Šis bei tas Pašnekesiai

Į mokyklą

Vartotojo avataras

Blacker

Patyręs forumietis

ne miestas ;D

1,224.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 20:08

Kad ir kaip gaila bebūtų, vasara jau baigiasi, jau greitai vėl trinsime mokyklinius suolus, vartysim vadovėlius ir etc.
Masina įvairios mokyklinių prekių mugės.
Ar jau apsipirkot?
Ką pirkot, ką žadat pirkti? ;D
Mane labiausiai domina rankinės, kuprinės, kuriose tįsiosit kasdien į mokyklą savo sąsiuvinius ir špargalkes ;D
Pasidalinkit naujais pirkiniais arba senais gerais ;D
kas galit, įmeskit ir foto ;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 20:16

Nelabai ką tepirksiu, nes penalą turiu, beliko sąsiuviniai bei visokie kitokie menkniekiai. Šiaip į mokyklą nelabai noris, tačiau ką padarysi. :D kuprinės turbūt nepirksiu, eisiu su rankine arba turiu jau ganėtinai seną, tačiau visdar man gražią jansport violetinę (neradau tikslios nuotraukos).

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 20:39

siaubas ima pagalvojus, kad jau eina paskutinės dienos. ;s šiaip jau daug maž viską turiu, be liko kuprinę ar kokią tašę įsigyt.

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 20:55

Tušinukų, sąsiuvinių prisipirkau kalnais. Visa laimė, šiemet radau Maxima'oj ir normalios kokybės sąsiuvinių, nes nervina tie Xpoint'o iš plono pilkoko popieriaus.

Kuprinę turiu nuo pernai metų, naujos nereikia. Pernai mokiausi ten, kur yra uniformos, o šiemet - ten, kur jų nėra, tai laaabai džiaugiuosi, kad galėjau pirkti bet kokius drabužius. Tai jau toks nemenkas kalniukas džinsų, megztinių ir pan. drabužinėj stovi. Net ir batų 3 naujos poros (paprastai juos išsirinkti būdavo laaabai sunku).

Šiemet man vienas geriausių pasiruošimų mokslo metams. Be to, labai jų laukiu (:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 21:24

Pirkaus dartik drabužius, kuprinė dar nuo praeitų metų tiks, o likusius nusipirksiu dar.

Laukiu šiaip, bet tik dėl pamokų ir dėl klasiokės, nes norisi pamatyt, o daugiau tai pf, nekenčiu savo klasės;D

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 23:09

Pamiršau apie mokyklą. nieko dar nenusipirkau, o visko tiek reikia.

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 13:35

visa laimė, kad jau baigiau trinti mokyklos suolus!! dabar pradėsiu trinti kolegijos : D tai jau kažkiek susiruošiau savo fuxavimui. nusipirkau du storus sąsiuvinius-užrašofkes [ http://usm.co.in/yahoo_site_admin/asset ... 235231.jpg], 3 mažesnius ir porą tušinukų. pusmečiui tai tikrai užteks. dabar kankina klausimas ir kur pigiai gauti patvarią terbą nešiotis visam turtui.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 14:11

Aš tai va nusipirkau kuprinę, penalą naują, keletą sąsiuvinių ir tušinukų. : D daugiau nieko nereikia. Vėliau tik pratybas teks pirktis. : /

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 14:24

Nusipirkau kuprinę,sąsiuvinių kalnus,tušinukų...Šiaip vis dar ieškau penalo normalaus. Kai ką dar turiu iš praeitų metų.
Šiaip atrodo,kad labai greitai praėjo vasara...Keista net. ; D

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 14:38

Apsipirkau. :D Pirkau sąsiuvinius, daug tušinukų, pieštukų, liniuotę, trintukus.
Su kuprine vaikščiosiu, patogiausia. :D Tikriausiai seną nešiosiu, bet jei kokią naują gražią pamatysiu - nusipirksiu.
Laukiu mokslo metų, pakeičiau mokyklą , didelis pliusas, kad ten nebus uniformų. Ir šiaip labai įdomu kokie bus klasiokai, mokytojai. :sweeet:

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 14:43

illuminated rašė:Dėl rūbų.. What? Jūs perkatės rūbus, tada kai į mokyklą reik?:DD Čia kažkokia labai išskirtinė proga?:D

:up:

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 15:04

Kancprekes jau daugmaž apsipirkau, dabar didžiausia problema- ką rengtis per rugsėjo pirmos šventę, nes paskutiniai metai, pagal viską kažką ištaigingesnio nei anksčiau turėčiau rengtis.... Bet dar 11 dienų, kažką sugalvosiu.... Šiaip tai čia pirmi metai, kai tragiškai nelaukiu rugio 1-osios.... Atsiribot stengiuos nuo visos info apie mokyklą, būsimus vargus vargelius : D ir šiaip, apsimetu, kad dar oi kaip toli tie mokslo metai :>>

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 15:06

... o po to, staiga, vieną rytą priblokš skaudi tiesa! : D

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 16:02

suknelę rugsėjo pirmai jau turiu, tai tik rankinę naują reikia nusipirkt, o daugiau nieko nepirksiu. na, aišku dar keli nauji rūbai ir tiek

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 17:00

Acid Drops rašė:
Laukiu mokslo metų, pakeičiau mokyklą , didelis pliusas, kad ten nebus uniformų. Ir šiaip labai įdomu kokie bus klasiokai, mokytojai. :sweeet:

Nebijai? Nesijaudini? :D Nes mano tėvai taip pat kažką galvoja, pereiti gyventi kitur, tai aš stresuoju, jeigu reikės pereiti, tai kaip ten mane priims nauji klasiokai:DD

O šiaip pati dar nieko neturiu , neskubu, bet jau planuoju greit eiti viską apsipirkt, o kuprinę pasiliksiu tą pačią, nes žiauriai ji man patinka ;D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių