-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
» 2011 Geg 10, 17:06
Bet šį kart visai nebus apmauduar pan. kaip buvo su Inculto ;/ tada vos ne iki ašarų buvo man : D DDD
Paskutinį kartą redagavo kara 2011 Geg 10, 17:07. Iš viso redaguota 2 kartus.
--------------------------------------
-

artika
- Aktyvus dalyvis
-
- 839.67 Lt
» 2011 Geg 10, 17:10
aš tai skaičiau internete kaip tokia mergina rašė. man patiko jos mintis, kad padarytų euroviziją tokią: visi atlikėjai sudainuoja, bet nerodo kokios šalies tai daina, o prieš visą eurovizija nebūtų internete paviešintos dainos. manau tikrai daug įdomiau būtų. bet ką gi čia, kol pasiektų eurovizijos organizatorius tokia mintis tai ojoj:D
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Geg 10, 20:32
Aš irgi kažką panašaus galvojau, kažkada ;D Šiaip man visai graži Sašenko daina, bet nemanau kad kažkas gero išeis iš jos eurovizijoje. Tikriausiai vienintelis šansas pakliūt į finalą tai yra komisija. Nors ir taip, gal ir joje ne tik dainavimas viską lemia. Ai ir dar labai gaila kad ji neoka angliškai, tai į visus interviu atsakymus Giržadas verčia. Dėl to nes tų susitikimų su ja internete nebuvo,
Wohoo, pagaliau bus įdomu žiūrėt finalą!!!!
-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
» 2011 Geg 11, 00:37
Nu vo, pateko mano favoritai ! Suomis, Serbija, Šveicarija ... Šiaip dar Azerbaidžianas ir Islandija patiko. Katastrofa buvo Lenkija.. ir būm būm čiaka čiaka, ar kaip ten Po to Malta... kas per nesąmonė ten buvo >.< Norvegijos tik priedainis geras, bet kažkaip galvojau, kad pateks Bet ha. Na ką... finale, tai Lietuvai tikrai bus sunku, nes stiprių dainų bus, savo vokalu jau nestebinsim, nes Prancūzijos vyrukas wow.
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2011 Geg 13, 23:19
katastrofa buvo Graikija  košmar jau tas repas, tai... daro gėda visai reperių šeimai  gerai, kad bent jau priedainį rėkiantis bernas gelbsti situaciją. Vien dėl jo norisi klausytis tos dainos. o šiaip, nemanyč, kad nestebinsim Europos savo vokalu, nes Evelina puikiai atlieka dainą. Ir jos balsas yra be galo gražus. Jau tie vyrų bosai pabodę.
-

green_snow
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,253.00 Lt
» 2011 Geg 14, 12:34
Negaliu Latvijos atsiklausyt.  gaila, kad nepateko. toliau.. Estija, Didžioji Britanija, Airija, Kipras. Belgai gerai pavarė, bet ir nepateko.
-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
» 2011 Geg 14, 14:17
Nu ką, finalas Kaip manot, kurią vietą užimsim?
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Geg 14, 14:25
Eurovozija. Ką apie ją manote? Kas laimės? Ir čia rašykite viską kas su ja susiją
Nieko nemanau,tik nelabai suprantu koks tikslas ją žiūrėt. Muzika niekam tikus,šou irgi nekažką,balsai remiasi politiniu pagrindu ir graudu net kaip Lietuva desperatiškai stengiasi laimėti.  Lyg tai duos kažką.
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2011 Geg 14, 15:34
aš tai visad tikiuosi, kad kuo aukštesnę... taip kartais tikiu savo daina, kad net galvoju, kad galime laimėti  bet kokiu atveju, linkiu sėkmės ir kuo aukštesnės vietos!
-

green_snow
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,253.00 Lt
» 2011 Geg 14, 19:02
na, man užtektų vien to, kad būtų ne paskutinė vieta.  ir išvis, jau patekimas į finalą didelis pasiekimas, dėl to džiaugiuos. šiaip aplamai apie šiųmetę euroviziją galiu atsiliept labai neblogai, nes kaip bebūtų keista šiais metais man patiko daug daugiau dainų, normalesnių buvo. ir laukiu finalo, manau bus įdomu žiūrėt. 
-

artika
- Aktyvus dalyvis
-
- 839.67 Lt
» 2011 Geg 14, 21:10
o man atrodo, kad į dešimtuką tikrai pateksim:) o šiaip labiausiai airiai patinka:D nežn kodėl:D
-

artcurlyfied
- Patyręs forumietis
-
- Old Trafford
- 7,408.23 Lt
» 2011 Geg 14, 22:35
Man irgi airiai, jie tokie.. faini!  Ir daina tokia catchy, kokkiškas popsas, vienžo. Dar danai, airiai, gruzinai, islandai labailabai man. O vokiečių daina man į Bjork pakanakamai neša. taip įtartinai, bet tai nėra labai blogai, tokia įdomi daina, neeilinė ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
Paskutinį kartą redagavo artcurlyfied 2011 Geg 14, 22:36. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2011 Geg 14, 23:15
Nu žodžiu, reiks kada visas perklausyt;D Kad ir dabar tik fone ta eurovizija, neiškenčiau per kokios tais šalies dainą ir teko išsitraukt. Svarbiausia atlikta, nes Lietuva išklausyta. Ir iš visų girdėtų, ko gero patiko labiausiai.
EDIT: Germany - Taken By A Stranger?;O kaip keista, net nepagalvojau, kad čia eurovizinė. Labai patinka!
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Geg 14, 23:19. Iš viso redaguota 2 kartus.
-

artcurlyfied
- Patyręs forumietis
-
- Old Trafford
- 7,408.23 Lt
» 2011 Geg 15, 01:28
Nusivyliau balsvaimu. Tiek gerų dainų, o išrinko.. na, švelniai pasakius, šlamštą.
-

Purple_Sun
- Patyręs forumietis
-
» 2011 Geg 15, 11:54
Kai pamačiau kas laimėjo,tai prisiekiau sau daugiau eurovizijos nebežiūrėt.  Kažkaip kuo toliau tuo labiau man nusivažiuoja. Ir dar tikėjaus,kad kažkaip šiais metais tikrai muzika paims viršų,bet kur tau!! Žodžiu,nusivyliau.
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)
|