nesutinku su pinigeliu. jei nori pasiekti gerų rezultatų nebūtina lankyti nuo mažens.
atvirkščiai, mažas tu nieko nesuprasi, net nesiklausysi ką šneka, o jau nuo kokių 14-15 metų pradedi mąstyti, galvoti, kad jei nori gerų rezultatų reikia dirbti. aišku čia ne visiškai visiem tinka.
p.s.
šitą žinau iš savo patirties.
Dziudo
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
O, tema apie dziudo. O jau norėjau kurt.
Šiaip, dziudo yra geras dalykas, mokantis visai naudingų kovos judesių, be to, sustiprėjama fiziškai, pasikeičia psichologija, išmoksta žmogus būt drąsesniu, o kai reikia susilaikyti. O beje, lavina ir budrumą. ![]() Pats lankau dar labai neilgai, 1 mėnesį, tai jau galiu sakyt, kad visai gera sporto šaka, ir nieko nelankantys geriau eina šitą lankyt ![]() ![]() Blofeld,kur lankai?
Edit: http://sportas.delfi.lt/national/mpaske ... d=58610165 O štai Paškevičius ir 3 Europoj (y) turėsim olimpiečius du olimpiadoj šioj sporto šakoj ![]() Na, aš apie ausų lūžius tik pirmą kartą girdžiu. Nors ir telankau dar tik beveik pusę metų(2012-06-15 bus lygiai pusė metų)
O aš lankau Šiauliuose, sporto mokykloje Atžalynas. ![]() ![]()
Dziudo technika galima panaudoti tik kaip netiketumo faktoriu gatves kovoje sumazinus atstuma atlikti pakirtima ar koki kojos ismusima ir isvesti priesininka is pusiausvyros o toliau i darba smugine technika Pirmiausia sugebėk gatvėj tas kojas iškirst
![]() O jei rimtesnį veiksmą naudot - kažin ar pavyks ten įsikabint ar dar ką, greičiau pradės daužyt. ![]() Aš tai jau nebelankau dziudo, atsibodo man. Nekažkas treniruotis su tokiais, kurie vaidina subrendusius, nors yra žiaurūs mažvaikiai. ![]()
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Sportas |