Šis bei tas Pašnekesiai

Geras pasiaiskinimas [mokykites]

Vartotojo avataras

PAFKA13

Aktyvus dalyvis

5,121.77 Lt

Standartinė » 2007 Lap 07, 22:15

Realiai pateiktas darbuotojo pasiaiškinimas vadovybei.
Pasiaiškinimas dėl nedalyvavimo viename kompanijos renginyje, kuris vyko per išeigines. Aišku, visų darbuotojų dalyvavimas buvo privalomas.

UAB "N" prezidentui

p. XXX

Pasiaiškinimas

gerb. prezidente,

Kadangi šeštadienis ir sekmadienis yra poilsio dienos, aš taip ir nesupratau, kodėl privalau atsiskaitinėti prieš kompanijos vadovybę dėl to, kaip aš praleidžiu išeigines dienas. Nors, neslėpsiu, man yra malonus toks ypatingas aukštų mūsų kompanijos pareigūnų dėmesys mano kukliai personai, todėl su malonumu esu pasiruošęs patenkinti svetimą smalsumą.
Taigi, šeštadienį aš jokiu būdu negalėjau dalyvauti kompanijos renginyje, nes penktadienį vakare man paskambino sena mano pažįstama ir pasiūlė susitikti. Mes nuostabiai praleidome laiką restorane, o po to nusprendėme važiuoti pas mane į namus. Labai gaila, kad jus domina tik 20-ta diena, nes pats įdomumas buvo 19-tos dienos vakare. Na, bet tiek to. 20-tos dienos ryte atsibudau stipriai pririštas odiniais dirželiais prie lovos ir prisiminiau, kad vėluoju į kompanijos renginį, kuris toks būtinas mūsų kompanijai konsoliduojant visų darbuotojų jėgas pasirinktos strategijos vykdymui. Motyvuodamas korporaciniais kompanijos interesais, aš ėmiau įtikinėti Daivą, kad man būtinai reikia į tuos užsiėmimus ir maldavau atrišti man rankas. Bet ji kategoriškai atsisakė tai padaryti, argumentuodama savo poelgį tuo, kad ji žino daug įdomesnių laiko praleidimo būdų, nei tas renginys. Aš netgi bandžiau reikalauti, kad jinai mane atrištų, bet vietoj atsakymo gavau lengvą plekštelėjimą odiniu bizūnėliu per kairįjį užpakalio pusrutulį ir bučinį į lūpas. Tokiu būdu aš fiziškai negalėjau išeiti iš namų ir pirmąją dienos pusę mes praleidome lovoje užsiiminėdami
seksu. Kažkuriuo tai momentu man tai netgi pasirodė įdomiau, nei šokinėti iš medžių ant žemės, bet aš buvau stiprus, vijau šias mintis šalin ir galvojau tik apie savo kolegas, kurie tuo pat metu stiprino savo korporatyvinę dvasią. Artėjant pietums, visas išsekintas (hmm... tik dabar supratau šio žodžio pačią esmę) aš prisiminiau viceprezidento penktadieninį pranešimą, tą patį kuris užsibaigė žodžiais "Šokinės visi !!!". Laimei, idėja pašokti palaikė ir mano partnerė ir aš su ypatingu užsidegimu ėmiau pildyti viceprezidento nurodymus. Mes be pertraukos šokome visą antrą dienos pusę. Kadangi paliepime nubuvo tiesiogiai nurodyta, kokius šokius derėtų šokti šeštadienio popietę, tad repertuarą sudarinėjau aš pats. Mes šokome sambo, rumbą, salsą, polką, valsą, repą, hip hopą, mažųjų gulbių šokį, didžiųjų gulbių šokį ir netgi žemutinį breikdencą lovoje. Taip kad viceprezidento nurodymai buvo išpildyti iki smulkmenų. Tikiuosi šito pasiaiškinimo pilnai užteks. Reikalui esant esu pasirengęs pateikti detalesnį aprašymą su nuotraukomis ir video juostomis. Gaila, kad domina tik 20-ta diena, 21-a dieną buvo grupinis, o tai žymiai įdomiau ...

P.S. Sita teksta ne as surinkau, o radau viename iternetineme puslapyja :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

songe3

Aktyvus dalyvis

Vilnius

59.60 Lt

Standartinė » 2007 Lap 08, 17:04

geras :) :D

Vartotojo avataras

Yonce

Įsijaučiantis

sostine

6,767.90 Lt

Standartinė » 2007 Lap 11, 19:56

Issamus toks :lol:

Vartotojo avataras

DarkAngel

Aktyvus dalyvis

vlk

31,947.66 Lt

Standartinė » 2007 Lap 17, 19:06

ziaurus :clap: :clap: :clap:

SlIpE

Lankytojas

418.40 Lt

Standartinė » 2008 Sau 26, 11:50

gerai cia :lol:

Vartotojo avataras

raminta

Patyręs forumietis

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 26, 12:49

OHO. :shock: :lol:

Vartotojo avataras

Lisa*

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

17,194.63 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 15:45

Nu jo,
tokį pateikt..
Žiauroka,
bet pralinksmina. :lol:

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 15:52

Gerai, kad nebepasakojo kas buvo 21 dieną... :D

Vartotojo avataras

nuobodyla

Apšilinėjantis

1,543.50 Lt

Standartinė » 2008 Vas 10, 01:24

dar video ir nuotraukos yra, jo gerai vyrukas cia... :clap:

Vartotojo avataras

Fayra

Dalyvis

11,010.50 Lt

Standartinė » 2008 Vas 21, 21:20

Siuo metu bandau suprast ka pagalvotu virsininkas toki perskaites :wnk: Turbut paprasytu nuotrauku ir 21 dienos isamaus aprasymo :)

auge

Dalyvis

760.00 Lt

Standartinė » 2008 Vas 23, 14:50

O.. :shock: Geras.. :lol:

Vartotojo avataras

*Kotry*

Aktyvus dalyvis

9,708.18 Lt

Standartinė » 2008 Vas 23, 16:31

Linksmas ;D..Visai patiko :D

eglė.fam.