Gėlės tavo gyvenime?Na gėlynėlių neturiu, bet mano namuose gėlių tikrai netrūksta, jos suteikia gyvumo, jaukumo namams...
O ir gėlių gauti labai smagu, tik nekenčiu per gimtadienius kuomet dovanojamos, jokio tikrumo tame nėra...Aišku, visada smagiausia jas gauti nuo mylimo žmogaus:) O šiaip rožių nemėgstu, nebent kokios įdomios būna...Bet šiaip mėgstu arba labai retai naudojamas gėles arba labai paprastutes, kad beveik niekas nedovanoja tokių... man patinka gėlės.
tik kai būna išpuoselėtos. kai per daug namuose nelabai gražu,bet su saiku tai puikiai atrodo. man labiausiai patinka katusai (kuo didesni) ir šiaip viskokios netradicinės gėlės. dievinu lauko gėles,pakalnutes,saulėgrąžas. negalėčiau gyventi be beribių pievų ir gaivaus gėlių kvapo ryte. mėgstu žiūrėti į rasos lašelius ant augalų. (: rimantė, beveik surimavo savo mintis
bet teisingai sakai, kambarinės gėlės gražios tada, kai yra prižiūrimos, kažkada pas kažkokį vyriškį mačiau gal 2 kambarines, ir tos pačios varkšelės tokios nugeibusios, gal palaisto idiotas 1 kartą per metus, ir man toks nervas paėmė, nu tai neprižiūri tų gėlių, tai ir nelaikyk Malonu, kai gaunu dovanų gėlių, o dar maloniau, kai gaunu gėlių be jokios priežasties.... Nemėgstu rožių ar dar kokių, kurios pardavinėjamos ant kekvieno kampo... Žymiai geriau gauti, kad ir ir kokia didžiulę smilgų puokštę, nei keletą rožių... Mano mėgstamiausia gėlė buvo ir yra našlaitė...
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

nu cia jei ka