Diskusijos Gyvenimas

Gerovė ir skurdas?

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2008 Bir 17, 08:39

Tarp šių sąvokų labai plonytė linija-riba. Ir daug kas priklauso nuo to, kur mes tą liniją nusibrėžiame. Turiu daug pavyzdžių, kai banke tūkstančius susikrovę, kasdien dejuoja, koks baisus skurdas, kaip sunku gyventi, ir taip kiekvieną dieną. Štai šiuos aš vadinu "dvasios ubagais", nes pas juos kitos kalbos nėra.
Bendrauti su jais nėra apie ką, jie tušti ir pasipūtę.
Daugelis mano pažįstamų yra vidutiniokai, kaip ir aš. Niekas nesako, kad skurde gyvena, nes yra įdomūs, kūrybingi žmonės, veiklūs. Tą vadinamą gerovę kuriame patys, džiaugiamės tuo, ką turime. Žmogiškas artumas, supratimas, draugystė yra kur kas geriau, nei miegoti ant krūvos pinigų ir verkšlenti, koks aš nelaimingas.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bal 16, 20:53

Pritariu Rūt. nuomonei. :)

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 16, 21:41

Nepritariu Rūt. nuomonei :)
Negalima smerkt visų turtingų žmonių. Nes manau žmogaus bendravimas/charakteris nepriklauso nuo jo turimų pinigų kiekio.
Daug blogiau yra žmonės kurie nėra labai turtingi,tačiau tokiais dedasi :)

Vartotojo avataras

Asorti

Dalyvis

Kaunas

5,577.96 Lt

Standartinė » 2009 Bal 17, 19:05

Pažįstu ne vieną turtingą žmogų ir ne visi jie pasikėlę, toli gražu. Yra ir paprastų žmonių kurie laimės moka ieškot ne piniguose. Tikrai tokių yra. Žinoma, pinigai niekada nepamaišys, bet reik nepamesti galvos. Manau čia nuo žmogaus priklauso ir žmonių kurie jį supa ta laimė ir gerovė. Geriausiai kai pinigų nei per mažai nei per daug, kai gali nusipirkti ką nori, bet ne visada. Tada įdomiau gyventi. Bet nesutinku, kad visi turtingi pasikėlę ir kad visi neturtingi yra draugiški. Tikrai ne.

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2009 Bal 17, 20:15

{-X-e-e-d-a-s-} rašė:Kiekvienas žmogus kuriasi savo gerovę.
Tiktai apie laimę ir sėkmę galvodami, galit sukurti geresnį gyvenimą.
Viskas ką mes gyvenime pasiekiame, visų pirma pereina pro mūsų "galvojimo vartus". Jeigu tie vartai siauri, tai ir tas, kuris pro juos eina, yra į juos panašus.
Jeigu galvosite, kad jūsų gyvenimas prastas ir nesėkmingas, toks jis ir bus.

Koks būs jūsų galvojimas, toks bus ir gyvenimas. Turėsite gerovę arba skurdą. Turtas visų pirma yra sukuriamas dvasioje, o tik vėliau didelio ryžto ir pastangų dėka, jūsų mintys įgyvendinamos.
"Aš galiu! Aš noriu!" - tik tokiu šūkiu vedinas žmogus gali nuversti kalnus ir susikurti pilnavertį gyvenimą. Jeigu ko nors imdamiesi galvosite, kad jums tikriausiai nepasiseks arba neturite tam sugebėjimų, tai turbūt niekas ir nepavyks. Kova, kurią manote pralaimėsiąs, yra pusiau pralaimėta kova, nors kova dar net neprasidėjo.
Tačiau bet kokia veikla, kurią pradėsite su didžiuliu ryžtu ir tikėjimu, beveik garantuoja pasisekimą.

Kiekvienas žmogus iš prigimties turi teisę į sėkmingą gyvenimą, tai yra Dieviškasis dėsnis. Biblijoje rašoma:
"Kas turi, tam bus duota. Kas neturi, iš to bus atimta."

Joseph Murphy... (;
Xeedas pasakė viską, ką norėjau ir aš pasakyt (:

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 07, 20:41

Kiekvienas piniguocius yra vargsas, jei jo siela verkia ir kiekvienas beturtis yra turtingas, jei jo sirdis pilna dziaugsmo

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių