Įvairūs Filmai, TV, knygos

Garso takelis

Vartotojo avataras

Gabe7 on

®espect

28,542.61 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 28, 17:01

toks dalykas kaip vaidyba,scenarijus,montažas,kameros darbas,pagr.mintis - tai ir yra filmas.O jeigu tau filmas tik scenarijus,tai manau neverta net pradėt diskusijos. :))
soundtrack'as yra tik papildomas dalykas.Jis privalomas ir jis (beveik) visada atitinka filmą,ar jo momentą.Tiesiog vieni soundtrack'ai yra geriau parinkti kiti ne.Na aš ir vėl paimsiu kaip pvz forresto gump soundtrack'ą kuris manau nėra toks žinomas,kaip tarkim gladiator ar requiem'o soundtrack'as.tačiau forrest gump yra geresnis filmas už pastaruosius du.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,593.55 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 28, 17:23

aha, tik kažkaip nelabai pamenu, kad jog būčiau minėjusi, kad man filmas tėra tik scenarijus? oh well :?
o šiaip atrodo lyg sau pati prieštarautum :?
ir okk.. jei soundtrack'as yra tik papildomas dalykas, tai vadinasi scenarijus, visi tie montažai ir kiti dalykai irgi tėra papildomi dalykai. juk čia tas pats.
Gabe7 rašė:Jis privalomas ir jis (beveik) visada atitinka filmą,ar jo momentą.

Gabe7 rašė:Tiesiog vieni soundtrack'ai yra geriau parinkti kiti ne.

:D :D kitą kartą prieš išsiųsdama žinutę paspausk "peržiūrėti" ir paskaityk ar nenusišnekėjai. nors ką čia žmogus ir suprasi..

Vartotojo avataras

Tina

®espect

Kretinga

55,662.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 28, 18:23

Gabe7 nėra nė vieno filmo be garso takelio. Jei jis būtų nereikalingas, kam iš viso jį dėti?

mano pats mėgstamiausias takelis yra filme Pearl Harbor;) Be filmas būtų visiškai kitoks. Nors nežinau, gal suvokimas skiriasi nuo to ar daug tam žmogui reiškia muzika.:)

Vartotojo avataras

Gabe7 on

®espect

28,542.61 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 28, 18:51

Viską atėmus, mums lieka - scenarijus, arba pagrindinė filmo mintis.

kaip jau sakiau aktoriai,scenarijus,spec. efektai ir kt. nėra antrarūšiai,jų išmesti negalima.Jų tiesiog negalima išimti iš filmo,nes jie ir yra filmas. :]]
jei soundtrack'as yra tik papildomas dalykas, tai vadinasi scenarijus, visi tie montažai ir kiti dalykai irgi tėra papildomi dalykai. juk čia tas pats.

skaityk ką parašei daug daug kartų kol suprasi.išimk iš filmo soundtrack'ą,ir išimk iš filmo scenarijų.
Nė truputį nepaprieštaravau.Soundtrack'as būna visuose filmuose,visuose filmuose jis atitinka esmę(dažniausiai jis ir kuriamas specialiai filmui),tiesiog vienų filmų soudtrack'ai šiek tiek geresni,o kitų ne.Bet soundtrack'as,man bent jau, yra paskutinis kriterijus.
Jei jis būtų nereikalingas, kam iš viso jį dėti?

Jis reikalingas,bet jis nenusako filmo gerumo.Ir jo nepagerina.

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,593.55 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 28, 19:27

Tina rašė:mano pats mėgstamiausias takelis yra filme Pearl Harbor;) Be filmas būtų visiškai kitoks. Nors nežinau, gal suvokimas skiriasi nuo to ar daug tam žmogui reiškia muzika.:)

šito soundtrack'as tai mmm :3 galima būtų klausyt ir klausyt, gaila, kad per klaidą ištryniau iš kompiuterio:D reiks vėl parsisiųst, o ta proga gal ir patį filmą kada nors pažiūrėt:D

Vartotojo avataras

Tina

®espect

Kretinga

55,662.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 28, 19:30

aš va dabar per youtube paklausiau visą, tai tiesiog šiurpuliukai per kūną bėgiojo;D

Vartotojo avataras

insomned

®espect

Vilnius

998.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 29, 15:03

Kaipgi bus blogas, jūs pažiūrėkit kas kūrė! :3 :lovegif:

Vartotojo avataras

Tina

®espect

Kretinga

55,662.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 29, 20:41

Hans Zimmer! Pats geriausias filmų garso takelių kūrėjas.♥

Vartotojo avataras

insomned

®espect

Vilnius

998.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 30, 16:35

Pasaulyje:3 Aš tai net nedėsiu tos juodos širdutės, nes iš didelės meilės galiu nebesustot jas deliodama;D :lovegif:

Vartotojo avataras

moni_c

Dalyvis

Plungė

1,629.93 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 30, 20:35

Pritariu - Hans Zimmer sukurti takeliai nerealūs. :up:
Tarkim, neįsivaizduoju "Gladiator" be "Now we are free". :sweeet:
Taigi, labiausiai įsiminė Gladiator, Requiem for a dream, Pearl Harbor, Green Street Hooligans, Adamsų šeimynėlė (ką norit, tą sakykit, bet jis geras ;D), Armagedonas (!!), Perfume, na ir žinoma Moulen Rouge bei Titanikas. :>

Vartotojo avataras

insomned

®espect

Vilnius

998.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 07, 18:42

Ai vat, šiuo susidomėjau gan neseniai. Tiksliau, man davė jo paklausyt;d
Kažkas tylaus, nerėkiančio, bet šiurpaus iškart eina per visą kūną
Phenomena. 1985. filmas, kurio prašysiu Kalėdoms

Vartotojo avataras

Artes

®espect

Netoli...

29,008.57 Lt

Standartinė » 2010 Gru 09, 19:05

Iš paskutiniu metu matytų filmų, ko gero labiausiai įstrigo "Magnolia" garso takelis.
O jei dar tiksliau kalbant, būtent ši scena.

Vartotojo avataras

DripDrop

®espect

Kaunas

2,685.86 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 17:16

Neseniai pasižiūrėjau W. Allen "Midnight in Paris". Labai patiko ir siužetas, ir garso takelis.

Foninė melodija
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... wCWhyKI0pA
Paskutinį kartą redagavo DripDrop 2012 Vas 05, 17:17. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Dalyvis

Klaipėda

786.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 17:21

Garso takelis yra vienas iš svarbiausių dalykų filme, bent jau man. Garso takelis tai labiausiai įstrigo iš filmo "Street dance". Turbūt geriausios dainos filmuose kokias esu girdėjus. Ir kaip dabar ir klausau dainų iš šio filmo.

Vartotojo avataras

be_cukraus

Lankytojas

208.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 18:06

Man tai labai įstrigo filmo Candy garso takelis, ypač ši daina. Labai atitiko pačio filmo nuotaiką.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių