soundtrack'as yra tik papildomas dalykas.Jis privalomas ir jis (beveik) visada atitinka filmą,ar jo momentą.Tiesiog vieni soundtrack'ai yra geriau parinkti kiti ne.Na aš ir vėl paimsiu kaip pvz forresto gump soundtrack'ą kuris manau nėra toks žinomas,kaip tarkim gladiator ar requiem'o soundtrack'as.tačiau forrest gump yra geresnis filmas už pastaruosius du.
Garso takelis
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
toks dalykas kaip vaidyba,scenarijus,montažas,kameros darbas,pagr.mintis - tai ir yra filmas.O jeigu tau filmas tik scenarijus,tai manau neverta net pradėt diskusijos.
soundtrack'as yra tik papildomas dalykas.Jis privalomas ir jis (beveik) visada atitinka filmą,ar jo momentą.Tiesiog vieni soundtrack'ai yra geriau parinkti kiti ne.Na aš ir vėl paimsiu kaip pvz forresto gump soundtrack'ą kuris manau nėra toks žinomas,kaip tarkim gladiator ar requiem'o soundtrack'as.tačiau forrest gump yra geresnis filmas už pastaruosius du. -------------------------------------- Rekomenduojam :) --> aha, tik kažkaip nelabai pamenu, kad jog būčiau minėjusi, kad man filmas tėra tik scenarijus? oh well :?
o šiaip atrodo lyg sau pati prieštarautum :? ir okk.. jei soundtrack'as yra tik papildomas dalykas, tai vadinasi scenarijus, visi tie montažai ir kiti dalykai irgi tėra papildomi dalykai. juk čia tas pats.
:D :D kitą kartą prieš išsiųsdama žinutę paspausk "peržiūrėti" ir paskaityk ar nenusišnekėjai. nors ką čia žmogus ir suprasi.. Gabe7 nėra nė vieno filmo be garso takelio. Jei jis būtų nereikalingas, kam iš viso jį dėti?
mano pats mėgstamiausias takelis yra filme Pearl Harbor;) Be filmas būtų visiškai kitoks. Nors nežinau, gal suvokimas skiriasi nuo to ar daug tam žmogui reiškia muzika.:)
kaip jau sakiau aktoriai,scenarijus,spec. efektai ir kt. nėra antrarūšiai,jų išmesti negalima.Jų tiesiog negalima išimti iš filmo,nes jie ir yra filmas. :]]
skaityk ką parašei daug daug kartų kol suprasi.išimk iš filmo soundtrack'ą,ir išimk iš filmo scenarijų. Nė truputį nepaprieštaravau.Soundtrack'as būna visuose filmuose,visuose filmuose jis atitinka esmę(dažniausiai jis ir kuriamas specialiai filmui),tiesiog vienų filmų soudtrack'ai šiek tiek geresni,o kitų ne.Bet soundtrack'as,man bent jau, yra paskutinis kriterijus.
Jis reikalingas,bet jis nenusako filmo gerumo.Ir jo nepagerina.
šito soundtrack'as tai mmm :3 galima būtų klausyt ir klausyt, gaila, kad per klaidą ištryniau iš kompiuterio:D reiks vėl parsisiųst, o ta proga gal ir patį filmą kada nors pažiūrėt:D Pritariu - Hans Zimmer sukurti takeliai nerealūs.
Tarkim, neįsivaizduoju "Gladiator" be "Now we are free". Taigi, labiausiai įsiminė Gladiator, Requiem for a dream, Pearl Harbor, Green Street Hooligans, Adamsų šeimynėlė (ką norit, tą sakykit, bet jis geras ), Armagedonas (!!), Perfume, na ir žinoma Moulen Rouge bei Titanikas. :>Neseniai pasižiūrėjau W. Allen "Midnight in Paris". Labai patiko ir siužetas, ir garso takelis.
Foninė melodija http://www.youtube.com/watch?feature=en ... wCWhyKI0pA Paskutinį kartą redagavo DripDrop 2012 Vas 05, 17:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

), Armagedonas (!!), Perfume, na ir žinoma Moulen Rouge bei Titanikas. :>