papraščiausia komercija ta visa istorija.
Šiaip jų muzika man ne prie širdies. Daugiau neklausyčiau.
DVARČia labiau gąsdina vien tas aprašymas nei muzika.
Prisigalvoji nesąmonių, prisiskaitai, paskui paklausai tos atseit 'kraupių' dainų, ir gaunasi taip. Aš visų pirmą paklausiau vieną dainą, paskui tik aprašymą skaičiau. Nu ir nieko, kažkokia keista muzika ir viskas. : llll yomayo. Iš pradžių žvengiau aš iš tos pirmos dainos , bet po to taip per kūną šiurpuliukai perėjo ir tiap nejauku pasidarė,bet vistiek visas tas tris perklausiau ir dar kartą norėjau ... x.x lol. Ir šiaip lengvai įsimenamos dainos, vieną kartą paklausiau ,mintyse jau groja ten man : D , bet dabar užsileidau Falling in Reverse ,tai palengvėjo : D ,o ir dianas tas pamiršau xd
Joaa netycia "Pirmieji „DVAR“ įrašai pasirodė 1997m. pavadinti „Raii“. Pirmosios dainos nebuvo skirtos platinti. Pirmasis oficialus šios grupės albumas „Piirrah“ buvo išleistas italų leidybos kompanijos 2002m., o kiti penki albumai: „Roah“ (2003m.), „Rakhilim (2004m.), „Taai Liira (2004m.), „Hor Hor“ (2005m.) bei „Oramah Maalhur“ (2005m.)"Kaip "netycia" visai nemazai padare. O tas anoniminis blogas ir visos legendos yra pats paprasciausias budas pasidaryti gerai reklamai - susikuri keleta slapyvardziu ir visur internete rasineji apie tai, kaip si muzika keicia zmones ir niekas nezino kas tikrieji nariai ir t.t. Gera ir pigi reklama ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

o šiaip tas įrašas "iriis" man visai patiko ^^.