Parašytas: Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) > Info apie mėgstamą grupę
Reklamukas
19624.49 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
kristė
Parašytas: 2006 04 23, 8:02 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1528
20299.93 Lt
Aš parsisiunčiau tų tokio hotel dainų, tai vienintelė kuri patiko tai durch dem monsun ar kaip ten... Jei ne Korsaka su savo ta tokio hotel, tai nebuciau isvis isgirdus net pavadinimo grupės...
O gal galit įdėt apie Linkin Park liruvišką aprašymą ar ką nors tokio..? Būčiau laabai dėkinga...
Greitas redagavimas
bart4ever
Parašytas: 2006 04 24, 8:45 pm
Forumo gyventojasAmžius: 16Pranešimai: 730
19624.49 Lt
Yra ir daugiau gerų TK dainų... Rette mich man nereali... Ich bin nich mich... Arba shrei... Arba leb die secunde
Greitas redagavimas
kristė
Parašytas: 2006 04 25, 5:27 pm
20299.93 Lt
Man tai TK nepatinka... Dėl to ,akd jie dainuoja vokiškai ir tas tarimas toks...nžn net koks... bet man nepatinka....
Tai gal galima būtų ko nors gaut apie Linkin Park'us..?
Greitas redagavimas
bart4ever
Parašytas: 2006 04 25, 7:33 pm
19624.49 Lt
Nu aišku, jei nesupranti vokiškai tai jokio įdomumo Bet kai supranti nors kiek tai super ~ Apie linkin parkus nieko gero nežinau... NEsidomiu... Bet šiaip faina grupė
Greitas redagavimas
Svečias
Parašytas: 2006 04 25, 9:06 pm
1.00 Lt
Korsaka, gal gali ka nors apie us5 surasti
Greitas redagavimas
kristė
Parašytas: 2006 04 26, 1:26 pm
20299.93 Lt
Aš tai vokičių kalbą kiek ir suprantu, nes jau anrti metai kaip mokinuosi... Bet čia neesmė... esmė tame, kad man nepatinka ir tiek...ir už tai nereikia manęs smerkti...
Greitas redagavimas
bart4ever
Parašytas: 2006 04 26, 6:54 pm
19624.49 Lt
Viskas ok Juk visų skoniai skiriasi
Greitas redagavimas
kristuliukas
Parašytas: 2006 04 30, 8:52 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 15Pranešimai: 49
1424.90 Lt
Kristute... as ir ziauriai megstu linkin park tai as ko nors paieskosiu tai gal rasiu o jei rasiu tai parasysiu
Greitas redagavimas
ewa:)
Parašytas: 2006 05 01, 7:25 pm
Aktyvus dalyvisPranešimai: 262
9578.20 Lt
Gal galit parašyt iš kur atsisiųst Tokio hotel dainų?
Kol kas turiu tik Schrei su akustine gitara versija nors seip liux skamba ir sita versija
Greitas redagavimas
Angel without wings
Parašytas: 2006 05 01, 8:52 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 15Pranešimai: 233
1314.80 Lt
Na tai man suraskit konors apie grupę Metallica. Keli mano klasiokai ja labai susižavėję.
Greitas redagavimas
DrkSkysAboVE
Parašytas: 2006 05 09, 7:15 pm
ĮsijaučiantisPranešimai: 33
1413.30 Lt
"Linkink Park" - kūrybingieji jaunimo dievukai
Super grupės Linkink Park vokalistas mano, kad jų dainos Breaking The Habit vaizdo klipas yra geriausias iš visų bet kada sukurtų klipų.
Šį vaizdo klipą sukūrė Linkink Park narys Joe Hahn ( DJ ) jam padėjo žymusis animatorius Nakazawa, kuris piešė animuotus epizodus pirmoje kultinio filmo Kill Bill dalyje.
Beningtonas paminėjo, kad jis dievina tą vietą, kurioje grupė tampa animuotais herojais. Tas vaizdas buvo pasiektas filmuojant jų pasirodymą ir vėliau piešiant ant kino juostos. Linkink Park taip didžiuojasi savo klipu, kad jie nedelsdami paleido pardavimui į prekybą. Jį galima įsigyti DVD formatu, kuriame yra ir dainos audio versija, bei video komiksas, kuriame pasakojama apie vaizdo klipą ir apie jo kūrybos procesą.
Šiuo metu dar vienas kūrybingas Linkink Park narys Mikeas Shinoda užsiima Depeche Mode dainos Enjoy The Silence remiksavimu.
Senosios mokyklos hip-hopas, tradicinis klasikinis rokas ir besivejančios elektrinės muzikos bangos būtent tai slypėjo, kuriant alternatyvųjį metalo kvintetą, visiems gerai žinomą, kaip Linkin Park. Nemažai įtakos grupei turėjo ir tai, jog visi grupės nariai buvo kilę iš pietų Kalifornijos. Stipri draugystė tarp būgnininko Robo Bourdono, gitaristo Brado Delsono ir vokalisto Mikeo Shinoda susiformavo dar vidurinėje mokykloje. Netrukus po jos baigimo, menų studentas ir didžėjus Josephas Hahnas susipažino su bosistu Daveu "Phoenix" Farrellu bei Shinoda, su kuriais įkūrė grupę Xero. Vėliau pavadinimas pasikeitė į Hybrid Theory, tačiau galiausiai, 1999-aisiais prisijungus dainininkui Chesteriui Benningtoniui, buvo pasirinktas vardas Linkin Park. Netrukus grupė susilaukė dėmesio vietiniame Viskio mieste, o galiausiai apie juos pradėta ir Los Andžele. Zomba Music padalinio vadovas Jeffas Blue buvo vienas iš tų, kurie neatmetė grupės muzikos tūkstantmečių sandūroje taigi Linkin Park pasirašė sutartį su Warner Bros. Iki tol 1999-ųjų pabaigoje jiems net tris kartus nepavyko įsisiūlyti jokiai leidybinei firmai. Pradėję įrašinėti albumą, jie nutarė į jį įlieti kiek savo praeities, todėl pavadino diską Hybrid Theory.
Mike'as Shinoda. [ballerstatus.net nuotr.]
Jis buvo išleistas 2000-ųjų rudenį ir parodė, kad ši grupė yra artima panašiems alternatyviesiems kolektyvams, tokiems kaip The Deftones, The Roots, Aphex Twin bei Nine Inch Nails. Kuriant albumą prisidėjo The Dust Brothers, o taip pat ir prodiuseris Donas Gilmoreas, dirbęs su Pearl Jam, Eve 6 bei Tracy Bonham. Kūriniai Crawling bei One Step Closer susilaukė didelės sėkmės radijo stotyse, o taip pat ir tarp MTV laidos TRL gerbėjų. Bendros gastrolės su Family Values bei Cypress Hill leido grupei per 2001-uosius metus surengti net 324 pasirodymus. Linkin Park tapo paklausia preke. Atėjus 2002-ųjų sausiui, grupė už Hybrid Theory gavo net tris Grammy nominacijas, tarp kurių Geriausias roko albumas bei Geriausias debiutas. Po mėnesio įvykusioje ceremonijoje, Linkin Park vaikinai išėjo iš salės nešini prizu už Geriausią sunkiojo roko pasirodymą, skirtą už dainą Crawling. Likusią metų dalį jie praleido studijoje, vėl dirbdami su Gillmoreu, ir įrašinėdami antrąjį savo albumą, seksiantį po net aštuonis kartus platininiu tapusio debiutinio jų disko Hybrid Theory.
Chester'is Bennington'as. [mtvla.com nuotr.]
Antrasis Linkin Park studijinis diskas, Meteora, buvo išleistas 2003-ųjų kovą, o pirmasis singlas, daina Somewhere I Belong, hitu tapo dar iki jo pasirodymo. Tuomet antrus metus iš eilės vyko koncertinis turas Projekt Revolution Linkin Park jame grojo su Mudvayne, Xzibit bei Blindside. Vasarą, liepos ir rugpjūčio mėnesiais, jie taip pat koncertavo su Metallica, Limp Bizkit, Mudvayne ir The Deftones. Pastarųjų šou medžiaga pasirodė metų pabaigoje išleistame diske Live in Texas. 2004-ųjų pabaigoje Linkin Park pasiryžo iki šiol pačiam ambicingiausiam savo projektui Collision Course bendram darbui su vienu geriausiu pasaulio reperiu Jay-Z, su kuriuo atlikti bendri kūriniai, tokie, kaip Numb / Encore, tapo itin dideliais hitais.
apie Linkink Park uzteks, ar dar apie kiekviena atskira atlikeja parasyt
Jūs galite rašyti naujus pranešimus į šį forumą Jūs galite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume