|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

julyte.
- Apšilinėjantis
-
- 1,097.71 Lt
» 2012 Sau 11, 20:24
Toleruoju. Netrukdo man jie.(;
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

October
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,204.67 Lt
» 2012 Sau 22, 15:45
Man jie tikrai netrukdo. Ir nesuprantu, kodėl kažkam turėtų užkliūti?...
-
devoted
- Patyręs forumietis
-
- 5,253.36 Lt
» 2012 Sau 23, 09:54
Elementaru Vatsonai, gyvename pasaulyje, kuriame lengviau parodyti koks kitas asmuo netobulas, kad tik pamiršti,kad vaikystėje tave tvatino per užpakalį.
-

Misteris J.
- Dalyvis
-
- Los Angeles - London
- 2,403.81 Lt
» 2012 Vas 04, 17:33
Nesusidūriau, bet neigiamos nuomonės neturiu Tokie žmonės man netrukdo.
-

Optimistė
- Lankytojas
-
- Kaimas
- 354.49 Lt
» 2012 Kov 05, 12:59
Netrukdė - netrukdo - galbūt netrukdys. 
-
JustukasXiukas
- Lankytojas
-
- 220.00 Lt
» 2012 Kov 05, 13:28
Is tikruju, jeigu tik bendrauti su tokiu zmogumi, tai tikrai galeciau, bet tik pamatyciau, kad jis pradeda su manimi flirtuoti, ar ka iskart baigciau visas draugystes.Man atrodo, kad jie gyvenime viska daro taip pat kaip ir "normalus" zmones, apart to, kad jie yra gejai ir santykiauja su tos pacios lyties atstovais 
-
blacklist
- Lankytojas
-
- 124.00 Lt
» 2012 Kov 18, 18:19
nėra nieko labiau užknisančio, kaip skaityti ne tik čia, bet ir kitur atsiliepimus, nuomones apie homoseksualumą, ir pamatyti tokius išsireiškimus kaip "nieko prieš juos neturiu, bet pats/pati esu NORMALIOS orientacijos"..
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2012 Kov 18, 19:17
devoted rašė:Elementaru Vatsonai, gyvename pasaulyje, kuriame lengviau parodyti koks kitas asmuo netobulas, kad tik pamiršti,kad vaikystėje tave tvatino per užpakalį.
vava, labai dažnas atvejis, kai pačius tvirkina vaikystėj tėvas koks ar dėdė ar pan. tai tada vienas iš 2 būna: arba visą gyvenimą jaučia neapykanta gėjams, lesbietėms ir pan. arba patys tampa homos nors ir nenori to pripažint ir nenori tokiais būt, bet vaikystėj patirta žala nedingsta ir pasamonėj lieka, kažkaip vadinas gi father complex or smth
-

Kyberiz
- Forumo gyventojas
-
- Molėtai
- 6,967.50 Lt
» 2012 Kov 18, 23:12
oi, kaip stereotipiška. galima pagalvot, kad jūsų išvados - homoseksualai/homofobai atsiranda ten, kur buvo ištvirkintas vaikas. bravo, paskelbkit mokslininkams, jie gi stengiasi atrasti homoseksualumo kilmę jūsų girdėti (matyti, išgalvoti, patirti) atvejai yra pavieniai, keletas. pasaulis - milžiniškas, gyventojų jame - 7mlrd., tarkim (iš galvos) - iš jų LGBT ~1mlrd. toli gražu ne visus juos tvatino tėvukas ar dėdė, kunigas ar dar bala žino, ką jūsų fantazija išgalvoja  vat, kad bandant "išgydyti", vos jiems pasisakius, juos pratvatino, tikiu. traumą gavo. psichologinę. ir kas iš to? garantuoju, nepakeitė. bet irgi ne visus, gal net nė pusės. kaip kitus paaiškinsit?
-
devoted
- Patyręs forumietis
-
- 5,253.36 Lt
» 2012 Kov 19, 16:45
Netvirkinkit mano žodžių per savo savo kreivas suvokimo prizmes!
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2012 Kov 19, 16:56
Kyberiz rašė:oi, kaip stereotipiška. galima pagalvot, kad jūsų išvados - homoseksualai/homofobai atsiranda ten, kur buvo ištvirkintas vaikas. bravo, paskelbkit mokslininkams, jie gi stengiasi atrasti homoseksualumo kilmę jūsų girdėti (matyti, išgalvoti, patirti) atvejai yra pavieniai, keletas. pasaulis - milžiniškas, gyventojų jame - 7mlrd., tarkim (iš galvos) - iš jų LGBT ~1mlrd. toli gražu ne visus juos tvatino tėvukas ar dėdė, kunigas ar dar bala žino, ką jūsų fantazija išgalvoja  vat, kad bandant "išgydyti", vos jiems pasisakius, juos pratvatino, tikiu. traumą gavo. psichologinę. ir kas iš to? garantuoju, nepakeitė. bet irgi ne visus, gal net nė pusės. kaip kitus paaiškinsit?
tu b l t trenktas ar kas tau?tu išmok skaityt ir suprast sakinio prasmę, tau nieko nesako ir niekuo nesiskiria žodžiai "gan dažnas atvejis" ir tavo iškraipytas "LGBT ~1mlrd. toli gražu ne visus juos tvatino tėvukas ar dėdė, kunigas ar dar bala žino, ką jūsų fantazija išgalvoja  " kaip tu čia supratai lyg aš būčiau sakęs - visiems taip buvo gėjams. lolz tada galėsim padiskutuot kai išmoksi suprast ką perskaitai
-

whisper
- Apšilinėjantis
-
- 430.00 Lt
» 2012 Kov 20, 08:33
Vykst rašė:labai dažnas atvejis
Tai irgi per stiprūs žodžiai, kuriais be pagrindo nevertėtų mėtytis.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2012 Kov 20, 22:42
b l t dar vienas atsirado : DD tai gal kaip čia jum, procentais parašyt? 33.55% procentų berniukų pa p i s tų savo tėvų patampa gėjais, a, bettah?
-

whisper
- Apšilinėjantis
-
- 430.00 Lt
» 2012 Kov 20, 23:31
Tiesiog tas pasakymas "labai dažnas atvejis" be jokių argumentų kiek juokingai skamba.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2012 Kov 21, 07:52
kokių tau argumentų reik? pagooglink, paskaityk straipsnius, mokslininkai yra kas tiria ir pan. that stuff.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|