Diskusijos Grožis ir sveikata

Depiliacija

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 20:57

Aš kartais pajuokauju, kad jei kas nori kelti prieš save ranką, na, pasipjaustyti.. Ar kitaip pasižaloti.
Tegu nusidepiliuoja kojas..
Man toooks skausmas būna, bet ką.. Kenčiam.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 20:58

-spychka- rašė:Auch. Skaudus dalykas ta depiliacija xp
esu prieš skutimąsi nes mamos kojos visada sksutos ir po dienos badosi žiauriai matyt todėl ir netyčiom įstūmė mane depiliuotis plaukus. Naudoju epiliatorių. Skauda bet tenka pakentėt bent kelias savaites normaliau kojos atrodo... su vašku aš užsiknisau ir nekoks rezultatas ;x

čia tipo bikini zoną?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 20:58

O šitam tik bikini zona rūpi. : DD
Manau ji apie kojas šnekėjo.

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 21:00

Patikėk, nenaudok skustuvo. Jis pirma gadina plauką ir tik blogesnis efektas ><
Su epiliatorium pirma labai bijojau bet kitus kartus aišku skauda bet žinau kad reikia, sukąndu stipriai dantis ir nuvarau visus plaukus. Bent savaitę niekas neatauga, didelis džiaugsmas. Ypač vasarą.
Kainuoja nuo 99Lt iki 200Lt ;]
pasirinkimas didelis.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 21:05

-spychka- rašė:Patikėk, nenaudok skustuvo. Jis pirma gadina plauką ir tik blogesnis efektas ><
Su epiliatorium pirma labai bijojau bet kitus kartus aišku skauda bet žinau kad reikia, sukąndu stipriai dantis ir nuvarau visus plaukus. Bent savaitę niekas neatauga, didelis džiaugsmas. Ypač vasarą.
Kainuoja nuo 99Lt iki 200Lt ;]
pasirinkimas didelis.

bet taigi ten jautresnė oda, apsiverksi dar ;/

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 21:12

Blauzdos dar ne taip skauda, šlaunų va jau nebegaliu, per didelis skausmas, tiesiog nepakelčiau xp

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2010 Vas 01, 21:27

Aš tai su epiliatorium kojas nuvarau prieš vasarą,- tiksliau kas antrą- trečią dieną,- ir viskas, o žiemą tai nėra reikalo, niekas po kelnėm nemato tų plaukų. Toliau.. Depiliacinis kremas ir vaško juostelės - prieš. Nuo depiliacinio kremo plaukeliai pasidaro kaip šeriai tiesiogine to žodžio prasme. O tos juostelės.. Tai tik laiko gaišimas. Bet gal patinka kam, man asmeniškai ne. :love: ;)

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Vas 01, 21:29

omg kaip su epiliatorium skauda. ;ss O kodėl tu kas antrą, trečią dieną? Juk su epiliatorium normaliai nusiskutus mažiausiai dvi savaites plaukai neatauga.

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 17:29

Su juostelėm man asmeniškai dar skaudžiau, nes išplėši ne tik plaukus bet ir odą ištempi. Ir tai nėra sveika, naudojantis visą laik juosteles pakenksi odai, ji išsausės ir kažkas ten negerai pasidarys.
Ir dar. Gal čia man tik vienai taip rodosi, bet su epiliatoriumi ne ką geriau plaukeliai išsirauna, dauguma būna tik nuskusti, na, neišsirauna su šaknim ;x
kaip jums sekasi epiliuoti su tuo daikčiuku?

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 18:41

Tai vat dėl to ir reikia kas antą-trečią dieną, nes atauga greit, o vasarą su sijonais ir šortukais vaikštai (bent jau aš), rudos kojos, ir ant jų kažkokie plaukai, fuuj. Iš pradžių kokius 4 kartus kai depiliavau tai žiauriai skaudėjo, o kai priprantu, tai nebejaučiu beveik nieko. Labai geras dalykiukas.. :love:

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 21:27

Tai gal jūs skust nemokat. Mano draugė kas dvi savaites vasarą skusdavo, ir neataukdavo. Jūs gal su tuo epiliatorium panašiai kaip su skustuku elgiatės - pervarot porą kartų, ir viskas. O reikia išlėto, po truputį visą koją skust. Nes jeigu greitai pervarai, tai nusikerta jie, o neišsirauna.

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 22:01

Oj, visaip bandžiau...
aš manau gal iš vis netikęs epiliatorius mano ><
reiks prašyt naujo.

Vartotojo avataras

Tera.

Aktyvus dalyvis

Anyksciai

9,392.48 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 22:07

Visada depiliuodavausi su tom vaško juotelėm, dabar turbut prieš vasara nusipirksiu epiliatoriu. Visi jį taip giria. :D

Vartotojo avataras

ingridusikas

Dalyvis

5,960.93 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 18:54

Na dauguma giria, bet koks skirtumas tada ar skusti ar depiliuoti jei kas antra trecia diena reik? jau as geriau kas antra skusciau nei kenteciau skausma dirginciau oda ir tas ant to gaunasi dar ir laiko daugiau dpiliavimas uzema su depiliatorium :x o ypac vasara nuo tu depiliatoriu oda matosi kad buvo sudirginta ir jokio grozio nematau tame, bent jau pas mantokia reakcija :cry: aisku po dienos atslugsta, bet kaip vaiksciot ta diena? arba iskart po keletos val? :whata:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 20:23

Nežinau, mane tai nervina tie epiliatoriai. Nusipirkom prieš vasarą man rodos, tai kažkada pabandžiau tai eina šikt, užkniso. Skauda tai skauda, nu įmanoma iškest bet žiauriai biesina kad vieną kartą lėtai pravažiavus net neišsirauna jie visi, reikia minimum penkis kartus varinėt. :piktas:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (2014) buvo 2026 Geg 16, 04:00

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių