O gal sumokėjot instruktoriui, kad nepastebėtų jūsų klaidų?
Pažįstu merginą, kuri jau bandė 7 kartus.
Iš kelinto karto išlaikėte teises?Regitroj (bent jau Kaune) geri instruktoriai dirba. Buvau padares pora klaideliu bet nelabai ka ir sake del ju. Tik kai parvaziavom i regitra is miesto tai pasake kad islaikiau. As manau svarbiausia aikstelej nedaryt klaidu (nenumust kuoliuku) ir tada viskas turetu but gerai, aisku jeigu normaliai moki vaziuot
Kaip ir mano draugelis, net neišlaikė mokyklinio vairavimo
![]() Paskutinį kartą redagavo *CaSH MaKeR* 2006 Spa 07, 09:26. Iš viso redaguota 1 kartą.
o aš iš antro. kai laikiau Regitroje dirbo toks egzaminuotojas- jį iš kriminalinės policijos viršininkų atleido, tai tas į Regitrą išėjo. kirvis nerealus: jei jam nuotaika būdavo gera, jis 6 praleisdavo, o vieną sukirsdavo, o jei bloga, tai atvirkščiai. tai va, pirmąkart buvau susiparinus, ir buvau nr. 7, kai prieš mane visi išlaikė. antąkart užsispyriau nueiti pas tą patį egzaminuotoją, buvau vėlei septinta, tik šįkart šeši prieš mane neišlaikė, o aš praslydau. ir ką- vairuoju puikiai- per tris su puse metų viena avarija, ir ta, mažytė- mašinos ir pėstieji nenukentėjo.
‹ Diskusijos ‹ Auto, moto, tiuningas ir kt. |