Įvairūs Studijos, mokykla

Ekonomikos studijos

nera_isejimo

Lankytojas

171.57 Lt

Standartinė » 2013 Vas 08, 23:16

Gal kas patartumet kokiame universitete studijuot ekonomika Vilniuje?
Is komentaru supratau, kad VU seni destytojai. Kiti patare ISM.
Kokia jusu nuomone?

--------------------------------------

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 10, 15:56

nestudijuot ekonomikos. bent jau seno modelio. pakeliaut ir suvokt ko tikrai nori.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2013 Vas 13, 19:10

kodėl nestudijuot, a? :-) žadėjau stot į ekonomiką, bankininkystę ar finansus.. čia gal dėl to kad daug stoja i juos?

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 16, 16:26

dėl to, kad ekonomikos sistema turi keistis ir keisis, o lietuvoje mano žiniomis nemokoma naujų ekonomikos modelių.
dėl to, kad paprastai žmonės neturi aistros tokiom specialybėm ir stoja dėl kažkokių logiškų sumetimų, kas garantuoja liūdną gyvenimą.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2013 Vas 18, 16:58

žinant ,kaip greit visos naujovės pasiekia Lietuvą, tai tikriausiai dar greit nesikeis ta ekonomikos sistema :-) na aš logiškų sumetimų neturiu :P man tiesiog patinka, traukia tas darbas ir tiek.. neturėčiau liūdnai gyvent :D

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 21, 21:05

aš taip irgi galvojau kad patinka ir traukia. bet negaliu sakyt, kad perniek tie keturi metai univere praėjo - kai pamatai kaip nenori gyvent, lengviau suprast kaip nori.

sunku pažint save, o ne susikurtą savęs vaizdą, kai nėra patirties. kai nepamatai kaip elgiesi, ką galvoji, ko nori įv situacijose savarankiškam gyvenime. kai baigiau mokyklą nors tada to nebūčiau pripažinus, bet stojau nes visi stoja ir taip reikia ir nelygis niekur nestot ir jei kas būtų pasakę vaiva, pakeliauk pamatyk pasaulį pamatyk save ir pagalvok ko nori nebūčiau klausius. dabar galvoju kitaip. nesu prieš aukštąjį mokslą, esu prieš standartus. tikiuosi kelio į ekonomikas ir apskritai ofisinį darbą man jau nebėra.

tikiuosi ir linkiu, kad jei įstosi kur planuoji prisidėtum prie mūsų visuomenės evoliucijos, o ne dėliotum skaičiukus iš stulpelio į stulpelį, uždirbinėjant pinigus kažkam kitam.
linkėjimai iš izraelio.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2013 Vas 22, 08:43

Vaiva,susidarė įspūdis,kad visus "ofisininkus" laikai vargšais,darbo nemėgstančiais snobais.Ne visi mėgsta keliaut ir nuotykiaut.Kitiem reikia tvarkos,sistemos,užtikrintumo,kurį ofisas ir suteikia.Būdama plačių pažiūrų pradedi primetinėti jas kitiems.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2013 Vas 22, 21:13

Vaiva tikrai teisi dėl tos sistemos ;) Lietuvoj iprasta, kad visi po 12okos turi kažkur stoti.. anksčiau turėjau mintį metukus lėkt į užsienį padirbėt, bet va iškart pasipylė močiutės, aplinkinių priekaištai, kad taip negalima, būtina mokytis ir pan.. atseit numesi mokslus ir viskas :)

šiaip darbą, mokslus reiktų rinktis pagal charakterį.. pvz bent mane užknisa dirbt grupėse, kur visada atsiranda žmogus ko nors nepadaręs, veluojantis ar šiaip "dūra" stumiantis.. o kitiem kitaip.. taigi, kiekvienam savo.. ;)

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 23, 13:19

nepakankamai plačios tos pažiūros, dar vis visus palei savo matus matuoju. linkiu visiem sėkmės randant savo kelio kryptį. tik močiutėm atsakomybės perleist nereiktų už savo gyvenimą. ir rinktis gal būtų geriau pagal tai kas patinka o ne pagal tai kas nepatinka.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2013 Vas 23, 14:54

čia beveik kiekvienas pagal save žiūri.. :) taip jau yra.. patikėk neperleisiu visko močiutėm :D tiesiog geriau bšk pasimokysiu o vasarą lėksiu kur nors toli toli padirbėt.. man lengviausia pirma atmest tai ko tikrai nenoriu, kad po to netektų gailėtis ir graužt save, kad pasirinkau tai kas iš pirmo žvilgsnio taip faina, idomu

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2013 Bal 29, 22:43

Stok į ekonomiką, jei tau tikrai tai PATINKA. Pati stojau į ją tik todėl, nes žinojau, kad šitoje srityje pasistengus galiu būt geresnė už kitus, bet ji manęs niekada nežavėjo, o kitos norimos specialybės tada dar neturėjau. Tai dabar kančia baisiausia, nes darbo daug, o specialybė visiškai nepatinka. Aišku, jei ji tau patinka, tai stok, bet studijuot pradžioj vistiek turbūt nepatiks, nes pagrinde bendri dalykai, kuriuos teks praeit ir kurie atrodys visiškai nesusiję su tavo specialybe. Pati studijuoju VU KHF, dėstytojai atrodo patys nemėgsta savo dėstomo dalyko ir kažkaip nemotyvuoja mokytis (o tokiems kaip aš reikia kažkokio postūmio mokytis). Dar kažkada girdėjau gandų, kad ekonomiką netgi geriau mokytis VU Kaune, negu Vilniuje. Nors pati tokiais gandais nepatikėčiau, bet labai gali būti, kad ir Vilniuje ne kažką. O ISM'e mokosi mano brolis (Kaune), tai jam baltai pavydžiu, nes matau, kad jam patinka ir nėra taip nuobodžiai kalama teorija į galvą, daugiau įvairovės. Tai va, jei tikrai nori studijuot ekonomiką, tai rinkis ISM, jei tik turi galimybę ;)

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Tautmilas, Alvydė, Milda

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių