Įvairūs Straipsniukai

Įkvėpti Twilight sagos - TeenWolves

Standartinė Vykst » 2010 Geg 31, 14:45

Kol JAV menininkai ginčijosi su Didžiosios Britanijos laisvamaniais, kurioje šalyje pirmiausia gimė „punk“ judėjimas, Amerikos paaugliai „išrado“ naują stilių ir judėjimą. Kur gimė „teenwolve‘ai“ niekas nesiginčys. JAV jaunimas pavargo nuo melancholiškų pseudointelektualų „emo“ ir susidomėjo kur kas mistiškesniu įvaizdžiu. Būti „teenwolve‘u“ – tai gyventi gamtos vaikų: vilkų, vilkolakių gyvenimą.
„Saulėlydžio“ trilogijos įkvėpti jaunuoliai ima imituoti apsėstų vaikų elgesį: jie ne tik nešioja vilkų uodegas, tačiau ir medžioja gyvus padarus.
„Mes nesame gauja, nesame chuliganai. Mūsų grupė yra šeima, mes padedame vienas kitam išgyventi problemas“, – teigia „teenwolve‘as“.
„Teenwolve‘ai“ – tai „punk“, „goth‘ ir „emo“ stilių mišinys, papildytas gyvūnų kailių atributika. Paprastai „teenwolve‘as“ neįsivaizduojamas be ryškių akių lęšių bei nušlifuotų iltinių dantų.
„Jie nevirsta vilkais per pilnatį, tačiau jie virsta suaugusiais žmonėmis, išgyvena paauglystę. Taip jie išreiškia save, siekia rasti savo unikalumą. Jiems reikalingas bendrumo jausmas, priklausymo grupei jausmas, saugumas. Taip jie ieško savo identiteto“, – teigia psichologė.
„Kai mano sūnus grįžta namo, jo paprašau išsiimti kontaktinius lęšius, nusikabinti grandines, susirišti plaukus ir nusivalyti makiažą. Jis – geras vaikas. Reikia drąsos save išreikšti tokiu, netradiciniu būdu. Jei blogiausia, ką mano vaikas daro, tai rengiasi netradiciškai, tuomet man tikrai pasisekė“, – juokiasi „teenwolve‘o“ mama.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Apocalyptica

Aktyvus dalyvis

10,794.39 Lt

Standartinė » 2010 Bir 01, 11:52

Žiauru ką paaugliai iš neturėjimo ką veikt daro, kvailai atrodo. Manau yra geresnių saviraiškos būdų, nei kabintis dirbtines uodegas ir vaidinti vilkus....

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2010 Bir 01, 19:16

Gerai kai kurie atrodo. Bet tik kai kurie. Pvz., pas tą mergą, kuri kalbėjo, taip nelipo tos juodai padažytos lūpos...
Aš tik tikiuosi, kad šitas stilius neateis į Lietuvą, nes bus baisu ir į gatvę išeiti. Beje, ne visi lietuvaičiai sugebėtų padoriai suderinti visą šitą masę aksesuarų. Jei susikrauni visą tai, ką radai blizgančio namie, kietesnis netapsi. Bet jei ir atsibelstu šis stilius pas mus, tai po mėniesio, max. dviejų - mums paprasčiausiai tai atsibostų.
Ir tikėkimės, kad tie teenwolves nepradės vaikščioti kaip vilkai, keturiomis, ar neduok dieve, kautis naudojant natūralius ginklus - dantis.
Sėkmės jiems.

Vartotojo avataras

Neleidžiu

Patyręs forumietis

Šilutė.

1,536.65 Lt

Standartinė » 2010 Bir 02, 13:29

:kill:

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Bir 02, 13:42

Išpūstas tas Twilight per daug :kill:

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2010 Bir 03, 15:16

Fui ;D

egaloli

Lankytojas

212.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 04, 14:33

Baaah. Jau maniau, kad pagaliau į galą ta twilighto manija ><

O čia dar ir emo vilkais ėmė vaizduotis ;DDD

Vartotojo avataras

Livjukas

Apšilinėjantis

1,271.75 Lt

Standartinė » 2010 Bir 05, 18:57

kvailokai atrodo. O tai šviesaplaukiai merginai labai net netiko juodos lūpos. Bet ką padarysi... Kiekvienas reiškiasi kaip moka.. :kill:

Vartotojo avataras

Chester

Aktyvus dalyvis

Kaunas

1,125.74 Lt

Standartinė » 2010 Bir 05, 20:00

Fe. Fui. Kažkaip ne..

Vartotojo avataras

Vii.*

Aktyvus dalyvis

Vilnius

490.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 19:12

Pamatytų lietuvoj tokius ,tai akmenim apmėtytu.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 19:17

jau seniau apie juos sužinojau, gaila dar labiau nei emo kid'ų:D nors gal jiems ir smagu. unikalūs mat

p.s. „teenwolve‘u“ - wtf?:D tai arba teenwolf'u arba teenwolve'ais,nors šiaip apskritai išmesta dalis žodžio čia..:D

Vartotojo avataras

Inf

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

6,359.30 Lt

Standartinė » 2010 Bir 07, 19:36

Pati taip "nesipuoščiau", tačiau man jie netrukdo. Na, tiksliau, netrukdytų :}
Tik va tos uodegos...

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 08, 17:20

Caffeine rašė:Išpūstas tas Twilight per daug :kill:

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2010 Bir 08, 18:26

Inf rašė:Pati taip "nesipuoščiau", tačiau man jie netrukdo. Na, tiksliau, netrukdytų :}
Tik va tos uodegos...

O man kaip tik, pati normaliausia dalis, tos uodegos. : DD

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Bir 09, 21:52

Vii.* rašė:Pamatytų lietuvoj tokius ,tai akmenim apmėtytu.

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių