Įvairūs Mistika

Biokinezė

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,202.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 15:05

Gal kas žino ką duoda ši kinezė? Gal kas užsiiminėjat? Googlei, lietuvių kalba informacijos labai mažai, o anglų nekaip sekas man. :D Gal žinot kaip praktikuot reikia ją? :-)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 15:44

ojjj... as kiek zinau tai molekuliu,DNR ir dar kasko keitimas, bet tai (pagal mane) yra labai povojinga(priklauso ka darai) jei pradejai negali sustot antraip bus blogai(pvz akiu spalvos keitimas)... Kai kurios kinezes turi savo meistriskumo lygius tai pagal mane biokineze jau yra meistriskumo lygis... kiek zinau prie sios kinezes priskiriama zaizdu gydymas ir dar velniai zino kas

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,202.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 15:56

Gal žinai kaip praktikuot galima?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 16:10

neturiu net zalio supratimo situo klausimu nes as neketinu rizikuot ir nesidomiu kaip sita kineze praktikuot... tai va ^_^

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,202.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 17:22

Aisku. ://

Vartotojo avataras

colikke

Apšilinėjantis

348.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 08, 23:42

Netikiu ir niekad netikesiu sia kineze. Mano akim ziurint tai yra grynu gryniausia nesamone, nepaisant to, kad rizikuoji >.<

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 08:14

colikke rašė:Netikiu ir niekad netikesiu sia kineze. Mano akim ziurint tai yra grynu gryniausia nesamone, nepaisant to, kad rizikuoji >.<

Deja jei netiki viena, netiki visom, nes tai (kazkur slaidas rase) yra psi enrgijos manipuliacija ir ji tiesiog suskirstita i klases pagal galimybes ir rezultatus...

Vartotojo avataras

PauPaulius

Įsijaučiantis

1,202.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 17:59

Gera ta kinezė yra.

Vartotojo avataras

Gintas10

Apšilinėjantis

Vilnius.

350.75 Lt

Standartinė » 2012 Bir 06, 10:44

.....
Paskutinį kartą redagavo Gintas10 2013 Gru 29, 00:30. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Svalinas9

Lankytojas

Vilkaviškio r. Pilviškiai

486.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 10, 20:43

man buvo taip aš su draugu ėjom maudytis ir jis užlipo ant jūros ežio (Kroatijoje) aš nežinojau ką daryti staiga mano draugas nualpo aš bėgau pasikviesti pagalba, o kai mes grįžome nebuvo likę nė žymės, kad taip buvo, bet mano draugas nieko nekalba apie tai įvykį nuo to laiko jis labai pasikeitė (prieš tai jis labai tikėjo mistika dabar apsimeta, kad jos nėra...) :| :|

Vartotojo avataras

LimeWolf

Lankytojas

615.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 15, 20:38

:o Kazkur skaiciau kad jei nori pagyditi zaizda tai reikia usimerkti apie nieka nemastyti ir vizualizuoti visk paskui sukoncentruoti i ta vieta kuria nori pakeisti pagyditi ir isivaizduoti kip ji keicia si gyja

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2013 Vas 15, 23:48

; D vizualizacija yra pagrindinis kineziu/energijos manipuliaciju ir t.t. veikimo budas ir man atrodo kad tai jau daugumai aišku ^_^

Vartotojo avataras

LimeWolf

Lankytojas

615.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 17, 12:52

Jis paklauuse as viska pasakiau

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 20, 15:43

šaip aš tikiu biokineze ,taigi mes turim kiekvienas po savo kūną ,taigi mes galim ji valdyt (mirkset,judet,zvuotot :lol: ) ,kodel gine vidu ,šaip ne visu žino šita,nes prie psionics yra mokslas ,su kurio pats net galiišrasti savo tekniku,kad kitiems padetum,pavizui išradindi kaip raušlek pašalint , kad kitam padetum :lol: *that was a joke*

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 21:46

Svalinas9 rašė:man buvo taip aš su draugu ėjom maudytis ir jis užlipo ant jūros ežio (Kroatijoje) aš nežinojau ką daryti staiga mano draugas nualpo aš bėgau pasikviesti pagalba, o kai mes grįžome nebuvo likę nė žymės, kad taip buvo, bet mano draugas nieko nekalba apie tai įvykį nuo to laiko jis labai pasikeitė (prieš tai jis labai tikėjo mistika dabar apsimeta, kad jos nėra...) :| :|

Turbūt pasikeitė dėlto, jog jis praktikuoją pats kažką panašaus, tiesiog jam tada pavyko išsigydyti pačiam, ir tikriausiai bijojo, jog ką nors tau pasakęs tu iš jo tik pasijuoksi ir nepriimsi to rimtai. Aš esu panašioje situacijoje pakliuvusi kažkada. Mano nuomonė tokia ;)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių