Siaip seku prieziura iš tikrųjų labai sunki. Yra visiskai kitaip nei raso, skaitydavau tiek leituviskus tiek angliskus straipsnius, tipo vienam, kad jia priziuri tinkamai jie nesmirda, arba, kad kai pripranta prie dezutes tai ten ir daro, nors retkarciais gali ir ''nuklysti'', arba kad kakiai lengviau nei kates yra valomi (which is tatal busllshit). Mano seskius kai daro tai daro po gera kruva i diena net nespeji valyti, o jai i koledza einu tai iš viso. Daryk ka nori vistiek jie tures savo kvapa. Namuose mes jos jau net nebelaikom nes tiek smirdi.Tai gerai, kad UK oras geresnis tik -2 laipsniai. Bet siaip iš tikrųjų labai daug vargo narvas turi buti valomas kekviena diena.
Intec kiek girdejau buna kai kandziojasi, bet tikrai ne stipriai, mano tai tiktai kai buvo mazike, bet dabar kai tik zaidzia ir labai silpnai. Nezinau kodel bet jiems labai kojos patinka, labai prie ju puola, tai reikia ziureti kai vaikstai.
FretkosMane tai, kas labiausiai nervina, jog maniškė įprato keltis 4-5 ryto ir tada groja per narvą, tipo išleisk, einam žaisti..
tikiuos, kad bisq su laiku pasens mano žvėriukas ir nebeves iš proto.. nors ir šiaip po truputį rankinė darosi, anksčiau neįmanoma glostyt buvo, dabar pati ateina, atsigula ant kelių‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

nors ir šiaip po truputį rankinė darosi, anksčiau neįmanoma glostyt buvo, dabar pati ateina, atsigula ant kelių