Egzaminai 2010
63 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kažką ne taip supratai. 5is galima. Gi mažina egzaminų kiekį. Pati laikysiu tris su lt kalba. Istoriją ir anglų. Daugiau nesiėmiau nes tai būtų tik apsikrovimas, o aš jau tiksliai žinau ko noriu : ) Uoj... Kai pagalvoju, kad reiks 4 laikyt...
Anglų - praeis. Lietuvių - be problemų. Istorija - tarkim. O matematikos baisu...Jos nuoširdžiai nemėgstu, o specialybėn įstot ji būtina. Nebent dar pakeisiu nuomonę ir pasiliksiu tik tris egzaminus, mat kaip man tai dar gali sušviest, kad privalau būt žurnalistė. 4 laikau.
Lietuvių, istoriją, anglų ir matematiką. ![]() ![]() Kodėl kuo toliau tuo viskas lengviau
![]() Man rodos man praeitais metais reikėjo 3 egzus būtinai išlaikyti. Čia aišku tema ne man, o dabartiniams abiturientams, tačiau pasisakysiu, kad laikiau keturis egzus, tradicinius tuos: lietuvių, anglų, matieka ir istorija. Visus valstybinius. Istorija šiaip visai nebuvo reikalinga, bet tiesiog... pagalvojau, o kodėl gi ne. Dėl egzaminų pasirinkimo lengviau, o patys egzaminai... Kuo senesnes užduotis nagrinėjam, tuo lengvesnės jos.
Bijau, ką šiemet sugalvos įkišt ;o Dominyka, du egzai tam, kad atestatą gautum : ) Šį variantą renkasi tie, kam aukštojo mokslo nereikia.
63 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |