|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Samantta
- Lankytojas
-
- Alytus
- 1,176.74 Lt
» 2010 Lie 20, 20:07
As isiverus auskariukus į ausis ir į bamba. Noreciau dar isiverti ir į liezuvį, bet nesiveriu, nes manau, kad ateityje gaileciausi.
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 18,528.95 Lt
» 2010 Lie 20, 20:57
Nesigailėtum, jei per ilgai jo nenešiotum. Be to, atsibostų per kokius 2 metus. :]
-

Vogue
- Apšilinėjantis
-
- Kapsukas ;DDD
- 1,233.60 Lt
» 2010 Lie 22, 18:39
Ir kogi ten gailėtis???
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 910.00 Lt
» 2010 Lie 23, 00:01
Pagaliau nusipirkau ilgą auskarą bambai. Niekada nepirkdavau, nes manydavau, kad ant mano ne dailaus pilvuko negražiai atrodys, bet galiausiai nusprendžiau, kad nesvarbu, juk vistiek mažai kas mato. Tai nusipirkau. Ir visai nesigailiu.
O kalbant apie paprastus auskarus, tai buvau truputį susinervinus. Aš kai tokia gerietė esu savo draugo sesei, tai atidaviau beveik visus savo bižuterinius auskarus, bepasilikau sidabrą. O va atėjo vasarą ir nebenoriu sidabro. Tai teko vėl pirktis bižuterinius. Tikiuosi nešaus vėl į galvą atiduoti jai, o tai būtų gaila paskui, nes gražius nusipirkau ; D
-

Hepatica
- Lankytojas
-
- 133.00 Lt
» 2010 Lie 23, 14:05
Galvoju vertis auskarą į bambą, tik bijau labai. Labai skaudėjo jums? 
-

Optimist
- Aktyvus dalyvis
-
- 1,866.34 Lt
» 2010 Lie 23, 14:22
turiu po viena abiejuose ausyse. planuoju isverti po lupa : )
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 910.00 Lt
» 2010 Lie 23, 17:07
Hepatica rašė:Galvoju vertis auskarą į bambą, tik bijau labai. Labai skaudėjo jums?  Nebepamenu, o jeigu nebeprisimenu, tai matyt ne taip jau ir skaudėjo. :} Neapsimoka klausti kitų skaudėjo ar ne, nes visiems vis kitaip skausmas.
-

Etcetera
- Moderatorė
-
- Vilnius.
- 8,674.19 Lt
» 2010 Lie 24, 12:34
gogogoda rašė:Sveikos ir sveiki. ![Wink ;]](http://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif) Norėčiau sužinoti gal kas iš jūsų vėrėsi auskarus į kur nors be tėvų leidimo? aš įsivėriau, mano tėvų reakcija buvo žiauri (iš tiesų tai tik mamos) stūgavo kaipp beprotė, nieko tokio ten man buvo lygiai dzin. Norėčiau sužinoti kokia kitų tėvų reakcija buvo ![Wink ;]](http://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
panaši. netoleruoja mano tėvai, tai tėtis apie randus pradėjo šnekėt, ir maždaug 'man atrodo mes susitarėm, kad daugiau nesiversi'.
-

Haiuri
- Aktyvus dalyvis
-
- 22,697.59 Lt
» 2010 Lie 24, 13:46
Noriu prie seno tragus įsiverti vertical tragus. Pasakiau draugui - įvers. : )
-

Acid Rain
- Dalyvis
-
- 2,284.00 Lt
» 2010 Lie 24, 14:03
Pagaliau atėjo atostogos, taigi įsivėriau auskarą į lūpą vakar. ^^ O šiaip, iš auskarų turiu tik vakar pravertąjį, ir du ausyse : D
-

wiktoriya013
- Apšilinėjantis
-
- Vilnius
- 680.00 Lt
» 2010 Lie 26, 22:02
Turiu labreta lupoje. Tikiuosi artimiausiu metu isiverti industrial'a. I lupa veriausi Modus salone, labai malonus personalas, visada pataria, su sypsena aptarnauja, konsultuoja nemokamai. gogogoda rašė:Sveikos ir sveiki. ![Wink ;]](http://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif) Norėčiau sužinoti gal kas iš jūsų vėrėsi auskarus į kur nors be tėvų leidimo? aš įsivėriau, mano tėvų reakcija buvo žiauri (iš tiesų tai tik mamos) stūgavo kaipp beprotė, nieko tokio ten man buvo lygiai dzin. Norėčiau sužinoti kokia kitų tėvų reakcija buvo ![Wink ;]](http://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
Mano tevai buvo kategorishkai priesh auskarus veide, uzsiminiau jems kad versiuos tai sake kad pasigailesiu,po pusmecio isiveriau tai ka grįžau namo su auskaru tai pirma net neatkreipe demesio, mama pirma sake kad as visada darau ka noriu, tevas ne zodeliu neuzsimine, dabar mama klausia koks auskaras, domisi, visada apziuri naujus ,issirenka megstamus, zodziu priprato ir jai tai tapo iprasta. Mano manymu tevai nevisada supranta kaip auskaras atrodys, o po to (na gal patys to ir nepasakys) supranta kad tai visai ne monstras.
-

lorce
- Dalyvis
-
- vilnius
- 3,678.08 Lt
» 2010 Lie 26, 22:54
Vienu metu buvau tikra manijake : D Varsciausi savo veida :/ dabar gailuosi liko randeliai... Tūrėjau lupoi per viduri, snakebites, angwl bites, monroe, septum, ausyse belekiek : D 6mm tuneli kairėje ausyje, smile. Suo metu turiu ausyse po 2 paprastas skyles. Septum dar skylė naužgijo.Apatinei lupoi kairėje pusėje irgi dar neužgijo. Kažkaip nežinau nebenoriu auskaru daugiau :X
-

PimPirim.
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,766.15 Lt
» 2010 Lie 27, 09:52
Turiu vieną karėje ausyje ir dvi dešinėje. Bet nelabai esu mėgėja auskarus nešiot. Žinoma, gražu,bet nepatogu man tiesiog.
-

Thea
- ®espect
-
- Ibiza
- 4,013.95 Lt
» 2010 Lie 27, 11:11
Dabar taip pagalvojus visai norėčiau liežuvyje.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,783.38 Lt
» 2010 Lie 27, 13:52
labai greit užknisa liežuvyje
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|