AuskaraiNa šiaip gražiausiai atrodo ausyse, nosytėje ir... Bamboje. Jei mergina save prisižiūri ir yra tvarkinga tai auskariukas in bamba tikrai atrodo labai gražiai
Pati labai norėčiau į bambą, bet labai bijau Tai vat. Šiaip tėvai turėtų žinoti kada ir kur vaikas žada įsidurti auskarą. Ką daryti tada kai tėvai konservatoriai ir šiaip kvaili? eiti ir vertis be jų palaiminimo....
nes auskaras yra tik auskaras...tik papuošlas...laikinas dalykas...nepatinka išsiveri lauk...kai kas labai sureišmina tuos auskrus...tipo tai vos ne kūno dalis,turi su juo susigyventi ir pan...kažkokie svaičiojimai...Aš pasiklausinėjau savo pusseserės apie auskarą liežuvyje.....Ji studijuoja mediciną,tai pasakė tik tiek,kad kol dar liežuvis yra nesusifarmavęs (jis susiformuoja iki 18 metų) tai nepatartina,nes kada įsiveria tą auskarą,žmogui iškrypsta receptoriai,bet jis to nlb pajaučia...Žodžiu sakė aš tavęs neatkalbinėju,bet....
Tai išgirdusi jau nebenorėjau vertis į liežuvį,tai įsivėriau į bambą .
Mano nuomone tai geriausia nieko nežinoti apie komplikacijas ir vertis...Tada būna geriausiai...Kiek į ausis prisivėre?Ir niekas nežinojo kas gali būti todėl ir vėrėsi... Oj kiek daug prirašiau ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Pati labai norėčiau į bambą, bet labai bijau
nes auskaras yra tik auskaras...tik papuošlas...laikinas dalykas...nepatinka išsiveri lauk...kai kas labai sureišmina tuos auskrus...tipo tai vos ne kūno dalis,turi su juo susigyventi ir pan...kažkokie svaičiojimai...

.