Hey!
Esu vardu Edgaras(kaip ir supratot iš pavadinimo). Amžius kažkur 16metų. Gyvenu Lietuvos centre-Kaune. Ūgis 1,80m. Svoris 61kg. Tamsiai rudų akių. Savimi pasitikiu, sugebu tą įrodyti bet kokiomis priemonėmis. Greit prisirišu prie žmonių. Aktyvus, impulsyvus, draugiškas, praktiškas, komunikabilus, apsukrus, garbėtroška, savimyla, pavydus, savikritiškas, egoistas, užsispyręs, nesiskaitantis su kitų nuomone(labai dažnas atvejis). Vertinu tai, ką turiu. Neturiu idiealo/autoriteto, tai kvaila(mano manymu). Kiekvieno žmogaus idiealas turi būt jis pats.
Laisvalaikiu mėgstu KALBĖTI;D. Žaist futbolą, retai kada pasitaiko regbis, o išvis retas atvejis krepšinis. Mėgstu leist laiką su draugais, ar važinėt su jais su dviračiais, ar į ledo areną nuvažiuot ir t.t. Taip pat neatsisakau paskaityti kokią nors knygą. Tik nekenčiu meilės romanų ir "kaip tapti lyderiu" ir panašių knygų,jose nieko naujo nesužinosi,taip pat jos ir nuobodžiai skaitos... Lankau boksą, kodėl būtent jis, o ne koks kitas sportas? Tiksliai atsakyt negaliu, tiesiog patiko. Nepernešu tokių žmonių, kur sportuoja boksą,kudo,muaythay,taekwondo ir t.t. vien dėl to,kad gatvėj pasimušt galėtų, arba vaikščiot išskleidę "sparnelius". Taip pat nesenai pradėjau lankyt dramos užsiėmimą, kol kas patinka. Seniau labai domėjausi teise. Eidavau į VDU paskaitas, teko perskaityt porą knygų, ieškoti informacijos internete. Nemėgstu fotografuotis. Visos nuotraukos, na gerai, dauguma nuotraukų padarytis su manimi netyčia ar to nesitikint man. Taip pat nemėgstu "tradiciško" patiekalo-cepelinų. Priminsiu, kad jie kilę iš Vokietijos, o kaip tapo lietuvių tradiciniu patiekalu tai nesuprantu. Nemėgstu ir žuvies(ypač keptos), burokėlių, svogūnų, brokolių. O mėgstu daug ką, bet nemanau ar tilptų čia viską surašyti. Jei dar yra klausimų, prašom-klauskit.
Nuotrauka:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4374_n.jpg
EdgarasVisai nesistengiau pašmaikštaut ir treningai čia visiškai jokio vaidmens nevaidino. Pati kaunietė esu ir tiesiog pasakiau, kad iš išvaizdos panašus į kaunietį (kartoju, ne treninguose esmė, o aplamai išvaizdoj (joje irgi nieko blogo nėra!)). Žodžiu, ryškiai likau nesuprasta, whatever. :}
‹ Forumo nariai ‹ Lankytojų foto |

šitas geras;p nesibaigia pas tave žodžiai;p