‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

kristixe
- Aktyvus dalyvis
-
- Mažeikiai
- 4,450.86 Lt
» 2010 Rgp 29, 20:18
Mes irgi beveik niekur. Žiemą važiavom į MTV gimtadienį Paskui mūsų klasė išlepo, buvo daug siųlymų (Vilnius, druskininkų vandens parkas, Latvijos miestai ir pramogos) na ir šiap vienur bei kitur. Bet ne mūsų klasiokėliai nenori ką žanau gal jiems reikia Egiptas, Pransuzija galų gale kokia Australija arba Karibų salos. Kaži kur važiuosim šiais metais 
--------------------------------------
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2010 Rgp 30, 00:07
kai pagalvoju apie ekskursijas, tai nei vienos neatsimenu. Mano klasė jau tokia būdavo - jeigu išgirsta žodį ekskursija, tai visi „važiuojam, važiuojam“, o kai reikia nešti pinigus, atneša tik keli. Tai skurdžiai tų ekskursijų būdavo. Vienos iš geresnių - gamtoje, šilelyje, ten, kur vasarą stovyklauja jaunimas.
-
marcius1515
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,007.13 Lt
» 2010 Rgp 31, 23:12
Na su ekskursijom praeitoj mokykloj buvo kukliai, gal kelis kart buvom išvažiavę Lietuvoj, vieną kart į Latviją, o planų buvo beveik kas mėnesį, tik kažkur visi dinkdavo paskui. O dabar, kai perėjau į gimnaziją, tai viskas pasikeitė, mokytojai per metus darė daug ekskursijų, o mokslo metams einant į pabaigą surengė trijų dienų ekskursiją į Šventają, kurioj praktiškai visas tris dienas ir prasėdėjom, tiksliau sakant prasiblaivėm, nes naktim ten vykdavo tikras veiksmas visoj Šventojoj, bastėmės visi tokie jau neaiškūs po visą miestelį, kopas, pajųrį, miškus... Žodžiu, ekskursijos - gėris... 
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2010 Rgs 24, 22:39
Šiaip nežinau čia dėl kokių priežasčių, gal pabūsiu kitokia nei kiti, bet pasakysiu, kad labai labai nemėgstu ekskursijų. Ir jau nuo mažens, ne tik mokyklinių. O YPAČ mokyklinių. Na nežinau, visi kaip bitės susispietę tos gidės klauso (nors iš tikro nė velnio neklauso), vėliau namo parvažiuoja pavargę ir nekokie. Nežinau kaip jūs, tačiau aš neįsisavinu nieko iš tų ekskursijų (gerai, kad mūsų mokykla jas retai rengia;D) Vat. Čia apie pažintines ekskursijas. O prieš pramogines ekskursijas kaip pvz.: plaukimas baidarėmis, važiavimas į pramogų parkus ir pnš. - aš nieko neturiu. Manau, tai tik dar labiau suartina klases. ((:
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Rgs 25, 09:38
man šiaip visai patinka ekskursijos su klase,tik gaila,kad labai autobuse pykina,tai pati keionė būna tikra kančia.  Važiuojam per metus į 1-2keliones.Kažkaip mūsų klasėj niekad nerūpėdavo kur važiuojam,svarbiausia būdavo nakvynė. 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Rgs 27, 19:10
Mane irgi kartais pykina autobuse, bet išgeriu tabletę, užsidedu spec apyrankes ir nebebūna dažniausiai, nu nebent labai jau sukinėjuosi. Šiaip, man tai patinka ekskursijos. Smagu būna kai autobusuose žaidžiam žaidimus (ne, ne tiesą ir drąsą, tikrai ne), o ir prieš tas pažintines aš nieko prieš, irgi nelabai ką ir atsimenu bet bent kažkur apsilankau, jei neįdomu tai neįdomu, o jei įdomu tai kažkas ir užsilieka. ; )
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Rgs 27, 20:21
kas per apyrankės? :]] ai man tos tabletės.. parašyta kas 4h gerti,o aš išgeriu,'nuiima',o po pusvalandžio vėl pykina. :]
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Rgs 28, 14:33
Man tai tabletės ''avioplant'' tai visą dieną veikia, ir nuvažiuot ir parvažiuot spėju jei vienadienė kelionė. O apyrankes tai vaistinėse pardavinėja, tipo stimuliuoja kažkokį tašką ir nebloga tada. Gal 40lt kainuoja, ar panašiai, bet nėr kaip pažiūrėt ar padeda jos ar ne. Nes kartais bloga ir su vaistais ir su apyrankėm būna, o kartais nebloga be neivienų. ; DD
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Rgs 28, 15:58
tapatį geriu vaistą,nepadeda nei truputį.  nors tėvai sako,kad man tiesiog paranoja ir vos įlipus į autiką mąstau kaip vemsiu.  skaičiau apie kinetozę,kad ji atsiranda dėl kažkokios smegenų sutrikimo,tipo smegenys nesuprantu kaip žmogus nejuda,bet juda.  nors man atrodo,kad mane tiesiog pykina kvapas,nekenčiu važiuojančiam autobuse benzino kvapo.Mašinoj net nepykina,gal net kinetozė man :]
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Rgs 28, 17:53
Mane tai ir mašinoj pykina dažniausiai, jei lygus kelias ir sėdžiu prieky (t.y. matau kelią) tai viskas normaliai. O jei kasčiuose trukt da trukt tai ir po 5min bijau kad vemsiu. : D Autobuse tai benzino neužuodžiu aš, bet pykinimo priežastis, mano nuomone tiesiog yra ta, kad dažniausiai nežiūri į kelią (nes nepatogu) ir vistiek, kai draugai per ekskursijas ir prieky, ir gale sėdi, tai pasisukinėji. : )
-

