Diskusijos Mobilieji telefonai

Blackberry telefonai

Vartotojo avataras

Scobo

Apšilinėjantis

Vilnius

585.05 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 27, 01:23

Bet prieš perkant (ar jau nupirkus) gerai ištyrinėk, ar tokio nori. Apsispresk ar tau toks patiks vėliau, palygink su kitais (pvz.: iPhone, jei tau tinka kaina).

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Simmi

Aktyvus dalyvis

Kaunas

43.39 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 15, 17:02

tiesa pasakius,galiu papriestarauti dauguma rasiusiuju :) turiu si telefona kiek ilgau nei metus ir isties labai juo dziauguos. Yra funkciju kuriu nenaudoju, bet toks dalykas kaip word'as,ar power point'as telefone duoda labai daug (bent studentui tai tikrai. Nekarta pamirsau padaryti lyg ir minimalius projektelius namuose,todel su siuo telefonu issisukau is padeties :) greit isijungiau google,nusikopijavau info (dar vienas dalykas kurio nebuvo nei vienam mano pries tai naudotam telfone - galimybe lengvai kopijuoti informacija) ir idejau ja i power pont;o programa. stai skaidres jau yra,projektukas padarytas,pazymys geras. Del klaviaturos: is pradziu atrodo gana sunku,nors man sis telefonas 'prilipo' jau pirmaja diena, rasosi zymiai greiciau nei su paprastu telefonu,nes kiekviena raidele isdestyta atskirai. sunkiau turetu buti tiems,kuriu pirstukai stambus :) vienintele bedele,kad suslapinau as ji kazkaip ir dabar o ir p raides neveikia,tai teks vezti tvarkyt :D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Spa 31, 21:08

Labai patrauklus atrodo, norėčiau jo. :>

Vartotojo avataras

KIWyMOSy

Apšilinėjantis

189.27 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 12:40

as manau telefonas skirtas tikrai daug sms,mms rasytojams :D kaip klawetuta :P as ir tokio noriu nes i diena israsau kokius 500 sms :D mano lieciamas telefonas sugedes .. delto niekaip nepriprantu prie plytos >_<

musicx

Įsijaučiantis

Vilnius

1,563.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 26, 22:05

Labai nepatokus telefonas. Daug nereikalingų funkcijų, nepatogūs mygtukai ir išvaizda nelabai.
P.S. Nebegamins blackberry telefonų :)

gabbor

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 22, 19:33

aš turiu būtent šitą, bet nežinau ar antra kartą tokį pirkčiau. jis tikrai labai patogus jei labai nori pirk, ir man bent jau viska atlaiko, ir kai iškrenta ar pan., labai patvarus ir vertas savo kainos tik nusibosta :D

Vartotojo avataras

xxKiWeexx

Aktyvus dalyvis

bham

965.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 02, 01:57

Turiu aš šitą šh , tiktais naujesne versija. Nu telefonas kaip telefonas daug funkcijų (kai kuriems gal nepatiks, bet man patinka ir naudoju aš ten viską). Pagrinde kodėl šitas telefonas yra toks populiarus, nes turi "bbm" (BlackBerry messenger) beveik tas pats kas ir facebook tik tiek, kad šitą programą gali naudoti tiktais bb vartotojai + už ją reikia mokėti ligtais 5 svarus/mėnesį. Jeigu šitas tlf suges nebepirksiu blackberry, nes labai sistema lėta , niekas neveikia visai lėtas telefonas be to labai dažnai užstringa...

Vartotojo avataras

*Greta

Lankytojas

116.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 31, 20:28

Na aš labai daug negaliu pasakyti apie šiuos telefonus. Mano brolis turi ir yra labai juo patenkintas. Netgi buvome apsimainę kuriam laikui telefonais, teko ir man jį išbandyti ir tikrai nenusivyliau, man patiko :-) Tikrai patogi klavetūra, daug greičiau rašosi sms. Ir šiaip pats dizainas man prie širdies, gal dėl to , kad mėgstu didelius telefonus :cha: Mąstau pati tokį įsigyti :)

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 07, 13:20

Klaviatura labai patogi ir word'as yra : D

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2012 Bir 16, 20:49

Mano BlackBerry Bold 9900
Paveikslėlis
berods toks pats kaip pirmam post'e.

Vartotojo avataras

fucknab

Apšilinėjantis

990.10 Lt

Standartinė » 2012 Bir 16, 22:13

Kažkaip kuo toliau, tuo labiau ir aš jo užsimanau, kokia sitaucija su tuo messengeriu? Visas telefonas valdomas su klaviatūra? Kokia šio telefono operacinė sistema:?

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Bir 16, 22:59

BlackBerry OS. Google it

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bir 26, 13:06

Turiu BlackBerry bold 9700 baltą. Labai patinka, greit pripratau, sms taip pat labai greitai rašosi. Tik va, nupirko tėtis jį naudotą ir kažkas su juo yra padaryta, kad daug programų nėra. Kaip visi čia rašo, kad daug nereikalingų funkcijų, tai aš to nepastebiu nes nėra iš tiesų tų programėlių daugybė. Ir tikrai nemanau, kad taip turi būti, tai žadu nešti jį pas profus, gal padarys ką nors, nes pati neįstengiu.

Diskusijos Mobilieji telefonai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias