Draugės gimtadienis, ką dovanoti?
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Ką nors tokio, ko niekas nepadovanotų
![]() www.smagiosdovanos.lt << čia, jei pinigų negaila gerai dovanai ![]() o šiaip tai, reikia atsižvelgti į draugo pomėgius, laisvalaikį ir panašiai... Ir dar - man bent jau asmeniškai labai svarbu gražus įpakavimas ![]() Mes draugei kažkada dovanojom didelę dėžę pilną papkornų, o po jais visokios dovanėlės. Jai labai patiko, o kokias dovanelės ten dėt tai galima lengvai sugalvot. Pvz mes dėjom kažkokias knygutes apie būrimus, papuošalų dėžutę ir dar kažką. Arba dar dovanojom dvilitrinį stiklainį pilną tų mažiukų saldainių dražė. Dar draugę uždekupažino stiklainį, užrišo medžiagos ant viršaus. Dar pridėjom didžiulį atviruką su jos nuotrauka (nu kaip du A3 lapai) ir labai gražiai atrodė. O šiaip galima manau kažką su kuo nors kas jai patinka, pvz kokia nors grupė, tai galima sugalvot padaryt ką nors su tos grupės atributika ir pnš.
Aš pati tokią dovaną gavau ir daug kas supavydi pamatę ; D
Įrėminta maža maikutė su užrašu "Sturgiui jau 17", o rėmų pakraščiuose ant popieriaus surašyti palinkėjimai. Ne tai, kad normalūs palinkėjimai, bet atskiri žodžiai. Pvz. "Svajonių! Džiaugsmo! Torto! Naujo paltuko! Greipfrutų!" ir t.t. Manau, tikrai originali ir miela dovana : ) Man draugai sugebėjo įpakuoti didelį puodelį, kuriame - kola su brendžiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš tai nelabai mėgstu čekių, nes tai lengviausiai sumąstoma dovana, o kažkaip tikiuosi, kad žmogus pirkdamas galvos apie mane, o ne apie tai, kad kuo greičiau pirkti ir nemąstyti kas čia būtų įdomiau.
Šiaip daug kas priklauso nuo to ką mėgsta tavo draugė, kokia jinai ir pan. Todėl mes nelabai galime ką tiksliai patarti, nebent taip abstrakčiai mąstant ką būtų galima ir bandyti atspėti ar tai tiktų tau ar ne. ;} Dėl čekiu, tu teisi, man pačiai smeniškai atrodo, kad tie kurie dovanoja čekius tai daro, kad tiesiog nereiketų dovanai dėti daug pastangų. Todėl jūsų patarimai dėl įvairiausių marškinėlių būtų visai linksmos, įdomios ir originalios dovanos. Ačiū už atsakymus, būtinai pasinaudosiu jūsų patarimais :)
Tai aš jau taip ir supratau. ;DD Nęę, kojinių tai neorės inai, jau tada geriau triušį. ;DD Ne, ir šito jai negalima. ;D šiaip gali vieną iš dovanos sudedamųjų dalių nupirktį apyrankę dekupažui, ar storą, ar plonesnę. Manau jai turėtų patikt. :DD Tik apsitarkit su Agne ir Jurga, kad jai to paties nedovanotumėt. :D
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |