Diskusijos Gyvenimas

Gėlės tavo gyvenime?

Vartotojo avataras

Haiuri

Aktyvus dalyvis

22,750.59 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 22:37

Igne, Igne, juk patinka ir tau augaliukai dilgėlių giminės, berods kiek atsimenu : D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Solveiigaa

Įsijaučiantis

Kaunas

1,691.17 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 23:58

Labai nepatinka gauti gėlių. Ir ypač nejauku būna, kai vaikinas per pirmą pasimatymą atneša gėlę ;/ todėl dažniausiai prieš tai bandau užsiminti, kad man nepatinka gėlės..
O šiaip kambary tik du kaktusus auginu ir viskas.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 11, 00:01

Man patinka gėlės. Bet prieš einant į pirmą pasimatymą po išsiskyrimo su buvusiu, aiškiai pasakiau, kad supyksiu jeigu atneš gėlių. Ir gerai, kad pasakiau, pasirodo žadėjo atnešti.
O šiaip aš labai dievinu tas dovanojamas gėles, kurių nereikia laistyti ir t.t. atitarnavo kelias savaites ir užtenka.

Vartotojo avataras

cocoheroinas

Dalyvis

alytus

2,233.72 Lt

Standartinė » 2011 Sau 11, 18:18

Haiuri rašė:Igne, Igne, juk patinka ir tau augaliukai dilgėlių giminės, berods kiek atsimenu : D

manau,kad čia visai kitas reikalas xD

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 01:31

Auginamų gėlių nelabai mėgstu. Kažkaip man jų nereikia. Kambaryje turiu vieną kaktusą, kurio ir taip nepastebiu. Nors.. Orchidėjos man gražu.

O gauti gėlių man visai patinka. Mėgstu gerberas. Paprastos, bet žavios ir ganėtinai ilgai išsilaiko.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 14:01

nemėgstu gėlių, nebent kokį kaktusiuką ar bonsą. o gauti dovanų gėles irgi nepatinka.

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 16:53

Ne itin mėgstu gėles. Vienintelės ir nepakartojamos man yra rugiagėlės, o visos kitos gražios, bet tik tiek. Gėles dovanoju mamai, nes jai jos labai patinka, o pati gaunu retai. O jei ir gaunu, tai būna balsvai rausvos rožės arba tulpės. Labai nemėgstu raudonų rožių.

Mano namuose ne daug augalų - trys orchidėjos, papartis, kažkokia gėlė ir dar kažkoks neaiškus augalas dideliais lapais. Jiems didelio susidomėjimo neišreiškiu, bet manoji orchidėja man patinka. :}

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 16:56

DIEVINU KAKTUSUS, dar labai mėgstu orchidėjas, gerberas. šiaip, mėgstu visai gėles, bet šitos pačios pačiausios.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 18:59

Didėlės reikšmės neturi :mrgreen: bet šiandien kai lipau laiptais ant palangės pamačiau du kaktusus pailgame vazone...Ir ten grynai buvo kaktusas ir kaktusė..su ataugom..kaip pridera :D

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2011 Vas 04, 00:01

malonu dovanų gaut gėlių. kaip ir kiekvienai panai, manyčiau :] visą gyvenimą mylimiausios gėlės man - rožės.. kad ir kokios spalvos bebūtų. rožės - nuostabios gėlės. bene gražiausios :) ten tos vazoninės gėlės irgi - :up: kadangi papuošia, pagyvina namų interjerą. na, ne itin mėgėja jas augint, rūpintis jomis, kad nenuvystų, etc., bet verta.

Vartotojo avataras

Kollė.*

Apšilinėjantis

1,381.83 Lt

Standartinė » 2011 Vas 04, 20:49

Na aš tai labai ,labai mėgstu gėles. : ))
Kai gaunu tai visuomet labai apsidžiaugiu. :lovegif:
Pas mane nemažai gėlių yra kambaryje ,visuomet mėgstu kai kambarys kvepia gėlėm. :D
Na jeigu kas nors nepadovanoja gėlių , nenumirštu , bet šiek tiek liūdna pasidaro... : )p
Nes aš tikrai labai mėgstu gėles ir visi ,tai žino. :D

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2011 Vas 10, 15:24

cocoheroinas rašė:nepatink

Same here.Aišku visad malonu lauke kai žydi pavasarį ir vasarą , bet pati nekenčiu augint ar gaut..

Vartotojo avataras

RedWhite

Dalyvis

2,922.01 Lt

Standartinė » 2011 Vas 10, 15:37

Gėlių namie neauginu. Bet labai mėgstu kai kas nors jas padovanoja.Nėra daug vietos gėlėms, bent jau mano kambarį. :D

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Vas 10, 18:34

o aš dievinu gėles, tiek kambarines, tiek gautas dovanų :sweeet:
tik kad su kambarinėm kantrybės neturiu prižiūrėti. mamos rūpestėlis (:

Vartotojo avataras

madmozelė

Aktyvus dalyvis

11,250.94 Lt

Standartinė » 2011 Vas 10, 23:25

nepatink. nebent pati užsimanau jų vasarą ar pavasarį, išeinu į lauką ir prisiskinu kokių dobilų puokštę ar alyvų ar pienių. bet auginti tai nemėgstuuu. nerandu laiko...
ir gauti man nelabai patink per šventes. nebent laukinių gėlių.
šiaip, be progos tai patinka gauti. netikėtai. kelis kartus yra buvę, kad šiaip nepažįstamas koks padovanoja. tiesiog. beeinant gatve.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių