Aš kartais pajuokauju, kad jei kas nori kelti prieš save ranką, na, pasipjaustyti.. Ar kitaip pasižaloti.
Tegu nusidepiliuoja kojas..
Man toooks skausmas būna, bet ką.. Kenčiam.
Depiliacija
čia tipo bikini zoną? Patikėk, nenaudok skustuvo. Jis pirma gadina plauką ir tik blogesnis efektas ><
Su epiliatorium pirma labai bijojau bet kitus kartus aišku skauda bet žinau kad reikia, sukąndu stipriai dantis ir nuvarau visus plaukus. Bent savaitę niekas neatauga, didelis džiaugsmas. Ypač vasarą. Kainuoja nuo 99Lt iki 200Lt
pasirinkimas didelis.
bet taigi ten jautresnė oda, apsiverksi dar ;/ Aš tai su epiliatorium kojas nuvarau prieš vasarą,- tiksliau kas antrą- trečią dieną,- ir viskas, o žiemą tai nėra reikalo, niekas po kelnėm nemato tų plaukų. Toliau.. Depiliacinis kremas ir vaško juostelės - prieš. Nuo depiliacinio kremo plaukeliai pasidaro kaip šeriai tiesiogine to žodžio prasme. O tos juostelės.. Tai tik laiko gaišimas. Bet gal patinka kam, man asmeniškai ne.
![]() Su juostelėm man asmeniškai dar skaudžiau, nes išplėši ne tik plaukus bet ir odą ištempi. Ir tai nėra sveika, naudojantis visą laik juosteles pakenksi odai, ji išsausės ir kažkas ten negerai pasidarys.
Ir dar. Gal čia man tik vienai taip rodosi, bet su epiliatoriumi ne ką geriau plaukeliai išsirauna, dauguma būna tik nuskusti, na, neišsirauna su šaknim ;x kaip jums sekasi epiliuoti su tuo daikčiuku? Tai vat dėl to ir reikia kas antą-trečią dieną, nes atauga greit, o vasarą su sijonais ir šortukais vaikštai (bent jau aš), rudos kojos, ir ant jų kažkokie plaukai, fuuj. Iš pradžių kokius 4 kartus kai depiliavau tai žiauriai skaudėjo, o kai priprantu, tai nebejaučiu beveik nieko. Labai geras dalykiukas..
Tai gal jūs skust nemokat. Mano draugė kas dvi savaites vasarą skusdavo, ir neataukdavo. Jūs gal su tuo epiliatorium panašiai kaip su skustuku elgiatės - pervarot porą kartų, ir viskas. O reikia išlėto, po truputį visą koją skust. Nes jeigu greitai pervarai, tai nusikerta jie, o neišsirauna.
Na dauguma giria, bet koks skirtumas tada ar skusti ar depiliuoti jei kas antra trecia diena reik? jau as geriau kas antra skusciau nei kenteciau skausma dirginciau oda ir tas ant to gaunasi dar ir laiko daugiau dpiliavimas uzema su depiliatorium
aisku po dienos atslugsta, bet kaip vaiksciot ta diena? arba iskart po keletos val? Nežinau, mane tai nervina tie epiliatoriai. Nusipirkom prieš vasarą man rodos, tai kažkada pabandžiau tai eina šikt, užkniso. Skauda tai skauda, nu įmanoma iškest bet žiauriai biesina kad vieną kartą lėtai pravažiavus net neišsirauna jie visi, reikia minimum penkis kartus varinėt.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

aisku po dienos atslugsta, bet kaip vaiksciot ta diena? arba iskart po keletos val?