Gražūs rūbaiKaip ir sakiau nera reikalo del skonio gincytis. Bet kai taip apsirengusios merginos kasdien vaiksto tai toks vaizdas, kad tiesiog pritingi kazka kita apsivilkti. Zinoma einant iskylauti nereikia aukstakulniu autis, bet kai i diskoteka ar kluba eina taip apsirengusios..
--------------------------------------
Apie diskotekas ir klubus - jau visai kita kalba. ![]() Bet šiaip, kiek pasižiūriu, prikeliat įvairių nuotraukų, rašot, kad norėtumėt taip apsirengt ir vaikščiot. Bet realiai, nemanau, kad vaikščiotumėt taip apsirengusios. ![]()
Tai ir sakau, kad kasdien man taip.. lyg tingetu ka nors geriau paieskoti spintoje. As ka cia dedu is rubu tai ne tik nesiociau, bet ir NESIOJU. Ir be progos, tiesiog apsipirkti! Pvz sia suknele buvau sestadieni apsivilkus eidama apsipirkti ir pavalgyti i kavinuke. Ir ka? ![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo HotMess 2012 Spa 16, 21:29. Iš viso redaguota 2 kartus.
Na, man per puošnu taip kasdien (kaip pvz paskutinėje nuotraukoje, o ne pirmose). Aš linkusi paprasčiau rengtis. Ir gal šiek tiek ne mano stilius dvi paskutinės nuotraukos, bet sakau, fotosesijai ar šiaip mini renginiui tai užsidėčiau. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |