Ateitisdabartis yra gerai... o kas bus ateity manau suplanuoti iš tiesų neimanoma... juk tik viena paprasta mintis gali pakeisti visa musu ateiti, kokia butu susikloscius, sugalvojus kita minty... hm... nu gal ir nevisai supratot, bet turejau omeny kad yra bergzdzias dalykas bandyti planuoti ateity, nes tai yra nesuplanuojama
ateiti planuoti yra butina...nes gyventi be tikslo ir kazko siekimo neidomu...tai suteikia vilties ir net azarto gyventi
as planuoju savo ateiti...taciau tai yra tik eskizai, kuriuos tobulinsiu butent ateityje.... o kas ta ateitis....juk tai rytojus..kita savaite...kitas menuo ir taip toliau...todel planuoti kazka konkretaus tikrai sunku..viskas keiciasi kas valanda..ekonomika politika...meno kryptys..muzika....geriau pieskime kol kas tik eskizus o veliau jau tapysime ir kursime ateities dabarti..vat... Apie ateity galwojam wisi
taciau wieni kaip sake kazkas wiena diena y prieky kiti keleta metu... gyventi sia diena nereikia kaip ir praeitimi... o mano ateitis tokia baiksiu mokslus bandysiu stoti y werslo vadyba arba dar kur ir duosiu prasyma y kunigu seminarija nzn kodel taciau as apie tai galwoju nes su mergomis nesiseka ;( tai wot ech...pas mane planu daugiau nei noreciau....
1. pabaigti mokykla 2. istoti i univera 3. dirbti savanore Afrikoje 4. atsidukti,atsikeliauti ir visaip kitaip atsi... 5. ispildyti kam nors gyvenimo svajone 6. isivaikinti vaika is vaiku namu na cia stambieji, o smulkiuju gal geriau net nepradesiu, juos tenka isklausyti mano draugiaskai bet ji atlaiko ![]() O aš net nežinau, turiu begalę norų, kurie kartais visai nesiderina tarpusavyje...
Kaip būna žmonės kuriems niekas neįdomu, tai mane traukia viskas..Bėda. Bet kol kas svarbiausia išsikaikyti gerai egzaminus, kad galėčiau keliauti tuo keliu, kur širdis veda... Dar reikia mašiniuko man Ir dar begalė smulkmenų:) ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

taciau wieni kaip sake kazkas wiena diena y prieky kiti keleta metu... gyventi sia diena nereikia kaip ir praeitimi... o mano ateitis tokia baiksiu mokslus bandysiu stoti y werslo vadyba arba dar kur ir duosiu prasyma y kunigu seminarija nzn kodel taciau as apie tai galwoju nes su mergomis nesiseka ;( tai wot 
Bet siaip labai noreciau apkeliauti visa pasauli, butu netik idomu, bet nuostabu