cloudmaker
- Aktyvus dalyvis
-
- 930.65 Lt
» 2010 Spa 01, 13:57
Labai būna smagu su klase kur nors važiuot  Vat labai liūdna, kad nė į vieną užsienio ekskursiją nevykau. :{ Vieną kartą sirgau, kitą kartą pati buvau išvažiavus...
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2010 Spa 01, 20:38
Šiaip man viena iš įsimintiniausių gyvenime ekskursijų įvyko praeitais metais. Per istoriją kaip tik mokėmės temą apie SSRS ir šiaip, kaip žmonės tais laikais gyveno, tad nuvažiavom į KGB kalėjimą. Naaa.. Tikrai buvo labai baugu ir svarbiausiu, kad dauguma dalykų nebuvo restauruoti (nekenčiu, kai kažkur nueini ir viskas aprestauruota;/ neįdomu) + dar gidas labai gerai viską pasakojo;D 
-

Ramintta`
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas (:
- 2,474.77 Lt
» 2010 Spa 02, 10:37
rausvas_katinėlis rašė:Mano klasė jau tokia būdavo - jeigu išgirsta žodį ekskursija, tai visi „važiuojam, važiuojam“, o kai reikia nešti pinigus, atneša tik keli
pas mane tas pats 
-

sigaA
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 10,689.24 Lt
» 2010 Spa 03, 19:59
Pas mus klasė pernai parodė savo vieningumą -- visi nuvykom į Palangą na o šiais metais su istorijos mokytoja žadam važiuoti į sovietskij bunker (atrodo taip vadinasi), netoli Vilniaus. Tai gal kas esat buvę? Ar verta ten važiuoti? 
-

moni_c
- Įsijaučiantis
-
- Plungė
- 1,629.93 Lt
-

» 2010 Spa 03, 22:07
Savo klasėj esu ekskursijų planuotoja. Pirmas blynas neprisvilo, visi patenkinti ir gerai yra. Pilna įspūdžių visiem, didžiuojuos savim. 
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|