Paskatinta to, kad pradėjom šnekėt temoj "Ar turit mp3 ar mp4" (kažkas tokio) apie ekologiją , nusprendžiau nebevaryt tenai off topic, o sukurt temą.
{ http://img241.imageshack.us/my.php?image=ekofd8.png Išsisaugokit ir pasididinkit (nes ten zoom level tik 50 % nes norėjau,kad matytus visi postai iš "tos serijos") jei įdomu paskaityt ką mes ten šnekėjom}
Ekologija,gamtos saugojimas po truputį liečia ir Lietuvą ir žmonės bando kažką daryti. Tačiau Lietuvoj "mada",kaip kad mes pavadinom anoj temoj globalinį globalinio atšilimo stabdymą Lietuvoj yra daugiau komercinė. Dabar tu kietas, jei tu gamini pakuotes iš aplinką tausojančios medžiagos,važinėji troleibusu ir pan. Na taip, ši mada, kaip opheliac sakė, yra naudinga, bet nežinau, aš manau kad žmonės tokius dalykus turėtų daryti nuoširdžiai, o ne iš reikalo ^.~ Tokia mano nuomonė.
www.climatecrisis.org {"Nepatogios tiesos" (filmo apie globalinį atšilimą) saitas}
Ekologija
63 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
O taip,mylėsiu šitą temą amžinai.
Už gamtą! Rušiuojate šiukšles?Ne?Pradėkite. Nešiukšlinkite.Taip,netgi jokios numestos gumos žolėje kad nebūtų. Grįžus į Lietuvą atostogoms iškabinėsiu plakatus su aplinkosauga.Ir aš čia visiškai rimtai.Nes esu pamišusi dėl gamtos.Gal kas prisidėti ir padėti nori? Pas mane labai toli tie konteineriai, bet aš vistiek bent jau įvairias kartonines dėžes ir plastikinius butelius išnešu. Ėjau susitikt su drauge, žinojau kad yra ten netoli kur susitiksim tie konteineriai, tai į maišiuką ir išmečiau
![]() Aišku, LT į ekologiją žiūrima pro pirštus, daugiau šnekama,negu daroma. Manau, kad tie trys konteineriai turėtų būt visur,kur ir yra paprasti. Kai važiavau su tuo maišiuku trūliku, tai taip ir nužiūrinėjo, nors ten kartotinės dėžutės nuo sesės lėlės ir kažkokios elektroninės priemonės buvo vežamos. Nu nelygis žinai. ;s Šaunuolė;)Pagarba.
Va būtent tame ir bėda,kad tie konteineriai ne visur yra.Ir taip,žmonės mano:nelygis...ir dėlto man jie atrodo kvaili:}Kas darosi ech.Į gamtą pro pirštus žiūrima...Apskritai į mane kai kurie pažįstami žiūri kaip į nesveiką,nes esu spjovus ant mašinų,neturiu teisių ir man jų nereikia.Viešasis transportas ir dviratis mano draugai.Nemanau,kad tai taip ir keista... ![]() Frunde > Tikiuos,kad daeis ir tikiuos kad kuo anksčiau,nes tikrai kraupu;)
Iš tiesų,tai labai miela,kad šitame forume yra žmonių,kuriems taipogi rūpi ekologija. Dabar galvoju ką dar nuveikus gamtos labui,be šiukšlių surinkinėjimo ir plakatų kabinimų.Gal kas turit kokių minčių?
63 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |