Sveiki,
ką manote apie internetinius žaidimus, tokius kaip riterių karai, žaidimai apie mafiją, nusikaltimus ir pan.
Ar neperdaug šie žaidimai įtraukia mus į savo pasaulį? Ar nesimaišo realybė su virtualumu? Ar tai nekenkia vaikams ir paaugliams? Kaip veikia jų psichiką žaidimuose daromi nusikaltimai, vartojami narkotikai?
Diskusija apie naršyklinius žaidimus internete
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Nu jo apie GTA tai tikra tiesa bet skaičiau straipsnį kad maža mergaitė prisižaidė GTA varė po to į giminės susitikimą lygtais įvyko avarija, apsivertė mašina mergaitė galvojo kad susprogs ir visą šeimą pati viena ištraukė iš tos mašinos.Tai va kartais GTA gali įvaryt baimės, ne tik smurto ir keiksmažodžių, bet šiaip man įtakos nėra.O apie travian visokius tai manau kad jie yra NUOBODŽIAUSI žaidimai visam pasauly tik saujelė žmaoniu ji žaidžia, o gal ir ne bent jau man tai nuobodus game.
![]() pirmasis naršyklinis žaidimas kuri esu žaidęs yra travian, tada kai dar nebuvo toks populiarus Lietuvoje man jis patiko ir dabar patinka, tik dabar jau pabodo lošti. Riteriu karai, senesnė versija sudomino mane labiau nei naujoji, labai daug kas pasikeitė, žaidimo dizainas nelabai pritinka prie pačio žaidimo. Mafijoskarai, žaisdamas ji pirma syki buvo neįdomu, bet atsiradus naujai versijai mane sudomino šis žaidimas.
Tas travianas būna nuobodus pačioj pradžioj, arba tada, kai nemoki žaist. Išmok žaist, arba įsivažiuok jau, nuo ~100 pop veiksmo atsiranda. ![]()
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Kodai.Linksmai.lt (Žaidimai) |