Įvairūs Mistika

Ekstrasensai

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Vas 21, 12:23

Tai va,susidomėjau aš kažkodėl jais,nežinau net dėl ko,taigi nete radau vieną istoriją ,taigi kas netingit paskaitykit :D
Ekstrasensai ieško laivų:

1977 metais Mebijaus draugijos, įkurtos Los Andželo parapsichologijos mokslinio tyrimo institute, tyrė ekstrasensų sugebėjimą surasti paskendusius laivus. Instituto direktorius Stivenas Švarcas išsiuntinėjo po keturis Ramiojo vandenyno navigacinius žemėlapius penkiems savanoriams, kurie tvirtino, kad turi ekstrasensiorinių sugebėjimų. Jie šio sugebėjimo pagalba turėjo surasti ir nupasakoti paskendusius laivus. Kad surastų laivą, jie gavo tik vietovės žemėlapį ir vidinį įsivaizdavimą apie laivą.

Jau tas dalykas, kad keturi eksperimento dalyviai iš penkių nurodė vieną ir tą pačią vietą, yra didžiulis atsitiktinumas. Jų nuomone, 16 kvadratinių kilometrų plote netoli Santa Katalinos salos prieš 82-93 metus sprogo laivas su garo turbina. Dar ekstrasensai nupasakojo įvairius laivinius daiktus, šturvalą, kuriuos vėliau aptiko 84 metrų gylyje, šalia paskendusio laivo.

Tų pačių metų birželį Švarcas ir du ekstrasensai nusprendė patikrinti pranašysčių tikrumą. Povandeniniame laive buvo taip pat Elas Vitkombas, povandeninio laivo “Taurus 1” vairininkas. Be rezultato ieškojęs tris valandas, Vitkombas nuleido į paieškų vietą radiolokatorių ir “Tauruso” čiuptuvai ištraukė iš smėlio ant jūros dugno pirmqjį iš keturių daiktų iš paskendusio laivo.

Per tris sekančias paieškos dienas buvo susilaukta stulbinančios sėkmės. Visi daiktai, kuriuos nupasakojo ekstrasensai – tarp jų šturvalas – buvo aptikti ant jūros dugno. Radinių išsidėstymas dugne ir jų būklė patvirtino ekstrasensų nuomonę, kad laivas išties buvo medinis ir paskendo dėl sprogimo. O jūrų augmenija, dengusi laivo liekanas, rodė, kad jos guli dugne ilgus dešimtmečius.

Ką manot apie šią istoriją? Aš ankščiau buvau radus dar vieną,ten kaip surado darželinuką 6metų. Ir šiaip jeigu kas rado kokių istorijų susijusių,tai įdėkit ,juk įdomu paskaitynėt ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2009 Vas 25, 19:01

Hm, įdomu čia visai. Bet man kažkaip keista, kaip tie ekstrasensai viską taip mato ir žino... :whata:

Mrs. Dė

Įsijaučiantis

1,341.01 Lt

Standartinė » 2009 Vas 25, 20:25

Mano teta pasakojo, kaip vieną kart kai darbe buvo, vienas bendradarbis raktus pametė. Visur ieškojo visi, bet nieks nerado. Nu mano teta kaip ir žinojo kur yra, bet kažkodėl (nežinau kodėl) nėjo. O po to tuos raktus rado tenais, kur ji ir galvojau.

Dar ji sode turi koplyčia. Jos pagalba savo auskarą žolėse rado.
Nuėjo kažko prie jos taip spontaniškai pati nežinojo kodėl. Pasilenkė ir prie kojos piršto buvo jos pamestas auskaras.

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2009 Vas 27, 23:36

Aš irgi taip noriu xD :D

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 22:23

Galbūt gali pasirodyti keista, bet aš manau, kad pati turiu kažko ekstrasensiško, nes kai dariau tokį testą, nu tipo pitagoro kvadratas, tai buvo trys dvejetai, o tai reiškia, kad turiu kažką ekstrasensiško. :D Buvo man kartą taip, kad aš visiškai nežinojau kur gyvena mamos draugas toks, o paėmiau ir paklausiau: ar jis gyvena prie degalinės ten ir ten. Nu ir aš ištikro tai atspėjau. Nežinau ar čia sutapimas, ar kaip? :roll: Bet dar kažkada buvau pagalvojus, kad man parašys toks vienas žmogus ir paprašys mano pagalbos, o vėliau aš su juo susibendrausiu ir pan. Nu ir iš tiesų taip nutiko. :shock: Arba galvoju tuoj gausiu sms ir gavau ;D O dar pamenu, kai buvau maždaug seseriu metu ir buvo vasara, mane kviete vaziuoti i kaima svesti joniniu, o as kazkodel nenorejau ir nesutikau, ir po to suzinojau, kad mano tetis ivaziavo i pusi ;DD bet laimei visi liko sveiki, o as kaip nujausdama nevaziavau... Ir dar atsimenu, kai vaziavau i kaima ir vos i masina tokia fura neatsitrenke, man pasidare labai baisu, nes atordė, kad į avariją pateksim ir zodziu po to vaziuoju ir i masinos uzpakali atsitrenke toks vyras zodziu ;DDD Ir po to man dingo ta nuojauta. Tai vat, nežinau ar čia tiesiog tokie sutapimai, ar kas... ;D :roll:

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 22:53

Joo, pas mane ir pitagoro kvadrate buvo 222, bet pas mane nk ekstrasensiško nėra. Hah... :D

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 22:59

Rodo per btv ekstrasensų mūšį.
kartą buvo kad nuvažiavom į klinikas ir tep sedi bobikė su vaiku ir tep neturėdama ka veikt galvoju kad db išeis ji pas savo vyra nes jis kitur sėdi ir ateis toks bernas ir atsisės šalai manes nu ir tep buvo, o po to nuvažiavau pas teta ir sedžiu ir sau mintyse sakau kad db ji paklaus kaip sekas ir te atsisuko ir paklause :D o geriausia tep sedžiu prie klasiokės ir ant juoko sakau as db pabūsiu ekstrasense ir atspesiu kada tu gimei ir tep va pasakiau bilekuria dieną ir atspejau :D bet čia sutapimai :D
bet užtat aš rankomis jaučiu kur šilta ir šalta, pvz kai ko ieškau kur šiluma ten tas daiktas būna :P

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 00:13

Tikriausiai, truputį tikiu ekstrasensais. Kai rusiškas ekstrasensų mūšis, tai yra panašumo kad kai kurie tikrai kažką jaučia ir mato, ne taip kaip lietuviškam.. : D
O Vytauciukea - nžn, man tai nepanašu čia į ekstrasensiškumą. Nes, nu tie atspėjimai, buvo pakankamai tikėtini. Nu pvz dėl to kaip sekasi, nu tai ir aš visada taip sakau kai noriu užvest kalbą ir t. t.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 13:10

As tai netikiu :DDD

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 13:21

Va tikiu ta kažkokia latvijos ragana ar kas ten ta ; D nu kur yra rodę per Gyvenimas gražus ;} tokia ir išvaizda jos tinkama. Ir kaip supratau jin tikrai kažką sugeba.
Lietuviškas tai fu ta laida kur buvo. Rusiškas visai neblogai manau. ;} nu yra kažkokių žmonių kur turi ten kažkokias "galias".

Al Capone

Lankytojas

45.44 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 20:08

įdomiai čia... na nžn... :roll:

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Sau 19, 20:59

Aš tik nuojautą neprasta turiu.Pasinaudoju tuom,pvž šhūlėj žinau ar pakvies mane ar ne atsakinėt ar pan. :D
Dariau aš tą Pitagoro testą,nieko gero. :D
Užtat apie mano mamą belekokia tiesa pasaki apie intuicija,sapnus ir pan.; D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 19, 21:52

O kas tas pitagoro testas? O dėl nuojautos kada pakvies tai ir aš nujaučiu dažnai, matematikos beveik visada kai reik sudarinėt lygtį, o rusų tada kai nežinau. : D O lietuvių kai sunkus klasimas, ir kelia keli vaikai tik rankas, tai kartais ir manęs paklausia. : D

O čia parašysiu ką jau ir kitoj temoj rašiau, bet čia truputį i su ekstrasensais susiję:
-Hm, mano mama kažkada buvo pas kažkokį žmogų, nu tipo ale ekstrasensas gal, ar šiaip kuris ''mato'' daugiau negu paprasti žmonės. Nu ir jis pasakė, kad mane kažkas kaip ir užkeikė, nu bet nesuprasdamas to. Nu ta prasme koks žmogus galėjo kažko pavydėt, ir kažką pasakė ir tai suveikė kaip užkeikimas. Tai va man reikėjo kažkokį išvalytą vandenį mėnesį gert, ir iš tikrųjų prieš tai aš ir sirguliavau, ir mokslai nesisekė, o paskui lygtais ir geriau pasidarė. O ir paskui pasakė, kad geriau nelysčiau į magiją nes mane gali kaip ir ''įtraukt'', nu tipo man nebūtų sunku kažką pradėt ar bendraut, ar ką.. Tai va dabar bijau.

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Sau 20, 22:00

Pukuse,gan įdomiai. :up:
Aš labai norėčiau pas kokį ekstrasensą apsilankyt,ne..tiksliau pas būrėją.

Vartotojo avataras

Domke Mafia

Dalyvis

Kaunas garliavike

1,346.62 Lt

Standartinė » 2010 Vas 19, 15:13

as tai zinau kaip tapti ekstrasensu

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Aleksandras, Jokūbas, Juvenalis, Pilypas, Arvystas, Kantvydė

Imagination.lt