Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Baigiamųjų klasių mokinių bukumo pavyzdys

Standartinė Etcetera » 2008 Rgs 07, 15:53

Kad mergaitės rūko yra negerai, jos neaugs ir nebus gražios. Merginos gali parūkyt, tik saikingai, kad tai netaptu įpročiu. o mergos jeigu
rūko yra durnos. (Bilas, 12kl.)

Aš manau, kad gėrimas ir rūkymas - tai pražūtis. Ir aš žmonos išgeriančios, o tuo labiau rūkančios, niekada neimsiu. Nors ir kaip ji bus išsidažiusi. (ŠPONKA)

Geriančios merginos – tai didelė tragedija. Mergos, kurios geria yra durnos pilna to žodžio prasme. Jei jūs ir toliau gersite, tai pagimdysite debilų. Rūkančios merginos – taip pat didelis išsigimimas. Geriančias ir rūkančias merginas reikia mesti į muilą.(“DYZELIS” 10kl.)

Jeigu mergaitė saikingai geria, ji kenkia ne tik sau, bet ir kitam. Gėrimas kenkia mergaitės protui, lytiniams organams, jos veiksmams. Gimsta nesveiki vaikai. Labai daug abortų, skyrybų, neištikimybės, nemeilės vienas kitam. Mažai šansų ištekėti, pakliūti į gero berniuko rankas. Jei mergaitė geria, tai labai netinka berniukams. Jie nežiūri į tokias latres. Mergaitė, kuri geria ir rūko, ji labai žemina savo autoritetą, išvaizdą. Kai mergaitė prisigeria, ji visa pamėlynuoja, pabąla, kaip lavonas. Svirduliuoja, galva svaigsta. Ir dar kartą kartoju, kad tokios paleistuvės niekam nepatinka. Tai labai didelė nuodėmė, nes nuo gėrimo žūsta žmonės – vaikai. (9 E kl)

Aš į išgeriančią mergaitę visai neturiu žvilgsnio. Kai aš pamatau tokią mergaitę, man tiesiog bloga darosi. Nežiūriu į ją, praeinu pro šalį. (ŠLEIVASIS “ VINETU”)

Kai moterys ar merginos pradeda gerti, jos pasidaro labai negražios. Valkiojasi vakarais. Akys pasidaro labai išvarvėjusios. Išgeriančią merginą imčiau tada, jei ji duotų pažadą. O jei neduotų, pažado, tai neimčiau. (9 kl. )

Aš niekada neimčiau sau žmonos, kuri išgeria, todėl, kad kai žmogus geria, tampa nenormaliais žmonėmis, kai gimsta vaikai nenormalūs. ( 9 A )

Apie išgeriančias mergaites aš labai blogai atsiliepiu. Man labai nepatinka. Nu vienu žodžiu, neturiu žodžių. (SAULIUS 10 kl. )

Man atrodo, kad mergaitėms iš viso netinka gerti ir rūkyti. Jau geriau būčiau viengungis, nei imčiau į žmonas mergaitę, kuri išgeria ir rūko. (“Aš” 12 kl.)

Aš nenoriu, kad moterys gertų, nes man nepatinka moterys girtos. Aš nesirinkčiau žmonos išgeriančios, nes labai pasmirsta kambarys, nepatinka rūkančios. (AIVARAS 9kl.)

Nenorėčiau turėti rūkančią ir geriančią žmoną. Nemėgstu žiūrėti į nepastovinčią, prisigėrusią panelę. Nemėgstu išsidažiusių panelių. Jos nori prisivilioti bachūrus. Nepavyks. (“ANDY FLETCHER” 11 kl.)

Aš manau, kad mergaitės rūkymas ir gėrimas jai labai pakenks. Joms viskas atsižvelgs ateityje. Aš norėčiau, kad mano žmona negertų ir nerūkytų. Paskui jos labai gailėsis, kad jaunystėje taip darė negerai. Aš norėčiau, kad būtų mažiau alkoholio ir rūkymo. Man nepatinka, kaip išsidažo ir nusidažo nagus. (9 b,kl. )

Apie normaliai išgeriančią mergaitę, mano požiūris į ją blogas. Tai reiškia, kad jei jos geria, tai jos visiškos “kur…”( “D. M. “)

Man nelabai patinka išgeriančios mergaitės, nes jos išgėrusios savęs nekontroliuoja ir tampa visokiausios negražios veido išraiškos ir išsipurvina besivartydamos. ( 9 kl.)

Mano požiūris į labai rūkančią mergaitę – blogas. Negerkit, mergaitės, nes jūs galite pagimdyti sergantį ir neišgydomą kūdikį. Būkit geros, patikėkit tuo. Jei rūkysite – galite pagimdyti numirėlį. Ką jūs, gal norite rūkyti ir savo vaiką žudyti? Jūs ilgai negyvensite, jei rūkysite. Jūsų draugės dūmų pauostys ir jos pradės rūkyti. (“ AMERIKOS PUMA” 9 kl.)

Tai va. Jeigu išgeria nedaug, tai nieko. O jeigu išgeria kaip chronė ( D), tai “ varyk tu į padvalą inkilų kalti”. Daug geriant būna prasčiau protas. Plaučiai ir šiaip sveikata pasidaro kaip stadiono tinklas. Ir niekada negerkite su negrais ir šiaip nebūkit “kandys”. O jei manęs nepaklausysit ir daug gersit, jus gali išdul…. . (“ BROLIS ZUIKIS” 10 kl. )

Aš labai nekenčiu geriančių ir rūkančių. Aš joms patarčiau, kad jos mestų visa tai ir pradėtų gyventi normaliai. Kaip jos negražiai atrodo. Mes žinome, kodėl jos dažosi, žiedukus nešioja, jos visą tai daro dėl mūsų. Ir aš nenorėčiau su tokia mergaite draugauti., o ypač gauti į žmonas. Aš turbūt tokią žmoną išvyčiau iš namų. Kam jos nešioja tuos trumpus sijonėlius? Argi neturi padoresnių drabužių? (“ KIUZIULIS”)

Jūs, stipenos, nebūkit kvailos, negerkit nei baltos, šampano. Jeigu būna balius, tai gerkit, bus galima pastraksėt. Negerkit samagono, nes ilgai pagiriosit, čia mano patarimas. Prie tėvų gerkit, kiek gerklė leis. Jeigu labai daug gersit baliuos, galit susilaukt girto vaiko, jį gali atnešt girtas gandras. (“Ateivis” 10kl.)

Aš nenoriu, kad mergaitė išgertų, nes jos vaikai gali atsigimti. Aš nenoriu, kad mano žmona būtų išgerianti. (“Sliekas” 9kl.)

Nuo mergaitės, kaip būsimos moters, motinos priklausys Lietuvos ateitis. Todėl rūkančios moterys mums nereikalingos. Jas reikia nubausti. Patalpinti į blaivyklą 10 parų. Šitaip negražu, negerkit. (“RamzisII” 9kl.)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 15, 13:15

Patiko... :D

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 15, 13:25

Va šitaip masto dabartinis jaunimas :D

Vartotojo avataras

AQua.

Mis Linksmai

Kaunas,žinoma.

2,912.60 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 15, 13:49

Net nesitiki, kad jie tokio amžiaus. Trečiokų mintys.

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 15, 15:12

iš tikrųjų rašo kaip pradinukai :roll:

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 15, 19:19

Nu vienu žodžiu, neturiu žodžiu.. :D

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 15, 19:27

Apie normaliai išgeriančią mergaitę, mano požiūris į ją blogas. Tai reiškia, kad jei jos geria, tai jos visiškos “kur…”( “D. M. “)

Cia jau gal mandro pradinuko mintys nu bet tikrai ne kokio 10-toko mintys :shock:

Vartotojo avataras

Villea

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,471.37 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 15, 19:29

kurrrmi, kaip lūžau ;DD "jūsų draugės dūmų pauostys ir jos pradės rūkyti." va va taip ir būna. jo jo. ;D

Vartotojo avataras

4panic

Aktyvus dalyvis

Kaunas

17,528.40 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 19:59

Labiausiai patinkančios ištraukos:
...Nors ir kaip ji bus išsidažiusi.
...durnos PILNA to žodžio reikšme...
...Jie nežiūri į tokias latres...
...visai neturiu žvilgsnio...
...Akys pasidaro labai išvarvėjusios...
...Man nepatinka, kaip išsidažo ir nusidažo nagus...
...jos visiškos “kur…"...
...tampa visokiausios negražios veido išraiškos ir išsipurvina besivartydamos...
visas (“ BROLIS ZUIKIS” 10 kl. )
...Kam jos nešioja tuos trumpus sijonėlius? Argi neturi padoresnių drabužių?
Visas (“Ateivis” 10kl.)

:lol: :lol:

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 21:07

Just3 rašė:Nu vienu žodžiu, neturiu žodžiu.. :D

Me too. :kill:

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis