke, bet nesupranta vieno dalyko, kad: galėjo pasirinkti dar vieną kelią. Tu galėjai būti viena visą tą laiką ir nekreipti dėmesio, nes tai tik laikina. Sakydama paskutinį sakinį tu pati pasakei kad pati esi niekas, nes tu prisidėjai prie Elito.

Mokykla žmonių nekeičia. Žmonės ir įvairios situacijos keičia žmones.

Aš iš Simono Daukanto vidurinės.

Na matai, aš nelabai mokyklomis domiuosi, tuo labiau, Mindauginės nė nežinau. :>
Anyway, norėčiau į tokią pakliūt.

zhaba
Parašytas: 2008 06 30, 11:08 am Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 14 Pranešimai: 13

50.70 Lt

Aš iš Platelių Gimnazijos Laughing Laughing

Effigy18
Parašytas: 2008 06 30, 5:54 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 5

209.70 Lt

SMC - Tai yra Suaugusiųjų Mokyko Centras Clap Very Happy
Wink Clap Twisted Evil Man ten patinka
Nuo 14:30 iki 20-18 val Kartais 21:30

knopke
Parašytas: 2008 07 01, 11:00 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 577

15274.10 Lt

Is klaipedos Zudermano mokyklos Very Happy

[Opheliac]
Parašytas: 2008 07 01, 1:14 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 12 Pranešimai: 1126

20937.30 Lt

Effigy18 rašo:
SMC - Tai yra Suaugusiųjų Mokyko Centras Clap Very Happy
Zjbc ten Wink Clap Twisted Evil Man ten patinka
Nuo 14:30 iki 20-18 val Kartais 21:30

Nes neužduoda namų darbų, niekas neliepia nokytis ir nesirūpina, lankai mokyklą ar ne?

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 56
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Hey.lt