Diskusijos Gyvenimas

Emo, pankai - jau nebe stilius, o manija?

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 21:15

devoted rašė:
Negi rimtai taip tamsu dar pas mus Lietuvėlėj? Kai man buvo šešiolika ir pirmą kartą išsiskutau skiauterę,tai pačią pirmą dieną trys kart vos snukin negavau. Kelis kart gavau. Bet tai kad vos ne dešimtmetis praėjo... Viskas pasikeitė,nieko jau nebestebina tai. Keista, kad dėl gotiškos aprangos tave užsipuolė,turėjo būti nemalonu. Gal plačiau papasakosi kas įvyko? Man tikrai idomu. Be jokio sarkazmo čia.

Pačia pirma dieną, kai išėjau pasivaikščioti su drauge pro langus viena merga pradėjo rėkauti gotė, gotė dar tada atsikirtau,o kai kita diena ėjau viena, tai iš to namo pradėjo laidyti akmenius ir ta merga ne viena jau bebuvo,o aš viena.Trečia dieną su mama ėjom aiškintis su jos tėvais, nes mama jos tėvus pažįsta so nieko gero, tik pasakė, kad jeigu dar pasirodysiu gatvėje tokiais rūbais mane užmuš :D nu neesmė Lietuva, tiesiog tolerancijos neturi nei stiliams, nei subkultūroms :D O tai tu pankas? Kai jėga, patinka man jūsų šukuosenos :D tokios įdomios, bet tai dėl skiauterės į snuki gauti, tai jau vamzdiec .. ką tie žmonės galvoja :/

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Haiuri

Aktyvus dalyvis

22,697.59 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 22:07

Dėl visko čia į snukutį galima gauti, pilnos pakampės atsiprašant debilų kurie neturi ką veikt, tai laisvalaikiu kitus žmones padaužo ir pasiteisina tuo, kad jie kitokie.

devoted

Patyręs forumietis

5,229.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 12, 12:03

Akuyukai-chan rašė: O tai tu pankas? /

Na jei širdy tai tikrai, bet dabar nenešioju skiauterės :)

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 14, 16:01

Oh, kaip šaunu :D aš tai širdį gotė tik manau, kol neišsineždinsiu iš Lietuvos ir negalėsiu, kaip gotė atsiskleisti, bet man pankai irgi patinka .-. mane žavi jų stilius :up: :rock:

devoted

Patyręs forumietis

5,229.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 15, 15:30

Jo Lietuvoje kitaip atrodydamas net darbo negausi. Jau kyla mintis mesti viską čia ir važiuot į vietą kur mažai lietuvių.

Vartotojo avataras

Fobija.

®espect

Kaunas.

4,185.51 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2012 Sau 15, 21:44

Šiaip tas lietuvių požiūris tai ir mane nervina. Rimtai nu,wtf,kad būdamas ten tarkim tuo panku negali normalaus darbo gaut? Jau nekalbant apie kaikurių žmonių nuomonę apie tave,kurią jie susidaro tik dėl tavo stiliaus(aišku kam rūpi ta nuomonė,bet vistiek man protu nesuvokiama kaip galima ją susidaryti). Blem.ba,kad kada nors ateitų tokie į protą : / Va tada ir susitvarkys viskas Lietuvoj..Jei tik išaus tokios dienos.

Vartotojo avataras

caramelli

Aktyvus dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 19:54

O pavyzdžiui man patinka tokie žmonės ir norisi su jais, kuo labiau pabendraut.Ir man dėl to kitų nuomonė nerūpi.Bet, kad ten kiti siūlo ir duoda į galvą, nu tai iš vis..Kiti galėtų būti tolerantiškesni..

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,166.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 09:26

Man atrodo, kad tikrai geriau, emo ar pankai,negu žmonės kurie iš vis neturi stiliaus ir dar stumia ant tų kurie jį turi. Žiauru. :cry:

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 13:03

Fobija. rašė:[size=85]Rimtai nu,wtf,kad būdamas ten tarkim tuo panku negali normalaus darbo gaut

Prisiminaiau toki ivyki, kai pries kelerius metus vasara meginau isidarbinti ofise ir vienintele salyga ten dirbti buvo issiverti auskara is lupos :(

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,166.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 15:14

Hotmess, čia Lietuvoj tas ofisas buvo?

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 15:19

Taip Lietuvoj dar. Issiveriau ta auskara, nors tepadirbau vos viena menesi. Suprantu, kai zmones negauna darbo bankuose su tatuiruotais veidais ir implantais jame, bet kai negauni jo vien del mazo auskariuko po lupa, juolab kai tavo darbas - prie kompiuterio ir telefonu sneketi, logikos nematau

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,166.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 15:26

Nėra ko stebėtis juk čia Lietuva. :D Tolerancijos nerasta.

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,166.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 15:28

Ir logikos tuo labiau nerasta.

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

2,926.02 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 21:01

Dingo ta logika iš Lietuvos jau senokai. Dar daugiau tokių kaip Kubilius tai išvis už orą mokėt pradėsim :roll:

Vartotojo avataras

Mylimukė

Įsijaučiantis

Šiauliai.

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 17:33

Gerbiu žmones, kurie nebijo savęs išreikšti ir turi įdomų stilių, o tų kurie juos smerkia nesuprantu ir tikriausiai niekada nesuprasiu. (:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių