Blackberry telefonai
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
tiesa pasakius,galiu papriestarauti dauguma rasiusiuju
![]() ![]() ![]() ![]() Turiu aš šitą šh , tiktais naujesne versija. Nu telefonas kaip telefonas daug funkcijų (kai kuriems gal nepatiks, bet man patinka ir naudoju aš ten viską). Pagrinde kodėl šitas telefonas yra toks populiarus, nes turi "bbm" (BlackBerry messenger) beveik tas pats kas ir facebook tik tiek, kad šitą programą gali naudoti tiktais bb vartotojai + už ją reikia mokėti ligtais 5 svarus/mėnesį. Jeigu šitas tlf suges nebepirksiu blackberry, nes labai sistema lėta , niekas neveikia visai lėtas telefonas be to labai dažnai užstringa...
Na aš labai daug negaliu pasakyti apie šiuos telefonus. Mano brolis turi ir yra labai juo patenkintas. Netgi buvome apsimainę kuriam laikui telefonais, teko ir man jį išbandyti ir tikrai nenusivyliau, man patiko
![]() ![]() ![]() Turiu BlackBerry bold 9700 baltą. Labai patinka, greit pripratau, sms taip pat labai greitai rašosi. Tik va, nupirko tėtis jį naudotą ir kažkas su juo yra padaryta, kad daug programų nėra. Kaip visi čia rašo, kad daug nereikalingų funkcijų, tai aš to nepastebiu nes nėra iš tiesų tų programėlių daugybė. Ir tikrai nemanau, kad taip turi būti, tai žadu nešti jį pas profus, gal padarys ką nors, nes pati neįstengiu.
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |