nei ant manęs, nei ant kitų neatrodo gražiai
tiksliau ant daugumos mano matytų
Garbanoso man kaip tik grazu garbanoti plaukai, kai jie sutvarkyti aisku. pas mane naturalus jie mazdaug tokie http://www.grozioguru.lt/nfoto/sukuosenos/o.jpg , jeigu issiplovus normaliai juos sutvarkau ir paformuoju
![]() Man irgi labai gražiai atrodo garbanoti plaukai. Pati tokių labai norėčiau, bet be šansų man. Plaukai išsileidžia per pusvalandį, o jei dar drėgna lauke tai išvis. Kai jau labai labai užsimanau šiokių tokių garbanų, tai susipinu kasą vakare ir einu miegot. O ryte ant tos kasos pripurškiu lako. Garbanom džiaugiuosi kokią valandą. Ne ilgiau.
Mano patys garbanojasi
![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo Fabulous... 2011 Rgs 20, 20:58. Iš viso redaguota 2 kartus.
O man žiauriai patinka garbanoti merginų plaukai. Vaikinams netinka garbanos kažkaip
![]() Pati irgi noriu garbanų, bet deja, mano plaukai tiesūs. Planuoju ant vasaros susidėt stambių garbanų cheminį ar kaip jis ten vadinasi. Kad plaukai būtų purūs ir stambiai garbanoti. Tik nežinosiu kaip jas prižiūrėt. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |