Mano mama man pasakojo jog kai buvo jauna per telika rodydavo tokius burtus kurie atsakys tau i klausima, na mano teta (mamos sese) susidomejo ir pabande, ten kazkaip pagal laikrodzio rodykle surasyti tiksliai nebepamenu bet turbut 10 skaiciu ir 10 raidziu viso to viduryje padeti adata ir salia uzdegti zvake. Tai kai kuma paklause klausimo kad ten turbut kelinta numeri issitrauks ten turbut del kontrolinio ar kazko panasaus, nu ir adata pradejo suktis ir attsisuko ties skaiciumi 7. Kita diena teta ir issitrauke numeri 7. Nuo to karto pas juos namuose neirengtam antram aukste kas nakti pradedavo kazkas bildeti, kartais net begiodavo...
Tai taip isejo kad mano teta gavo ne tik atsakyma bet ir bilduku...
Dvasių kvietimasNekenčiu tokių dalykų :} Mama nė karto neprasitarė, bet jos sesuo pasakojo, kad lygiai taip pat su adatom žaidė ir mano dėdei (jis laikė adatą) buvo liepta vidurnaktį ateit į požemius po kapinėm. Jie viską numetė ir tuom baigėsi.
Puskė su adata irgi kažką žaidusi yra, bet niekad apie tai nekalba. Užtad praeidama pro tą namą, kuriame viskas vyko visad nusipurto ir paspartina žingsnį. Draugė šūlės tūlike irgi bandė. Pradėjo dust, negalėjo atidaryt durų. Mokyklos ūkvedys duris išspyrė, nes ji su savo klasioke klykė. Žinau dar vieną pvz, bet ten kažkaip per daug neįtikėtinas tai net nesakysiu ; D Po tokių nutikimų kažkaip nė karto nekilo pagunda ir man bendraut su dvasiom ; D Nu ok ; D Tik nežinau ar čia po dvasių kvietimo buvo ar ne ; D Viena panelė save naktį nuolat sužalodavo ir agresyvi buvo labai palikusi. Kadangi labai tikinčią draugę turėjo (mano tetą), tai ji patarė tai panikei nueit pas kunigą pasikalbėt. Tipo ramiau paliks. Na jis pasiūlė vakarais garsiai Bibliją paskaityt sau pačiai. Ji ir pasinaudojo tuo pasiūlymu. Patį pirmą vakarą kai skaitė mano teta buvo kartu, tai ji skaitydama verkt pradėjo ir galiausiai vyrišku balsu suriko "užtilk". Taip kad tikrai kažkaip manęs tos dvasios netraukia ; DDD
‹ Įvairūs ‹ Mistika |

jooo..nejuokai ištikro tos dvasios.o og jos yra tai čia 100% .. jau kvailys manau netiki