Gal kas patartumet kokiame universitete studijuot ekonomika Vilniuje?
Is komentaru supratau, kad VU seni destytojai. Kiti patare ISM.
Kokia jusu nuomone?
Ekonomikos studijos
11 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
aš taip irgi galvojau kad patinka ir traukia. bet negaliu sakyt, kad perniek tie keturi metai univere praėjo - kai pamatai kaip nenori gyvent, lengviau suprast kaip nori.
sunku pažint save, o ne susikurtą savęs vaizdą, kai nėra patirties. kai nepamatai kaip elgiesi, ką galvoji, ko nori įv situacijose savarankiškam gyvenime. kai baigiau mokyklą nors tada to nebūčiau pripažinus, bet stojau nes visi stoja ir taip reikia ir nelygis niekur nestot ir jei kas būtų pasakę vaiva, pakeliauk pamatyk pasaulį pamatyk save ir pagalvok ko nori nebūčiau klausius. dabar galvoju kitaip. nesu prieš aukštąjį mokslą, esu prieš standartus. tikiuosi kelio į ekonomikas ir apskritai ofisinį darbą man jau nebėra. tikiuosi ir linkiu, kad jei įstosi kur planuoji prisidėtum prie mūsų visuomenės evoliucijos, o ne dėliotum skaičiukus iš stulpelio į stulpelį, uždirbinėjant pinigus kažkam kitam. linkėjimai iš izraelio. Vaiva tikrai teisi dėl tos sistemos
![]() ![]() šiaip darbą, mokslus reiktų rinktis pagal charakterį.. pvz bent mane užknisa dirbt grupėse, kur visada atsiranda žmogus ko nors nepadaręs, veluojantis ar šiaip "dūra" stumiantis.. o kitiem kitaip.. taigi, kiekvienam savo.. ![]() čia beveik kiekvienas pagal save žiūri..
![]() ![]() Stok į ekonomiką, jei tau tikrai tai PATINKA. Pati stojau į ją tik todėl, nes žinojau, kad šitoje srityje pasistengus galiu būt geresnė už kitus, bet ji manęs niekada nežavėjo, o kitos norimos specialybės tada dar neturėjau. Tai dabar kančia baisiausia, nes darbo daug, o specialybė visiškai nepatinka. Aišku, jei ji tau patinka, tai stok, bet studijuot pradžioj vistiek turbūt nepatiks, nes pagrinde bendri dalykai, kuriuos teks praeit ir kurie atrodys visiškai nesusiję su tavo specialybe. Pati studijuoju VU KHF, dėstytojai atrodo patys nemėgsta savo dėstomo dalyko ir kažkaip nemotyvuoja mokytis (o tokiems kaip aš reikia kažkokio postūmio mokytis). Dar kažkada girdėjau gandų, kad ekonomiką netgi geriau mokytis VU Kaune, negu Vilniuje. Nors pati tokiais gandais nepatikėčiau, bet labai gali būti, kad ir Vilniuje ne kažką. O ISM'e mokosi mano brolis (Kaune), tai jam baltai pavydžiu, nes matau, kad jam patinka ir nėra taip nuobodžiai kalama teorija į galvą, daugiau įvairovės. Tai va, jei tikrai nori studijuot ekonomiką, tai rinkis ISM, jei tik turi galimybę
![]()
11 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |