Šis bei tas Pašnekesiai

Draugės gimtadienis, ką dovanoti?

Vartotojo avataras

Avelina

Apšilinėjantis

Vilnius

333.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 22:10

Šiaip tikrai gera dovana, bet kad aš žinočiau kur tokiu dalyku pirkti ?!

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 22:12

Nžn, silversičiuose tikrai turi būt.

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 28, 18:05

Šiaip nenorėjau rašyt naujo pranešimo,kadangi radau temą su panašiu klausimu.
Labai norėčiau sužinoti,gal kada nors ką nors esat dovanoję linksmo, ''prikolno''? originalaus? turiu klasiokes dvi ir reikia susimest pasveikint,bet net neįsivaizduoju kokią dovaną dovanoti.. Apie jokius čekius nėra nė kalbos,nes jos vistiek su jais nieko gero nepadarys.: D nebent ką nors panašaus iš smagiosdovanos.lt ar kaip ten, bet iš ten nieko neradau doro:d. tai va,gal kas gali papasakot ką gero esat dovanoję ar panašiai?

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 11, 21:25

Paskutinį kartą dovanojau draugei trilitrinį stiklainį pilną guminukų (guminukų reikėjo 14pokelių. įv,dydžio bent jau mums.) O viduje įdėjome auskraus ir pakabuką,žinoma galima ir ką nors įdomesnio sugalvoti,bet nelabai turėjome laiko.

smaikstuole

Lankytojas

100.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 15:10

o as tai noreciau papasakoti kaip man draugai padare staigmena,cia pries 4metus .zodziu mano sese buvo surengusi su mano draugais kad mane nustebins,ir ten viska suruosusi. o as net neplanavau svesti gimtadienio,galvoju kas ateis tas ir pasveikins :D zodziu,as buvau isvaziavusi ir kai grizau taip skambutis i duris o ten du mano draugai sako: labas,apsirenk truputi varom i lauka. as taip pasimeciau sakau kam ir kaip,o jie nesvarbu einam trumpam.na gerai galvoju apsirengiau,nes lauke buvo salta,iseinu ,jie man uzriso akis,ir veda kazkur.. :D o beeidami sako atsargiai! dabar pelke,persok ja :D (nors aisku jokios pelkes nebuvo) ir ten šiaip visokiu uzduociu tuejau daryt :D po to ilaipino mane i masina,ir ilgai vaziavom( nors po to pasirodo kad mane veziojo ratais :D) po to islipom nuvede iki tos vietos kur ,atriso akis o ten.. SIURPRISE!!! visi mano draugai :)) jie stala paruose,aplinka papuose zodziu viska suorganizavo :) kaip man patiko,sakes kaip linksmai pauzem :)

Vartotojo avataras

algimo

Įsijaučiantis

1,124.23 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 16:29

Paskutiniu metu gelbsti tie rinkiniai įvairiausių pramogų. Tikrai suras kažką sau įdomaus ;)

Vartotojo avataras

moni-xo

Apšilinėjantis

Raseiniai

560.61 Lt

Standartinė » 2011 Lap 14, 20:43

ne nepažįstu tavo draugės, bet galiu pasakyti ką nupirkau savo draugės gimtadienio proga.- Įrėminau mūsų bendra nuotrauką, nupirkau trilitrinį guminukų, dėl kurių ji pamišusi, 14milkų! kiek girdėjau iš pašalinių, visi nesustodami kartojo, ORGINALU.:)

simz123

Lankytojas

100.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 02, 15:50

Labai gera dovana draugei yra štai kokia.
1. Draugystės dovana(draugė draugei):
Galite nupirkti dovanėlę maža bet mielą. ji kaip tik labiau apsidžiaugs negu gautu brangią bet nieko vertą dovaną.
Galite nusipirkti dvi vienodus pakabučius su raidėmis tarkim Rasa ir Simona r-s simona nešiotų r-raidę o rasa-s. bet svarbiausia staigmenos dalis:
Dovaną suviniokite į paprastą popieriu lyg tai būtų paminkštinimas dovanai laikytis ir dar paimkite ir užrašykite atvirutę. idėkite popieriuje suviniotą dovaną lyg paminkštinimą ir uždėkite atvirutę.
Ji bus labai linksma gavusi dovaną. :up: :o

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 02, 18:33

Geriausia tai kokie pinigai arba čekis :D

Olia755

Lankytojas

116.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 07, 22:26

Geriausia dovana yra tai kad gauni tai ko tau reikia. :) Pvz: mano vaikinas man uzsake is varle.lt mp3 gimtadienio proga. Tai buvau labai laminga :) nes jei jis nupirko man tai ko man reikejo tai reiškias jis manes klausosi. O jei jis manes klausosi taip idėmiai tai aš jam rupiu. Ir tai pati geriausia dovana kuria jis man padovanojo tai zinojimas kad as jam esu labai svarbi. :love:

dykita*

Apšilinėjantis

Panevezys <3

1,608.91 Lt

Standartinė » 2012 Kov 21, 15:28

mes tai per viena drauges gimtadieni paimem didele nu paprasta visai deze, daug paralono ppridejom ir visokiu nesamoniu prikisom: ceki tokios papuosalu parduotuves ir izklijavom ant jos popieriuka su uzrasuk : buk grazi, tada degtines buteli ir uzrasem: nenusigerk, dar viena ir ant jo : kad butu silta, siltus antrankius ir uzrasem: neprisiduk, tada liemenuka is saldainiu ir uzrasem: buk saldi ir dar visokiu nesamoniu :D

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 23, 22:12

didelę vazą su daug gėlių :D

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2012 Spa 31, 13:23

Na draugėm tai pievas dovanoju...Per pastaruosius buvusius gimtadienius tai..Viena draugė mėgsta fotografuoti ir šiaip kavą mėgsta ir ji labai svaigo kaip nori lęšio fotikui..susitinkam aš jai duodu tą lęšį, o ten toks va termosiukas-puodelis :D
Paveikslėlis :D Miriau pamenu tada iš jos reakcijos :D
Kitai draugelkai 19-to gimtadienio proga padariau maikutę Made In 1993 :D o ji labai mėgsta skittles, tai gavau pirkt 19 pakelių saldainių :D
Kita Starbucksą belenkaip mėgsta, tai nupirkau tokią kortelę, papildžiau ją tai mėgaujas dabar. Sakau jeigu būsi gera, Kalėdų proga dar papildysiu :D
Žodžiu, manau reikia atsižvelgti į tai ką žmogus mėgsta ir galima daug visko prigalvoti. :up:

viltuze112

Lankytojas

100.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 09, 15:51

as kai buvau drauges gimtadieni as jai padovanojau svytinti raktu pakabuka. as ir toki pat turejau, bet as ji sudauziau nes jis buvo stiklinis. bet siaiptai gaila. bet ir vel toki pat turiu :P tai ir vel labai gerai

Gera22

Lankytojas

124.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 29, 17:39

Gimtadienio organizavimo, dovanu parinkimo, sventimo vietu idejos:
http://www.gimtadienis.eu

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias