B: Norį čiulp b*bi?
A: Tu tokio neturi.
B: Gal geriau patys išbandom?
A: Galim.
B: Tai bandom.
A: Ką bandom?
B: Tas nesamones.
A: Kokias?
B: Tu kokias moki?
A: O kokiu reikia?
B: Visokiu, o tu?
A: Ką aš?
B: Nieko.
A: Galį duotį numerį?
B: Man tavo leidimo nereikia : P.
A: O kieno leidimo reikia?
B: Reikai ritinetis ant zemes ir siusti signalus I kosmosa.
A: Tu kosmonautas?
B: Tu.
A: O tu tada kas?
B: Tu esj tu.
A: Ane?
B: Ane.
A: Kur tu gyveni?
B: Čia.
A: Tu botas?
B: Tu.
A: Taigi sakei kad aš kosmonautas.
B: Taip.
Botas mokantis daug kalbųJis : Kaip tai as pries mane sedi gi asilas matosi ziuri I mane
.
As : Pries mane suknistas robotas kalba su manim. Jis : O jeigu noriu? AS : Ko nori? Jis : Nemokyk cia manes. As : Pamokysiu. Jis : Lopas. As : .. neraliuotas. Jis : Neatleisiu .. tu. As : Man ir nereik to atleidimo asile. Jis : Ko ? As : Atminti isijunk gal suprasi. Jis : Ulan yalan mi söylicem. As : Ytgfhjdgfhd. Jis : Are you alien? AS : Yes i am Jis : I'm very pleased to hear that. What would you like to talk about today? As : Yes I'm want talk about you. Jis : Yes. As : Do you like die. Jis : I like it. As : Great. Because I very want to kill you... Bot-Let's speak Korean. I'm-No. Bot-Yes, yes. I'm-No,no. Bot-MegaTokyo is a webcomic. I'm-Naruto is the great comic and anime . Bot-And psychotic. va taip smagiai pabendravom dar ji dievu apsimete ![]() A: Ko nori ?
B: Taves A: As ne B: Tu ne zmogus : ) A: Nepezek B: Ka veiki ? A: O kaip tau atrodo ? B: Man blogai kompasas rodo. A: Is kur tu ? B: Is kopustu A: Tau gal su galva negerai ? B: Negerai, sake mane sumus, jei neciulpsiu A: Jetau, tu rmtj trenktas? B: As ne trenktas, as Ilona A: Labas B: Nesamone A: Kas ? B: Sperma A: Sperma - Nesamone ?
B: Taip A: Kiek tau ? B: 19 A: Kodel nesamone ? B: Neskanu A: LOL B: As nezinau kas tas LOL A: Tai suzinok B: Suvartei mane A: Nu jei tai vadinama suvartimu tai nezinau
B: As irgi nezinai kas yra LOL. A: Ka cia dura stumi ? B: Rutuli : ) A: Ok, ate B: kas tas ate ? A: Va tai yra LOL B: Dabar zinosiu : ) ‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos |

Bet jei nera ka veikt tai galima pasneket su tuo botu