Kur jums gražiausiai atrodo įvertas auskaras?
Gal žinote kur Kaune galima įsiverti auskarą į liežuvį?
Ar reikalingas tevų sutikimas?
Auskaraišiaip nzn kiek kainuoje, bet kiek žinau, tai neprarasi skonio jausmu, tik kiek žinau iš pažystamų porą savaičių liežuvis pabus ištines, ir negalėsi valgyti normalaus maisto, tik yvaires košes ir panašiai
P.S. man tai tėvai leidžia vertis auskarus kur tik noriu, bet kadangi aš esu aš ir nelabai mėgstu kai visur "kabo" auskarai, nesu jais apsikarsčius... Aš tai tik 3 ausyse turiu... O man atrodo, kad į liežuvį 50 litų kažkur kainuoja. Gal ir norėčiau visai, bet tai čia jau prie stiliaus turi labai tikti... Ir šiaip per daug metalų burnoj jau ir taip
Ir kiek žinau, jei iš liežuvio išsiveri tai per kelias valandas skylė užauga. MAn tai negražu kai nosyje būna, bamboj ir kai per daug... Po lūpa tai super, bet pati nesiverčiau ![]() Tos ausys tai.. Šiaip kazkada lb patiko man
Turiu net šesias skylutes ausyse
Turiu bamboj, įsiveriau pries du metus... Bet jau koks pusmetis planuoju išsiverti.... Nes paciai negrazu jau... Tik kad va kam pasakai, tai visi atkalbineja, durna išvadina Tai neišsiveriu dar ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

as noriu mazulycio auskaro liezuvyje.. mama neleidzia... bet 
bet prisiklausau draugių, kad jau joms atsiboda jie.. nori išsiverti,tai ir apsiraminu.. O ačiū dievui antakyje dar neatsibodo ir kai pasižiūriu, be auskaro kažkaip keistai atrodau..