Šis bei tas Pašnekesiai

Draugės gimtadienis, ką dovanoti?

Vartotojo avataras

Avelina

Apšilinėjantis

Vilnius

333.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 23:19

Drauges gimtadienis, ka dovanoti ? Tai irmas tikriausiai viesiems klausimas kai tave pakviecia i gimtadieni, ka jus galetumete pasiulyti dovanoti savo bendraamziams mazdaug nuo 14 iki 17 metu ?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 23:23

aha,mes pažįstam tavo draugę geriau,negu tu

Vartotojo avataras

katokas

Lankytojas

Kaunas

48.88 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 23:24

Ką nors tokio, ko niekas nepadovanotų :)
www.smagiosdovanos.lt << čia, jei pinigų negaila gerai dovanai :)
o šiaip tai, reikia atsižvelgti į draugo pomėgius, laisvalaikį ir panašiai... Ir dar - man bent jau asmeniškai labai svarbu gražus įpakavimas :D

Vartotojo avataras

Avelina

Apšilinėjantis

Vilnius

333.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 23:32

Del upakavimo tai jo, man irgi patinka tokie dalykai. Neseniai buvo mano gimtadienis, ir drauge man dovana ipakavo i dvylika skirtingu popieriaus lapu, kol visa upakavima atplesiau, galvojau, kad gal ten isg vis nera dovanos, o tik popierius :D :D :D

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 13:28

Mes draugei kažkada dovanojom didelę dėžę pilną papkornų, o po jais visokios dovanėlės. Jai labai patiko, o kokias dovanelės ten dėt tai galima lengvai sugalvot. Pvz mes dėjom kažkokias knygutes apie būrimus, papuošalų dėžutę ir dar kažką. Arba dar dovanojom dvilitrinį stiklainį pilną tų mažiukų saldainių dražė. Dar draugę uždekupažino stiklainį, užrišo medžiagos ant viršaus. Dar pridėjom didžiulį atviruką su jos nuotrauka (nu kaip du A3 lapai) ir labai gražiai atrodė. O šiaip galima manau kažką su kuo nors kas jai patinka, pvz kokia nors grupė, tai galima sugalvot padaryt ką nors su tos grupės atributika ir pnš.

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 13:43

Manau, kad turėtum labiau papasakoti apie savo draugę.: )
Spėju, kad draugei patiktų jei padovanotum nuotrauką rėmeliuose kur esate jūs kartu.: )
Man tokia dovanėlė paglostytų širdį.: )

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 15:49

Aš pati tokią dovaną gavau ir daug kas supavydi pamatę ; D
Įrėminta maža maikutė su užrašu "Sturgiui jau 17", o rėmų pakraščiuose ant popieriaus surašyti palinkėjimai. Ne tai, kad normalūs palinkėjimai, bet atskiri žodžiai. Pvz. "Svajonių! Džiaugsmo! Torto! Naujo paltuko! Greipfrutų!" ir t.t.
Manau, tikrai originali ir miela dovana : )

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 17:50

Man draugai sugebėjo įpakuoti didelį puodelį, kuriame - kola su brendžiu :D ir dar sugebėjo neišlaistyt :D ant puodelio buvo prirašyta daug palinkėjimų, maždaug "pradėk gert :D ir toliau kurk, svajok... mylėk" ir t.t. esu gavus maikučių su užrašais ar pan. Puodelį, į kurį įpylus karšto vandens išryškėja nuotrauka :) (pati irgi esu tokį dovanojus). Dar esam dovanojusios vienai draugei gimtadienio proga tiek plytų šokolado, kiek jai sukako metų :D Kažkas klasėj lyg vienai panai dovanojo kojinių krūvą :D kitai draugei, mėgstančiai piešti padovanojom krūvą spalvinimo knygelių ir daugybę pieštukų :lol: kitai draugei metėmės ant persų katinuko :)

Vartotojo avataras

Boogie.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

14,544.26 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 19:18

Kokį EUROKOS ar Kosmoda dovanų čekį už 20-30-50LT,kai man pačiai padovanojo, man patiko.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 19:22

Aš tai nelabai mėgstu čekių, nes tai lengviausiai sumąstoma dovana, o kažkaip tikiuosi, kad žmogus pirkdamas galvos apie mane, o ne apie tai, kad kuo greičiau pirkti ir nemąstyti kas čia būtų įdomiau.

Šiaip daug kas priklauso nuo to ką mėgsta tavo draugė, kokia jinai ir pan. Todėl mes nelabai galime ką tiksliai patarti, nebent taip abstrakčiai mąstant ką būtų galima ir bandyti atspėti ar tai tiktų tau ar ne. ;}

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 20:41

na jau šita tema, tai minčių dabar nulis.. per 3-2 dienas dabar pačiai reikia dovanos! ;x

Vartotojo avataras

Avelina

Apšilinėjantis

Vilnius

333.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 20:41

Dėl čekiu, tu teisi, man pačiai smeniškai atrodo, kad tie kurie dovanoja čekius tai daro, kad tiesiog nereiketų dovanai dėti daug pastangų. Todėl jūsų patarimai dėl įvairiausių marškinėlių būtų visai linksmos, įdomios ir originalios dovanos. Ačiū už atsakymus, būtinai pasinaudosiu jūsų patarimais :)

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 20:49

Pirma norėjau klaust kieno gimtadienis, o paskui prisiminiau vieną dalyką.. ;D Balandžio 5d? 20lt? ;DD

Vartotojo avataras

Avelina

Apšilinėjantis

Vilnius

333.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 21:05

Aš visa tai klausiau dėl tavo gimtadienio, tai jeigu jau paskaitei visšuje esancius komentarus tai iš karto sakau jej per gimtadieni gausi 13 poru kojiniu nepyk :D :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 21:28

Tai aš jau taip ir supratau. ;DD Nęę, kojinių tai neorės inai, jau tada geriau triušį. ;DD Ne, ir šito jai negalima. ;D šiaip gali vieną iš dovanos sudedamųjų dalių nupirktį apyrankę dekupažui, ar storą, ar plonesnę. Manau jai turėtų patikt. :DD Tik apsitarkit su Agne ir Jurga, kad jai to paties nedovanotumėt. :D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių