Dantys dantukai
65 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
o mano dantys balti...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo Fraise 2007 Bir 21, 18:27. Iš viso redaguota 1 kartą.
Pas mus klasėj tokia viena briketus nesioja, o gumytes su KAUKOLĖM. Ji sakė, kad už viena gumyte 30Lt sumokėjo. O pas ją tų gumyčiu 5. Bet fainai atrodo. Dantyse gyvenančios kaukolytės.
Bet aš prieš dantų balinimą. Mano mama balinosį su kažkokiu tai aparatu, ir po metu jai pradėjo dantų spalva nykt. Nu ir daugiau nesibalino. Aš tai naudoju tokią balinimo dantų pastą Velym. Labai padeda. Diedelė tūbelė kainuoja 16Lt o maža 6Lt. Tiekiuosi nikad nebūt tokia ![]() elektrinaiai sepetukai geraiu dantukus isvalo, yrodyta PSO,
lb svarbu kad pastoje butu daug floro iki 1500ppm nes jis stiprina lb musu dantukus, o balinamosiose pastose buna daugiau abrazyvo todel dantukai bua baltesni taciau ir labiau pakenkiami abrazijos dantys Jau yra viena tema apie dantis .
aš tai norėčiau šiek tiek išsibalint,nes jie,na tokie nekokie. ![]() ką žn. geriausia tai president.bet jos nelabai sveika dažnai naudot.o ji tokia gera. be to,kur būna pirkt tų elektrinių šepetėlių?jau seniai neturėjau. Iškart po jo net žandikaulis atvipo. Praėjo savaitė ir man vėl panašu, kad jokio balinimo nebuvo. Žinau, dantistė pati sakė, kad po kiek laiko man jie atrodys nebe tokie balti, nes akys apsipras, o iš tiesų jie bus tokie pat balti. Bet net mama pastebėjo, kad nebe tokie. Tai net nežinau ką ir galvot.
65 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |