Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Iš kelinto karto išlaikėte teises?

Samuks.

Dalyvis

Siauliai

8,560.02 Lt

Standartinė » 2010 Sau 12, 15:54

Aš pati tai dar nelaikiau, bet mao mama tai kažkokia blondinė, pxj, kad brunete yra... :lol: Tai išsilaikė teorija geriausiai viska, o pravažiavime 4 kartus susimovė ir nebesilaikė daugiau...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 12, 20:05

Eik tu... pasakojo dėstytojas (kai dar mokinausi) kad viena moteris teorija laikė ~30 kartų ir pravažiavimą tiek pat... ;/ tipo dėl tokių ir buvo padarę tą įstatymą, kad trys kartai ir leki per naujo kursus.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 15, 01:05

Guminuk,
išmoksi su mechanine, bus tas pats. Aš asmeniškai pasimečiau pirmąkart į automatą atsisėdus. Nebuvo kur kairės kojos kišt. : DD o ir žaidimo su bėgiais pasigedau. Jau nori permest bėgį ir prisimeni, kad nėr ko mest. xD nžn. Mechaninė labiau prie širdies. : ) bet yra kaip yra. Kia pati pinigus uždirbsiu, tai ir vairuosiu, ką noriu. ;p

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2010 Sau 15, 09:35

Aš čiuju vis tą sankabą paspaust ;DD nes nepratęs :D

Guess

Lankytojas

Kaunas

40.36 Lt

Standartinė » 2010 Vas 19, 16:28

Teoriją ir praktiką išlaikiau iš pirmo karto.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Vas 19, 17:15

Mano draugo dede laiko teises jau 3 metus :DDD

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Vas 19, 19:29

Abyto rašė:Mano draugo dede laiko teises jau 3 metus :DDD

Čia ta prasme pradėjo laikyti ir sustojo? Ar ta prasme, kad laiko laiko ir niekaip neišlaiko? : D

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 09:27

Laiko ir neislaiko,jam kazkas yra nelabai moku paaiskint,kazkaip jis susikaupt negali,issiblaskes.

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 12:59

Sesė dar iš antro karto neišlaikė, gal 3 kartas bus sekmingas?

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 19:33

pravaziavima?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 23:03

Smy. rašė:Sesė dar iš antro karto neišlaikė, gal 3 kartas bus sekmingas?

Man rodos, kad nebėra to įstatymo dėl 3 kartų, tai drąsiai gali važiuoti. ; D Tai tegul papildomus ima ; >

Abyto - Kaip žiauriai ; x

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 10:54

Brolis iš pirmo karto išlaikė :P Nes jau anksčiau mokindavosi :D Įgudes laikė tai ir išlaikė. :D

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 15:01

Tai su masina jo,as pats asmeniskai nuo 13 metu su masinu vazineju,kaime buvau Vw santa pasiemes,tai man su pravaziavimais nebuvo bedu,o suteorija gryba pjaudavau,tai is antro karto tik. ;|

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 19:00

Nors per visus šiaip mokymusis, kai važinėjau su instruktoriumi, tai viskas normaliai, tikrai normaliai važinėjau, jokių problemų. Bet man su egzais problema yra, kai žinau, kad egzas tai viskas iš galvos išgaruoja. Nors atrodo automatas, ką ten reikia mokėti, tačiau vistiek, stresas ir tooookių bukų klaidų pridarydavau.... Tad šiaip ši tema yra skaudoka :oops: :( Gėda, tačiau tik iš 4 karto išsilaikiau.... :oops:. Labai šiaip daug nervų man kainavo tie egzaminai ir stresavau labai per juos... Bet džiaugiuos, kad visa tai pagaliau praėjo, nes šiaip reikalingos tos teisės. Teorija tai pirmą kartą vieno teisingo atsakymo pritrūko, kad išlaikyčiau, tai žiauriai susinervinau kai pamačiau, kad tik vienintelio reikėjo... bet per antrą jau normaliai ir užtikrintai išlaikiau...
Turbūt aišku dauguma galvotų, kad kai tik iš tiek kartų išlaikiusio žmogaus nereikėtų į gatvę leisti :oops:, tačiau kai važinėju taip, tai nedarau jokių klaidų, beveik, bet tikrai manyčiau, kad pakankamai normaliai važinėju, laikausi tų visų taisyklių ir ramiai važinėju, tad...
Dabar tai kiek mėnesių jau nevažinėjau, kai studijuoju kitur, ten neturiu mašinos, tai jau nuo rugsėjo kaip nebuvau už vairo, o teises tik balandį kažkur gavau 2009 metų... bet tikiuosi, kad toks dalykas nėra pamirštamas :), sunkiausia tik su parkavimusi kartais vis dar būna... :S

laim_inga

Apšilinėjantis

Skuodas

2,222.32 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 00:19

Išlaikiau iš antro karto :) Žinoma galėjau ir iš pirmo karto išlaikyt, bet jaudulys, naujutėlis nematytas automobiliukas, dar egzaminuotojas susiraukes... na žodžiu neišlaikiau iš pirmo, tai kita syki drąsiau laikiau.. Dar pasitaikė tas pats automobilis (opel astra) ,be to laikiau sekančia darbo dieną :roll: Manau kad didžiausia problema, pirma syk laikant, kad visi žinojo, kad laikau, visi linkėjo sėkmės... ir tada tiek bijai neišlaikyti, kad pasimeti... :P
Laikant antra syki žinojo gal tik pora žmonių, be to pati pasitikėjau savim labiau.. Ir žinoma negalima nusiteikti šimtu procentu kad išlaikysi... ;D

Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių