Diskusijos Grožis ir sveikata

Genetiškai modifikuoti maisto produktai

Vartotojo avataras

Simonna

Patyręs forumietis

Kaunas

6,094.45 Lt

Standartinė » 2010 Gru 08, 17:42

Ką manote apie genetiškai modifikuotus maisto produktus, bei jų poveikį mūsų sveikatai?

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,428.63 Lt

Standartinė » 2010 Gru 08, 22:09

dieve nu, koks dar poveikis jūsų sveikatai. tie patys genetiškai modifikuoti pomidorai išaugs didesni ar mažesni pagal poreikį, naujas veisles išves ir pnš. gi nesuskiepyja kokių nors E.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 19:57

Mane jau užknisa ši tema. Kiek gi galima ja kalbėti. Tai nieko nebevalgom arba valgom, bet jau perkam pačius brangiausius produktus, kuriuose, manau, taip pat yra E nuodų. Per TV jau nebe apie Kedį ar Jurgelevičiūtę, bet apie tuos modifikuotus produktus ir t.t. Ir jau įkyriai. Padarytų kelias laidas ir viskas, bet neee... pastoviai apie tai šneka ir apie tą patį per tą patį. (puke)

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

3,484.29 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 20:45

Kad atsibosta tai jo, bet ką gi televizijai daryt, jei nėra naujienų, jie neturi ką rodyt ir krenta reitingai, taip televizija gali bankrutuot :) Tad galvoja ką tik gali, kad ką įdomesnio parodyt.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 22:56

Kažkaip nemanau, kad rodant tą patį per tą patį pasikelia reitingus. Nors tikrai nežinau. Nesidomiu šiais dalykais. Kalbu iš paprastos žiūrovės pozicijos. (:

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,056.46 Lt

Standartinė » 2011 Sau 11, 11:08

mane netgi pradeda nervint šita tema. toks jausmas kad tie kurie pasakoja kaip čia yra blogai valgyt dešrelę ar dar ką nors patys tų pačių š nevalgo. iš viso nesuprantu kam tokias nesąmones rodyt, kaip visi valgė taip ir valgys toliau.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,392.66 Lt

Standartinė » 2011 Sau 11, 11:23

saulė.pasaulio rašė:Mane jau užknisa ši tema. Kiek gi galima ja kalbėti. Tai nieko nebevalgom arba valgom, bet jau perkam pačius brangiausius produktus, kuriuose, manau, taip pat yra E nuodų. Per TV jau nebe apie Kedį ar Jurgelevičiūtę, bet apie tuos modifikuotus produktus ir t.t. Ir jau įkyriai. Padarytų kelias laidas ir viskas, bet neee... pastoviai apie tai šneka ir apie tą patį per tą patį. (puke)

THIS

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,593.55 Lt

Standartinė » 2011 Sau 11, 13:19

saulė.pasaulio rašė:Mane jau užknisa ši tema. Kiek gi galima ja kalbėti. Tai nieko nebevalgom arba valgom, bet jau perkam pačius brangiausius produktus, kuriuose, manau, taip pat yra E nuodų. Per TV jau nebe apie Kedį ar Jurgelevičiūtę, bet apie tuos modifikuotus produktus ir t.t. Ir jau įkyriai. Padarytų kelias laidas ir viskas, bet neee... pastoviai apie tai šneka ir apie tą patį per tą patį. (puke)

Tai kad lietuviai tokia tauta. Atranda aukso gyslą ir melžia ją tol, kol nieko nebelieka. Vat dabar kokį pusmetį galėsim stebėt ir aiškintis, ar Radži vis dėlto sesės ir brolio sūnus, ar ne. Lyg mums tai rūpėtų.

Vartotojo avataras

Pukuse

Legenda®y

Vilnius

1,568.23 Lt

Standartinė » 2011 Sau 11, 14:26

Na, bet iš Radžio yra ir šiokia tokia nauda - pagaliau neberodys apie Jurgelevičiutę. ; DD
Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2011 Sau 11, 14:27. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

3,484.29 Lt

Standartinė » 2011 Sau 11, 18:30

Dar neįdomiau tas radži, apie čigonus pasakoja...;D

Vartotojo avataras

Gabe7 on

®espect

28,542.61 Lt

Standartinė » 2011 Sau 12, 18:09

Taip,modifikuotas maistas kenkia.Ir taip,E kenkia.Daržovės kenkia,morkos kenkia,kvėpuot kenkia,valgyt kenkia,gyvent kenkia.

Vartotojo avataras

niggadance

Įsijaučiantis

1,213.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 12, 18:51

Man tai asmeniškai nėra skirtumo ką aš valgau nes nėra galimybės kažką keisti, tautos atstovams visiškai nusispjauti į gyventojų norus.
O televizija manyčiau galėtų ir prislopinti visą tą reikalą, nes jie rodo laidas, gruzina žmones, o ką jie gali pakeisti?
Tie patys ekologiški produktai negarantuoja mums nieko, todėl nereikia čia skųstis ir pūsti burbulo.

Vartotojo avataras

Miglė.

Patyręs forumietis

Kaunas

272.69 Lt

Standartinė » 2011 Sau 13, 17:10

tai kokio šūdo žiūrit tas laidaas ir po to stumiat ant televizijos? (atsiprašau, aš greit susinervinu). Nemačiau nė vienos laidos kur rodė ir ramiai gyvenu. Eikit geriau top modelius pažiet ;DD bent pažvengsit, naudos bus.
Kažkaip man neaišku su tais genetiškai modifikuotais maisto produktais. Baisu, kad kišasi į dnr

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

3,484.29 Lt

Standartinė » 2011 Sau 13, 18:06

Tame ir esmė, kad nežiūrim, ir tada nebelieka ką žiūrėt, nes rodo vien apie tuos GMO, Radžius, Kedžius, Jurgelevičiūtes...

Vartotojo avataras

Miglė.

Patyręs forumietis

Kaunas

272.69 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 22:40

Turiu pasiūlymą - žiūrėk filmus arba išvis nešvaistyk gyvenimo televizoriui, eik į mišką pakvėpuot grynu oru ir bus vpš sveika :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias