nesutinku su pinigeliu. jei nori pasiekti gerų rezultatų nebūtina lankyti nuo mažens.
atvirkščiai, mažas tu nieko nesuprasi, net nesiklausysi ką šneka, o jau nuo kokių 14-15 metų pradedi mąstyti, galvoti, kad jei nori gerų rezultatų reikia dirbti. aišku čia ne visiškai visiem tinka.
p.s.
šitą žinau iš savo patirties.
Dziudo
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
O, tema apie dziudo. O jau norėjau kurt.
Šiaip, dziudo yra geras dalykas, mokantis visai naudingų kovos judesių, be to, sustiprėjama fiziškai, pasikeičia psichologija, išmoksta žmogus būt drąsesniu, o kai reikia susilaikyti. O beje, lavina ir budrumą. Pats lankau dar labai neilgai, 1 mėnesį, tai jau galiu sakyt, kad visai gera sporto šaka, ir nieko nelankantys geriau eina šitą lankyt Blofeld,kur lankai?
Edit: http://sportas.delfi.lt/national/mpaske ... d=58610165 O štai Paškevičius ir 3 Europoj (y) turėsim olimpiečius du olimpiadoj šioj sporto šakoj kitas Karolis Bauža.Na, aš apie ausų lūžius tik pirmą kartą girdžiu. Nors ir telankau dar tik beveik pusę metų(2012-06-15 bus lygiai pusė metų)
O aš lankau Šiauliuose, sporto mokykloje Atžalynas.
Dziudo technika galima panaudoti tik kaip netiketumo faktoriu gatves kovoje sumazinus atstuma atlikti pakirtima ar koki kojos ismusima ir isvesti priesininka is pusiausvyros o toliau i darba smugine technika Pirmiausia sugebėk gatvėj tas kojas iškirst
O jei rimtesnį veiksmą naudot - kažin ar pavyks ten įsikabint ar dar ką, greičiau pradės daužyt. Aš tai jau nebelankau dziudo, atsibodo man. Nekažkas treniruotis su tokiais, kurie vaidina subrendusius, nors yra žiaurūs mažvaikiai.
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Sportas |

kitas Karolis Bauža.