Draugės gimtadienis, ką dovanoti?
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Šiaip nenorėjau rašyt naujo pranešimo,kadangi radau temą su panašiu klausimu.
Labai norėčiau sužinoti,gal kada nors ką nors esat dovanoję linksmo, ''prikolno''? originalaus? turiu klasiokes dvi ir reikia susimest pasveikint,bet net neįsivaizduoju kokią dovaną dovanoti.. Apie jokius čekius nėra nė kalbos,nes jos vistiek su jais nieko gero nepadarys.: D nebent ką nors panašaus iš smagiosdovanos.lt ar kaip ten, bet iš ten nieko neradau doro:d. tai va,gal kas gali papasakot ką gero esat dovanoję ar panašiai? o as tai noreciau papasakoti kaip man draugai padare staigmena,cia pries 4metus .zodziu mano sese buvo surengusi su mano draugais kad mane nustebins,ir ten viska suruosusi. o as net neplanavau svesti gimtadienio,galvoju kas ateis tas ir pasveikins
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Labai gera dovana draugei yra štai kokia.
1. Draugystės dovana(draugė draugei): Galite nupirkti dovanėlę maža bet mielą. ji kaip tik labiau apsidžiaugs negu gautu brangią bet nieko vertą dovaną. Galite nusipirkti dvi vienodus pakabučius su raidėmis tarkim Rasa ir Simona r-s simona nešiotų r-raidę o rasa-s. bet svarbiausia staigmenos dalis: Dovaną suviniokite į paprastą popieriu lyg tai būtų paminkštinimas dovanai laikytis ir dar paimkite ir užrašykite atvirutę. idėkite popieriuje suviniotą dovaną lyg paminkštinimą ir uždėkite atvirutę. Ji bus labai linksma gavusi dovaną. ![]() ![]() Geriausia dovana yra tai kad gauni tai ko tau reikia.
![]() ![]() ![]() mes tai per viena drauges gimtadieni paimem didele nu paprasta visai deze, daug paralono ppridejom ir visokiu nesamoniu prikisom: ceki tokios papuosalu parduotuves ir izklijavom ant jos popieriuka su uzrasuk : buk grazi, tada degtines buteli ir uzrasem: nenusigerk, dar viena ir ant jo : kad butu silta, siltus antrankius ir uzrasem: neprisiduk, tada liemenuka is saldainiu ir uzrasem: buk saldi ir dar visokiu nesamoniu :D
Na draugėm tai pievas dovanoju...Per pastaruosius buvusius gimtadienius tai..Viena draugė mėgsta fotografuoti ir šiaip kavą mėgsta ir ji labai svaigo kaip nori lęšio fotikui..susitinkam aš jai duodu tą lęšį, o ten toks va termosiukas-puodelis
![]() ![]() ![]() ![]() Kitai draugelkai 19-to gimtadienio proga padariau maikutę Made In 1993 ![]() ![]() Kita Starbucksą belenkaip mėgsta, tai nupirkau tokią kortelę, papildžiau ją tai mėgaujas dabar. Sakau jeigu būsi gera, Kalėdų proga dar papildysiu ![]() Žodžiu, manau reikia atsižvelgti į tai ką žmogus mėgsta ir galima daug visko prigalvoti. ![]() Gimtadienio organizavimo, dovanu parinkimo, sventimo vietu idejos:
http://www.gimtadienis.eu
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |