Diskusijos Grožis ir sveikata

Grožio paslaptys

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 18, 19:08

Aistė rašė:Eikit jūs su tuo aliejum sau.. Išsiryniau aliejum,palaukiau 20min ,ošsiploviau šampūnu,balzamu.Atėjo laikas džiovint ,o jie kaip nedžiūna taip nedžiūna,tokie šlykštūs plaukai pasidarė..Teko perplovinėt triskart,kol plaukai buvo panašūs į plaukus.. :shock: :shock:

Nu nežinau..
Gal blogai išplovei, arba per mažai palaikei?
Sudrėkintus plaukus, išteptus su aliejum laikiau ~20-30 min., išploviau ir man tikrai viskas gerai buvo..

Kvaksia, nu mano plaukai tokie neįprasti buvo, gal reikia daugiau kartų šitą procedūrą daryt, kad rezultatas matytųsi :]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Bir 18, 19:19

Susiriebalavimo didesnio tikrai nebuvo. :]
O kad bus rezultatai po ilgesnio vartojimo, kažkodėl neabejoju. :]

Vartotojo avataras

applePIE

Aktyvus dalyvis

166.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 19, 14:10

Kažkas rašė, kad išsiplovus galvą reikia ją kišt po šaltu vandeniu. Nereikia :] Skaičiau, kad visą laiką turi plaut drugnu vandeniu ir tada riebalų liaukos truputį užsidaro, o plaunant karštu ir staiga šaltu, nemanau, kad bus poveikis :]

Dar rašė, kad užsitepa putų ant šukų ir plaukai tiesūs :] Šitas bajeris geras, anksčiau taip darydavau, bet man plaukai dar labiau susigarbanodavo nuo to, nors ir tiesindavau :]

O aš nieko nedarau :] Na naudoju balzamus, kaukes ir pnš, bet nieko ypatingo :wnk:

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2009 Bir 21, 13:34

žinau, kad negalima plaukų plaut šaltu vandeniu, nes atsiranda daug pleiskanu

Saldainukeee

Lankytojas

54.94 Lt

Standartinė » 2009 Bir 21, 20:30

Sweikos;) taigi db pametesiu savo patarimus:)
plaukams: kad plaukai butu grazus - alyvuogiu aliejum issitepus dregnus plaukus, palaikai minimum valanda ir per du kartus issiplauni sampunu:) jie lb blizga, tampa zvilgantys
Svekniai odai: tada kad kunas butu ypac svelnus pasidarau sveitikli : puse ant puses druskos ir medaus. Nusveiciu viska ir lb svelni oda:)
Lupoms: lupas nusveisti dabtu sepeteliu ir uztepti medaus. nenuplauti ir nenulaizyti tik :)
Nagams stiprinti: kelis kartu per savaite i siek tiek daugiau nei silta vandeni reik 4-5 saukstus druskos iberti ir tada palaikyti 15minuciu:)

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 21, 21:08

Mama daro kažkokias salotas su petražolėm, sako, labai sveika ir gerai išvalo odą :]

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Bir 21, 22:48

Radau tokį straipsnelį:

Karšto aliejaus masažas jūsų plaukams

Kartą per savaitę darydamos karšto aliejaus masažą sulauksite visapusiškos naudos:

• Toks masažas sudrėkins ir atgaivins jūsų galvos odą, užkirs kelią pleiskanų atsiradimui.

• Suaktyvins kraujo apytaką galvos odos ir kaklo srityje, atpalaiduos jūsų nervų sistemą ir tuo pačiu pagerins plaukų augimą.

• Sutvirtins plaukų šaknis, pamaitins jų paviršių, paskatins naujų plaukų augimą

• Surėkins plaukus ir padarys juos paklusnesniais.

• Suteiks žvilgesio ir gyvybingumo.

• Apsaugos plaukus nuo žalingų saulės spindulių ir atšiauraus oro.

• Atstatys ir pagyvins sausus, pažeistus plaukus ir užkirs kelią galiukų lūžinėjimui ir skilinėjimui.

• Toks aliejaus masažas daromas vakare padės greičiau užmigti.

Kaip pačiam pasidaryti tokį galvos masažą?

Įpilkite šiek tiek augalinio, geriausia alyvuogių, aliejaus į dubenėlį ir palaikykite jį karšto vandens inde. Aliejus turi būti tokio karštumo, kad jį būtų galima liesti rankomis. Pirštų galiukais po truputį užtepkite aliejų ant galvos odos taip pat ir ant plaukų galiukų. Tada švelniai, sukamaisiais judesiais masažuokite galvos odą. Lėti judesiai padeda atsipalaiduoti, o smarkesni padeda atgauti energiją ir suaktyvina kraujo apytaką.

Pamasažavę apgaubkite plaukus rankšluosčiu ir palikite 30-60 min. Jei norite, palikite nakčiai, tuo atveju dėl patogumo naudokite plonesnį rankšluostį, kad apsaugotumėte patalus nuo sutepimo, o ir galva mažiau pavargs. Po šios procedūros išskalaukite plaukus kuo švelnesniu šampūnu, pageidautina augaliniu, ir palikite plaukus išdžiūti natūraliai.
J. Ivanauskaitė
ZEBRA / www.grozioklubas.lt
2009-06-18

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Bir 21, 23:13

Kad plaukai blizgėtų galima į šampūną įlašinti lašelį arbatmedžio aliejaus.Plaukai blizga ir ne taip greit susiriebaluoja. ;)

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 08:14

Kerry. rašė:Kad plaukai blizgėtų galima į šampūną įlašinti lašelį arbatmedžio aliejaus.Plaukai blizga ir ne taip greit susiriebaluoja. ;)

Aha, aš taip darau. :>
Dabar vėl su ricinų aliejum galvoj sėdžiu. :mrgreen:

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 09:16

miss_bliss rašė:jeigu iš ryto plaukai truputi susiriebalavę ir nenori plaut galvos, gali su vandieniu pašlapint juos ir su fenu "išsipūst"
;)

Darau taip kai neturiu laiko ;)

Na šian vėl pabandysiu su tuo ricinų aliejum,bet jei man vėl marmalas gausis tai naaachh :D

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 10:21

Su ricinų aliejum tai niekaip galvos negaliu išsiplaut vis tokie susiriebalavę,tris kartus reikia plaut. :D Tai labai nervina,bet man tai pasiūlė juo plaut,kad plaukai ne taip slinktų.Kol kas pokyčių nelabai matau. :D

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 13:15

Nesuprantu, kodėl jums taip yra?
Gal tikrai per didelį kiekį pilate? :D

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 13:48

Vėl marmalas gavos..Nu fuu :piktas:

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 13:49

Aš tai šaknis ištepu ir paskui laikau.Atrodo ne tiek ir daug.O kiek jo reikia maždaug? Pas mane dar speciali pipetė yra. :D

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 15:02

Šiandien jau 40 min. laikiau :D
Viskas gerai išėjo. :]

Kerry., nėra pas mane tokios, kitąkart pamatuosiu kiek pilu mililitrais :]

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien: